Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2 minutes ago, Thresh said: Δεν είμαι σίγουρος, αλλά παίζει κι οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο. Ναι και σε εμενα με Cosmote το ίδιο έκαναν αλλά δεν πληρώνω τόσο. Ωστόσο παρακάτω στη σύμβαση αναφέρεται ο κωδικός του voucher και ότι έγινε η χρήση του. 1 1
sthenelos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Προσωπικά δε ρισκάρω να μείνω χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ επειδή κάποιες εταιρείες δε μπαίνουν στο κοπο να κάνουν μια σωστη σύμβαση. Ας χαθεί το voucher. Περιμένω και από νοβα να δούμε. Στην αττική εκτος από vodafone cosmote nova και ιναλαν, υπάρχει κάποια άλλη που να δίνει ιντερνετ με χρήση του voucher? 22 minutes ago, GeorgeMan said: Ναι και σε εμενα με Cosmote το ίδιο έκαναν αλλά δεν πληρώνω τόσο. Ωστόσο παρακάτω στη σύμβαση αναφέρεται ο κωδικός του voucher και ότι έγινε η χρήση του. στη δικιά μου περίπτωση με βονταφον το voucher δεν αναφερεται πουθενά και το πάγιο 34 ευρω λέει ότι είναι μετά την έκπτωση! ο,τι να ναι και τρέχα γύρευε δλδ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 41 minutes ago, sthenelos said: Προσωπικά δε ρισκάρω να μείνω χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ επειδή κάποιες εταιρείες δε μπαίνουν στο κοπο να κάνουν μια σωστη σύμβαση. Ας χαθεί το voucher. Περιμένω και από νοβα να δούμε. Στην αττική εκτος από vodafone cosmote nova και ιναλαν, υπάρχει κάποια άλλη που να δίνει ιντερνετ με χρήση του voucher? Nope αυτές μόνο, δεν έχει αρχίσει ακόμα η ΔΕΗ. 1
sthenelos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 hour ago, Thresh said: Nope αυτές μόνο, δεν έχει αρχίσει ακόμα η ΔΕΗ. Μολις μίλησα με ΔΕΗ. Έχουν αρχίσει! Δεν εχουν voucher αλλα οι τιμες τους για την 500ρα φαινεται να είναι οι ίδιες με την 300ρα της νοβα στα 27,50. Στο δρομο μου δεν εχουν ερθει ακομα αλλα θα ειναι συντομα. Αντε γεια voucher!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 18 minutes ago, sthenelos said: Μολις μίλησα με ΔΕΗ. Έχουν αρχίσει! Δεν εχουν voucher αλλα οι τιμες τους για την 500ρα φαινεται να είναι οι ίδιες με την 300ρα της νοβα στα 27,50. Στο δρομο μου δεν εχουν ερθει ακομα αλλα θα ειναι συντομα. Αντε γεια voucher! Εννοώ να έχουν αρχίσει με voucher. Θα μπει κι αυτή σε κάποια φάση.
KirkGR Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Στις 22/11/2024 στις 9:47 ΜΜ, Thresh είπε Αυτοί που έχουν FTTH 100Mbps και θέλουν να ανέβουν σε 300 κι ανω.. εγώ που έχω 200 χαλκό και πιάνω 100 το δικαιούμαι η μπα; (άργησα 7 μήνες)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 12 hours ago, KirkGR said: εγώ που έχω 200 χαλκό και πιάνω 100 το δικαιούμαι η μπα; (άργησα 7 μήνες) Nope, θα πρέπει να κατέβεις σε 100αρα πρώτα, να περάσει λίγος καιρός ώστε να βγει λογαριασμός και μετά.
KirkGR Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Nope, θα πρέπει να κατέβεις σε 100αρα πρώτα, να περάσει λίγος καιρός ώστε να βγει λογαριασμός και μετά. Αν λήξει το συμβόλαιο και στην ουσία δεν έχω σύνδεση γίνεται; επίσης δεν έχω καταλάβει τι εννοεί όταν λέει οτι πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση, τι πρέπει να πατήσω αφού έχω cosmote και θέλω να βάλω inalan?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2 minutes ago, KirkGR said: Αν λήξει το συμβόλαιο και στην ουσία δεν έχω σύνδεση γίνεται; επίσης δεν έχω καταλάβει τι εννοεί όταν λέει οτι πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση, τι πρέπει να πατήσω αφού έχω cosmote και θέλω να βάλω inalan? Ζητάει τελευταίο λογαριασμό η πλατφόρμα, οπότε θα φαίνεται η 200αρα, το οποίο ελέγχει κι ο πάροχος. Αυτό όμως μόνο αν είσαι πχ Cosmote και παραμείνεις Cosmote στην ίδια "γραμμή". H Inalan ουσιαστικά είναι καινούρια/ξεχωριστή γραμμή όχι φορητότητα, οπότε λογικά δεν σε επηρεάζει η 200αρα.
KirkGR Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Thresh είπε Ζητάει τελευταίο λογαριασμό η πλατφόρμα, οπότε θα φαίνεται η 200αρα, το οποίο ελέγχει κι ο πάροχος. Αυτό όμως μόνο αν είσαι πχ Cosmote και παραμείνεις Cosmote στην ίδια "γραμμή". H Inalan ουσιαστικά είναι καινούρια/ξεχωριστή γραμμή όχι φορητότητα, οπότε λογικά δεν σε επηρεάζει η 200αρα. εγώ θέλω να βάλω inalan αλλά να κάνω φορητότητα τον αριθμό σταθερής. Δεν έχουν δώσει καμία διευκρίνηση για το τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα ρωτήσω και την cosmote
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 6 minutes ago, KirkGR said: εγώ θέλω να βάλω inalan αλλά να κάνω φορητότητα τον αριθμό σταθερής. Δεν έχουν δώσει καμία διευκρίνηση για το τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα ρωτήσω και την cosmote Καταρχάς θα πληρώσεις ρήτρα αν δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιο. Από την άλλη επειδή έτσι κι αλλιώς η φορητότητα (δλδ ο αριθμός τηλεφώνου) δεν γίνεται με την Inalan αλλά με VoIP πάροχο, μπορείς να ενεργοποιήσεις αρχικά χωρίς τηλέφωνο με το voucher κι αργότερα όταν τελειώσει το συμβόλαιο να μεταφέρεις τον αριθμό σου σε έναν από τους VoIP. Ρώτα κι Inalan, όχι μόνο Cosmote, γιατί κάτι μου λέει ότι θα πάρεις διαφορετικές απαντήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα