Προς το περιεχόμενο

Best IRC Script

RaNd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο ειναι κατα τι γνωμη σας το καλυτερο all-around IRC Script ??

Eχω να μπω IRC 3 χρονια και εχω χασει επαφη... Τελευταιο που ειχα τοτε ηταν το

LookSharp... Καμμια καλη ιδεα-προταση κανεις ?

Δημοσ.

LoL! ναι ρε, αλλα να εχει και κανα 2 παραπανω! Οταν κανουν Join καποια ατομα

που θελω να βγαζει κανα notice κλπ... Εγω εχω μεινει ακομα ατην εποχη που

καναμε TO στους servers της MSN :mrgreen:

Δημοσ.
LoL! ναι ρε' date=' αλλα να εχει και κανα 2 παραπανω! Οταν κανουν Join καποια ατομα

που θελω να βγαζει κανα notice κλπ... Εγω εχω μεινει ακομα ατην εποχη που

καναμε TO στους servers της MSN :mrgreen:[/quote']

de xerw se pio version tou mirc eixes meinei alla ayth th leitourgia tin exei enswmatwmenh pleon to mirc.pas sto notify bazeis ta nick pou 8es kai me diplo klik panw sto nick tou bazeis na sou paizei enan ixo kai ti 8es na sou deixnei otan mpainei to en logo nick.

meta pas sta options kai apla tou les na sou deixnei ta notices sto active window.

oso gia to scoop einai apo ta pio saxla scripts pou exw dei pote,gia paidakia einai mwre olo asciis kai paparies...

anyway gousta einai ayta!:)

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως μπορω να κανω Clone Detect ?

H κανα site με τις εντολες για scripting ?

Δημοσ.

To kalytero script gia to mIRC einai auto pou ftiaxneis monos sou.Analoga me tis angkes sou...Eksallou mIRC scripting have fun.Xairese arketa otan kaneis kati monos sou...Help gia to scripting sto help tou mIRC!!Ta leei OLA! :P

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ένα mIRC Script είναι εντελώς υποκειμενική υπόθεση. Μια καλή ελληνική προσπάθεια, που εύχομαι να ενισχυθεί και να συνεχιστεί, είναι το Script NeMeSi που παρότι βρίσκεται στην v.1 ακόμα, έχει προοπτικές. Θα το βρείτε εδώ .

Δημοσ.

Pou ksethaftike auto???

Anyway pados tha pw k egw pws ta kalitero scriptaki kata emena einai auto pou ftiaxneis alone.

Ama arxiseis na piramatizese pistepsteme den tha ksanavalete script sto pc sas ektos tou dikou sas ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ :wink: Καλώς σας βρίσκω. Υποθέτω ότι τα posts διαβάζονται ανεξαρτήτως ημερομηνίας αρχικού post, γι' αυτό άλλωστε υποθέτω ότι παραμένουν αναρτημένα και δε σβήνονται. Πιθανό χρήστες να έχουν την ίδια απορία, και να βρίσκουν έτοιμη την απάντηση, άρα να μη κάνουν νέο post. Υπό αυτή τη σκέψη απάντησα και εγώ για όσους θα έχουν την απορία από σήμερα και μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...