Chrisfm94 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν ενδιαφερεται κανεις, εχω ενα shifter τον οποιο δεν προκεται να χρησιμοποιησω. Τον ειχα παρει περσι μαζι με την G29 μεταχειρισμενο. Τον δίνω στα 30. Στειλτε μου μηνυμα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από Chrisfm94
gasgorth Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Από ότι βλέπω τέλος για την G923 έχει φύγει η έκπτωση. Για την G29/920 υπάρχει ακόμη με τιμή 239 Ευρώ όπως γράψανε παραπάνω τα παιδιά. Ελπίζω να εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες που είναι ακόμη στο στάδιο Accepted. Αν και το θεωρώ σίγουρο οτι θα τα στείλουν γιατί έχω πολύ καλή εμπειρία με το Official της Logitech , δεν είναι σαν κάτι Ελληνικά καταστήματα που ακυρώνουν παραγγελίες.
U got bugged Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 δυστυχως δεν εκανα την αγορα g923 + shifter στα 219 , οπότε πήγα πήρα την g29 απο πλαισιο στα 189 , οποιος ενδιαφερεται και δεν τον νοιαζει και τοσο το shifter εχει και αυτη την επιλογη μάλιστα προτείνω συγκεκριμένα πλαίσιο διότι δίνει 3 έτη εγγύηση σε σύγκριση με τα άλλα καταστήματα
404notfound Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Παραγγελία μεσημέρι 26/10 σήμερα μου ήρθε tracking number εμένα Με αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 6 Δεκεμβρίου 2
spyd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όποιος ψήνεται για Shifter, υπάρχει στο Αμαζον Γερμανίας με 36,37 ευρώ.Βέβαια για να γλυτώσεις τα μεταφορικά θα πρέπει να κάνεις αγορές άνω τον 59 ευρώ Logitech Driving Force shift lever Αν θέλει κανένας μου λέει να κάνουμε μαζί παραγγελία Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από spyd 1
PETRITIS13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 6:40 ΜΜ, U got bugged είπε δυστυχως δεν εκανα την αγορα g923 + shifter στα 219 , οπότε πήγα πήρα την g29 απο πλαισιο στα 189 , οποιος ενδιαφερεται και δεν τον νοιαζει και τοσο το shifter εχει και αυτη την επιλογη μάλιστα προτείνω συγκεκριμένα πλαίσιο διότι δίνει 3 έτη εγγύηση σε σύγκριση με τα άλλα καταστήματα Ούτε εγώ γιατί δεν είχα δει την προσφορά στα -5 κ πήρα την άλλη με 199
U got bugged Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 s 8 λεπτά πριν, PETRITIS13 είπε Ούτε εγώ γιατί δεν είχα δει την προσφορά στα -5 κ πήρα την άλλη με 199 μιαχαρα και για αυτο λολ , 9 ευρω παραπανω και πηρες λεβιε
Rattlehead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχει και αυτή με 80€ παραπάνω όμως Thrustmaster T300 RS GT Force https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01HRYFODO/ Σκρουτζ-bestprice από 380€
gust Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά εγώ έχω σε παραγγελία και έρχονται και η g920 και η g923 με τον λεβιέ ταχυτήτων και οι δύο. To πακέτο της g920 θα επιστραφεί με την παράδοση του. Αν θέλει κάποιος όμως να βολευτεί από την προσφορά ακυρώνω την επιστροφή και του την δίνω όσο έκανε - 219 ευρώ - συν τα μεταφορικά. Είμαι Ιωάννινα. Αν ενδιαφέρει κάποιον στείλτε pm.....
zoomr2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους επειδή εμένα μου βγάζει ακόμα την επιλογή Xbox με τσάμπα το shifter 219 και το σκέφτομαι σοβαρά μπορεί κάποιος να αμου πει αν ξέρει με βεβαιότητα αν θα παίξει Forza,asseto και παρόμοια παιχνίδια στην κονσόλα??? Μιλάω για Xbox series s και έχω την επιλογή για Xbox αλλά δεν ξέρω αν είναι plug and play μόνο σε pc. Περιμένω αν ξέρει κάποιος να την τσιμπισω και εγώ όσο προλαβαίνω, ευχαριστώ προκαταβολικά.
MarioGr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, zoomr2 είπε Καλησπέρα σε όλους επειδή εμένα μου βγάζει ακόμα την επιλογή Xbox με τσάμπα το shifter 219 και το σκέφτομαι σοβαρά μπορεί κάποιος να αμου πει αν ξέρει με βεβαιότητα αν θα παίξει Forza,asseto και παρόμοια παιχνίδια στην κονσόλα??? Μιλάω για Xbox series s και έχω την επιλογή για Xbox αλλά δεν ξέρω αν είναι plug and play μόνο σε pc. Περιμένω αν ξέρει κάποιος να την τσιμπισω και εγώ όσο προλαβαίνω, ευχαριστώ προκαταβολικά. Υποθέτω ότι μιλάς για την G920 σωστά? Αν ναι παίζει κατευθείαν στο Xbox/PC έχει ένα διακόπτη στο επάνω μέρος του τιμονιού όπου επιλέγεις ΧΒΟΧ/PC, και να θα σου παίξει μια χαρά τους τίτλους που αναφέρεις και πολλούς ακόμα.
gasgorth Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Παιδία σχετικα με το παιχνιδι που συμπεριλαμβανότανε στην προσφορά της Logitech με τις τιμονιέρες έχουμε κανένα νέο πως κάνουμε claim το "Assetto corsa Competiotione". Έστειλα στην εξυπηρέτηση και μου είπανε ότι θα το κοιτάξουν και θα επικοινωνήσουν και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 1
U got bugged Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) όποιος θέλει 180 ευρώ ανοιχτή συσκευασία g29 ημερών , απο πλαίσιο . Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από U got bugged
mpemp6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά πήρα και εγω την τιμονιερα την g 29 ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος ανταπτορας να συνδεθεί με το xbox??
mg444 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, mpemp6 είπε Καλησπέρα παιδιά πήρα και εγω την τιμονιερα την g 29 ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος ανταπτορας να συνδεθεί με το xbox?? Καλησπέρα από ότι ξέρω μια επιλογή είναι το Collective Minds DriveHub και μια δεύτερη είναι το Gimx το πρώτο είναι έτοιμο για χρήση ενώ το δεύτερο το φτιάχνεις και εσύ εάν θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα