Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα στο onesalonika Θεσ/κης πηρα ultraboost light στα 62 ευρω. Γινοταν χαμος δεν ειχε πολλα νούμερα στα περισσότερα παπούτσια αλλα ήμουν τυχερός. 

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ για One salonica, είχε αρκετά κομμάτια 40-45 νούμερα.
47 για εμάς τα μεγάλα παιδιά ήταν μετρημένα και τα supernova 2m και τα pureboost 22 είναι στενές γραμμές για όποιον ενδιαφέρεται για παπούτσι για τρέξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πριν κάνα 2μηνο ήμουν σε αναζήτηση παπουτσιών θυμάμαι ακριβώς τις τιμές. Μπήκα μια σήμερα και απογοητεύτηκα.
- Αυτά που κοίταγα κάνα 20ευρώ πάνω
- Εκπτώσεις "black friday" σε ποσοστό 15-20%. Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά σε λίγο θα δούμε και "-8% BLACK FRIDAY ΠΡΟΛΆΒΕΤΑΙ!!111ΕΝΑ1!".

Τέλος πάντων δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.

Για την συγκεκριμένη προσφορά υπάρχει κάποιο site να τσεκάρω τι προϊόντα υπάρχουν?

• Like 1
Δημοσ.

τα outlet της adidas κάθε μήνα , έχουν 2 διαφορετικές μέρες προσφορές (δηλ όχι 2 συνεχόμενες, πχ την 10 κ την 20 του μήνα)

πάτε σε αυτό που σας βολεύει κ ρωτήστε ποιες μέρες έχουν τις προσφορές κ πράξτε ανάλογα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε

τα outlet της adidas κάθε μήνα , έχουν 2 διαφορετικές μέρες προσφορές (δηλ όχι 2 συνεχόμενες, πχ την 10 κ την 20 του μήνα)

πάτε σε αυτό που σας βολεύει κ ρωτήστε ποιες μέρες έχουν τις προσφορές κ πράξτε ανάλογα.

Γνωρίζεις αν μπορώ να δω κάπου τι προιοντα έχουν αυτά τα outlet stores?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atypicalcoder είπε

Γνωρίζεις αν μπορώ να δω κάπου τι προιοντα έχουν αυτά τα outlet stores?

https://www.adidas.gr/outlet

αλλά δεν ξέρω αν θα δεις για το κοντινό σου κατάστημα διαθεσιμότητα κλπ

επίσης ρώτα κ για τιμή, πχ αυτά https://www.adidas.gr/terrex-ax4-hiking-shoes/IF4868.html

την προηγούμενη εβδομάδα στο mega outlet Θεσνικης τα είχε 70€ , στο site λέει 77

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Adidas Outlet store -40% για αγορες ανω των 70€ έως 02.12.24
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Adidas Outlet store -40% για αγορες ανω των 70€ έως 2/12
Δημοσ.

Από τις καλύτερες προσφορές που έχουν υπάρξει σε αθλητικά. Επιβεβαιώνω, πολλά προϊόντα που είναι ήδη σε -30-40% από την αρχική, τα παίρνεις με επιπλέον -40% από πάνω στην τιμή outlet..

Προσωπικά, t-shirt adidas με 7-10€/τμχ είχα χρόνια να πετύχω. Φούτερ με 17-22€ κ.ο.κ.

Αξίζει και με το παραπάνω!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναπηγα γιατι ηθελε μια γνωστη παπουτσια , σε αυτο στην Αχαρνων

Εχει ξαναστοκαρει και εχει νουμερα

Κατεληξα με 2 ζευγαρια Easttrail 2 mid rain ready , ενα γυναικειο και ενα αντρικο (αυτο που ηθελα την προηγουμενη φορα και δεν ειχε το νουμερο μου) 

81 ευρουλακια 

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
  • Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, WaxOnWaxOff said:

Ξαναπηγα γιατι ηθελε μια γνωστη παπουτσια , σε αυτο στην Αχαρνων

Εχει ξαναστοκαρει και εχει νουμερα

Κατεληξα με 2 ζευγαρια Easttrail 2 mid rain ready , ενα γυναικειο και ενα αντρικο (αυτο που ηθελα την προηγουμενη φορα και δεν ειχε το νουμερο μου) 

81 ευρουλακια 

Καλοφορετα φίλε και εγώ αυτά πήρα από το ίδιο κατάστημα 41€. Είδες μήπως αν είχε κανένα αδιάβροχο παντελόνι ? 

Δημοσ.
29 minutes ago, VagTz said:

Καλοφορετα φίλε και εγώ αυτά πήρα από το ίδιο κατάστημα 41€. Είδες μήπως αν είχε κανένα αδιάβροχο παντελόνι ? 

Όχι,  δεν κοίταξα καθόλου τι έχει από ρούχα  . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...