Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

image.png.0ece162a27a86d105806c1270769a495.png

Τι εννοει ο ποιητης οταν λεει πχ στα κρασια για αγορες εως 200 ευρω; Αν κανω αγορα 50 ευρω Θα παρω 24 ευρω πισω; Ή πρεπει να γινονται 25ευρες παραγγελιες διαφορετικες; Σε καθε περιπτωηση νομιζω αξιζει, βγαινει φθηνοτερα απο το skroutz.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τι εννοει ο ποιητης οταν λεει πχ στα κρασια για αγορες εως 200 ευρω; Αν κανω αγορα 50 ευρω Θα παρω 24 ευρω πισω; Ή πρεπει να γινονται 25ευρες παραγγελιες διαφορετικες; Σε καθε περιπτωηση νομιζω αξιζει, βγαινει φθηνοτερα απο το skroutz.

για καθε 25 ευρω που ξοδευεις σε κρασια ανα συναλλαγη παιρνεις 2 δωροεπιταγες, μεγιστο 200 ευρω (16 δωροεπιταγες). Μπορεις να κανεις μεχρι 1 συναλλαγη των 200 ευρω η 8 των 25.

και προφανως μπορεις να κανεις οτι αγορες θελεις σε πολλαπλασια των 25 ευρω (50, 75, 100,125,150,175, 200)

• Like 3
Δημοσ.

μας τα εχει πρηξει ο αβ με τις προσφορες με τις δωροεπιταγες και την καρτα.σε ερωτηση σε στελεχος γιατι πλεον οι καλες εκπτωσεις πρεπει να γινονται μεσω της καρτας,η απαντηση ηταν ετσι λεει ο νεος ceo. μαλλον εχουν καποιο κερδος απο την χρηση της καρτας πελατη.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

μας τα εχει πρηξει ο αβ με τις προσφορες με τις δωροεπιταγες και την καρτα.σε ερωτηση σε στελεχος γιατι πλεον οι καλες εκπτωσεις πρεπει να γινονται μεσω της καρτας,η απαντηση ηταν ετσι λεει ο νεος ceo. μαλλον εχουν καποιο κερδος απο την χρηση της καρτας πελατη.

Οι στόχοι πλέον στις εταιρείες επιτυγχάνονται με ψηφιακά μέσα. Και άρα παίρνουν τα bonus 

Δημοσ.
4 hours ago, Witcher1st said:

image.png.0ece162a27a86d105806c1270769a495.png

Αν κανω αγορα 50 ευρω Θα παρω 24 ευρω πισω;

Nαι, εξακριβωμένο προ μερικών εβδομάδων σε άλλο promo (P&G), δε χρειάζεται να σπάσεις τις αποδείξεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε

Οι καρτες ειναι το μοντελο loyalty, χρησιμοποιουνται για να σε ωθησουν να ψωνισεις ξανα (πολλες φορες και αν πραγματικα δεν χρειαζεσαι κατι). Αμα απλα σου κοψει επιτοπου 6€ απο το 25αρι, δεν εχεις λογο να ξαναπας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 1 βδομαδα αγορασα 4 καφεδες φιλτρο jacobs, και μου εδωσε 2 6ευρες στην καρτα μου λογω μιας προσφορας.

Σημερα που πηγα μου τα πιστωσαν. Δεν θα πηγαινα αλλιως. Με αυτο το συστημα σε κανει πελατη του θες δεν θες.

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
Δημοσ.
5 hours ago, ekrepali said:

Nαι, εξακριβωμένο προ μερικών εβδομάδων σε άλλο promo (P&G), δε χρειάζεται να σπάσεις τις αποδείξεις.

Δλδ πάω σε αυτοματο ταμείο, βαζω πρώτα τα 25 ευρώ, μου δίνουν τα 12 μπόνους και μετά μπορώ στα καπάκια να τα αφαιρέσω από παραγγελία που κάνω αμέσως μετά;

Ή θελει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να σου πιστωθούν οι πόντοι;

Δημοσ.

με την κάρτα γνωρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τι ψώνισε ο καθένας. σου φτιάχνει ακόμη και κουπόνια για να σπρώξει να αγοράσεις κάτι που δεν θα έπαιρνες πχ. επίσης μου την σπάει τώρα που φέρνει κάτι τσέχικα (που προφανώς έχει μεγάλο κέρδος σε αυτό) ενώ έχει πολύ καλά ελληνικά προϊόντα...

Δημοσ.
3 hours ago, Witcher1st said:

Δλδ πάω σε αυτοματο ταμείο, βαζω πρώτα τα 25 ευρώ, μου δίνουν τα 12 μπόνους και μετά μπορώ στα καπάκια να τα αφαιρέσω από παραγγελία που κάνω αμέσως μετά;

Ή θελει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να σου πιστωθούν οι πόντοι;

Οι πόντοι μπαίνουν άμεσα, αλλά εγώ τα ψωνίζω όλα μαζί σε 1 συναλλαγή και κρατάω τους πόντους στη κάρτα πχ 12, 24, 36 μπόνους για να ψωνίσω άλλη μέρα ή να παραγγείλω απ'το eshop.

Παλιά όταν έκανες σπαστές συλλαγές και στη 2η συναλλαγή εξαργύρωνες υπήρχε πρόβλημα. Πχ έκανες συναλλαγή 20 ευρώ, έπαιρνες 6ευρη. Μετά στη 2η συναλλαγή αν εξαργύρωνες 6 ευρώ επιταγή... τότε η συναλλαγή πήγαινε στα 14 ευρώ και δεν έμπαιναν πόντοι για τη τρέχουσα συναλλαγή. Πλέον δε ξέρω τι ισχύει στο ταμείο όταν κάνεις εξαργύρωση.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, lector είπε

Οι καρτες ειναι το μοντελο loyalty, χρησιμοποιουνται για να σε ωθησουν να ψωνισεις ξανα (πολλες φορες και αν πραγματικα δεν χρειαζεσαι κατι). Αμα απλα σου κοψει επιτοπου 6€ απο το 25αρι, δεν εχεις λογο να ξαναπας.

οχι μονο πολλες φορες αλλα και πολυ ποσοτητα για να παρεις την εκπτωση.15 ευρω για κρεαςμε επιταγη 6 ευρω εκτπωση σε επομενη αγορα-υπηρξαν συνομιλωντας με υπαλληλους παραπονα που να βαλουν τοσο στοκ κρεας-, 10 ευρω με εκπτωση 3 ευρω δωροεπιταγη,αυτο ειναι νορμαλ το ιδιο για ψαρια.

εγω παντως αποφασισα να ψωνιζω οσο θελω και αν εχει επιταγη καλως.θα λαμβανω την εκπτωση μονο απο ποντους.και σε τον τσιο να τραγουδαει.

11 ώρες πριν, james01gr είπε

με την κάρτα γνωρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τι ψώνισε ο καθένας. σου φτιάχνει ακόμη και κουπόνια για να σπρώξει να αγοράσεις κάτι που δεν θα έπαιρνες πχ. επίσης μου την σπάει τώρα που φέρνει κάτι τσέχικα (που προφανώς έχει μεγάλο κέρδος σε αυτό) ενώ έχει πολύ καλά ελληνικά προϊόντα...

συμφωνα με τα παραπονα που γινονται ,θα πρεπει τοτε να ειχαν αλλαξει πολιτικη και να το σταματησουν το μοντελλο αυτο γιατι καταγραφηκαν μειωσεις στις πωλησεις.εγω απλα τους ειπα .δεν μπορω να κανω στοκ 3 κιλα κρεας,ειμαι και αντιθετος σαυτο.θα παω στην γειτονια μου να ψωνισω αν δεν εχει εκπτωση,γιαυτο ερχομουν σε εσας.εχει και εκει εκπτωσεις αλλα ειπα να τα αγοραζω ολα μαζι απο το σουπερ.δεν θελετε? κρατηστε τις επιταγες σας.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ημερα μου ηταν ηδη χαλια και απ'οτι φαινεται τελειωνει με τον χειροτερο τροπο.. Μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο δεν πηρα τους ποντους; Τηρησα ακομα και τα μικρα γραμματα, που ελεγαν μεχρι 12 προϊοντα και μεχρι 3 κιλα ανα κωδικο.

image.png.6dab7eec4f7ddcf878cea6360d440f17.png

Φανταζομαι ποσοι την πατανε σαν εμενα.. Θα παω και στο ταμειο να ρωτησω, εαν δεν εχει γινει καποιο λαθος, ποτε ξανα AB απο εμενα. Μια χαρα ψωνιζα απο Σκλαβενιτη ολα αυτα τα χρονια.

image.png.88d99e430debc560c7535543d236255a.png

Για να προλαβω μερικους, τα ενεργειακα ποτα ανηκουν κανονικα στην προσφορα, συμφωνα με το site τους : https://www.ab.gr/el/eshop/nl1-weekly-offers01?amc_icid=display_ab_homepage_na_na_herobanner_na_na

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...