Προς το περιεχόμενο

Zastava Yugo, a tribute

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια  χαρα  τετρατροχα  ηταν....μακαρι  να  ειχαμε  αξιωθει  κι  εμεις  να  φτιαχναμε  κατι   αναλογο.

Μην  μου  πειτε  για  νισσαν  στον  βολο....ουσιαστικα  δεν  ηταν  κατασκευη  παρα  μονο  συναρμολογηση.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζει κάποιος αλλά τα Nissan Cherry & Sunny που φτιάχονταν Βόλο είχαν ποιοτικό έλεγχο εφάμιλλο των ιαπωνικών... Και η Τουρκία έτσι ξεκίνησε με συναρμολογήσεις και τώρα έχει ένα σωρό εργοστάσια, ενώ εδώ η απόλυτη αποβιομηχάνιση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kalmik είπε

Δεν ξέρω αν το γνωρίζει κάποιος αλλά τα Nissan Cherry & Sunny που φτιάχονταν Βόλο είχαν ποιοτικό έλεγχο εφάμιλλο των ιαπωνικών... Και η Τουρκία έτσι ξεκίνησε με συναρμολογήσεις και τώρα έχει ένα σωρό εργοστάσια, ενώ εδώ η απόλυτη αποβιομηχάνιση.

Για αυτό τα έβλεπες στους δρόμους για πολλά χρόνια. Εφάμιλα σε ποιότητα με τα Ιαπωνέζικα Toyota της εποχής.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/11/2024 στις 10:56 ΜΜ, Apokios είπε

Wartburg

εχω μπει σε μια εκθεση δεν ειναι "κακο" (αλλωστε εχω soft spot για τα eastern block ιδιως για τα skoda πισωμηχανα) θα προτιμουσα ομως ενα NSU ροτορι αμα ειναι να μιλαμε για διχρονα

Στις 28/2/2025 στις 9:12 ΜΜ, kalmik είπε

Nissan Cherry & Sunny

Ο θεοχαρακης ειχε πολυ καλη ποιοτητα αλλα δεν τον αφησανε - δεν ηθελε να προσθεσει γραμμες

Καταρχας η Zastava εφτιαξε αυτοκινητα γιατι απλως ηθελε, αμυντικη βιομηχανια ηταν με ΚΟΡΥΦΑΙΑ τεχνογνωσια, πηρε κεφαλαια εφτιαξε τμημα R&D και αποφασισε να κανει in house παραγωγες οχηματων (με την βοηθεια της fiat παντα). Ολοι υποτιμουν την Zastava, αλλα πιστεψτε με η τεχνογνωσια τους ηταν τρομερη αλλωστε το ΝΑΤΟ ειχε λογο να ριξει μερικες στο εργοστασιο. Στην ευρωπη 2 εταιριες ειχαν την καλυτερη σκληροχρωμιωση, η Zastava και η ΕΒΟ μας. Μαλιστα η Zastava ειχε πολυ καλυτερα σφυρια μονο μετα την Skoda Works, under the table υπηρχαν συζητησεις ΕΒΟ - Zastava για συνεργασια. Αλλα δε θα επεκταθω περαιτερω. 

Βαθια διατρηση ΕΒΟ Zastava Skoda

Boring υπερυψηλης ακριβειας Zastava Skoda

Ηλεκτροδιαβρωση υψηλης ακριβειας ΕΒΟ Zastava.

Αλλα οταν τα μεγαλα κεφαλια δεν θελουν να γινει τιποτε, δεν γινεται τιποτα

Στις 22/11/2024 στις 11:33 ΜΜ, dtk-386 είπε

128

fiat 128 3p berlinetta ηταν απιστευτο αυτοκινητο, το γουσταρω μεχρι και σημερα, μακαρι να το ειχαμε κρατησει

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...