Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στο φόρουμ!

για πρώτη φορά κάτοχος πραγματικής smart tv (η TCL 805 55 on the way και θα αγοραστεί λογικά και μια Hisense u7) και θέλω να ξέρω τη βέλτιστη λύση για μακροπρόθεσμη προστασία από διακυμάνσεις τάσεις σε συνδυασμό ενδεχομένως με πολύπριζο και powerline.

ευχαριστώ για τα φώτα σας!

EDIT: για να μην ανοίγουν πολλαπλά τόπικ, οι μάρκα των βάσεων τοίχου που δίνει ο Γερμανός (OSIO) γνωρίζουμε αν είναι αξιόπιστη και vfm? χρειάζομαι μία σταθερή και μια με μεταβλητή γωνία θέασης.

Επεξ/σία από triple_sec
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε προστασία Smart TV από διακυμάνσεις τάσεις + ανάρτηση σε τοίχο
Δημοσ.
4 ώρες πριν, triple_sec είπε

καλησπέρα στο φόρουμ!

για πρώτη φορά κάτοχος πραγματικής smart tv (η TCL 805 55 on the way και θα αγοραστεί λογικά και μια Hisense u7) και θέλω να ξέρω τη βέλτιστη λύση για μακροπρόθεσμη προστασία από διακυμάνσεις τάσεις σε συνδυασμό ενδεχομένως με πολύπριζο και powerline.

ευχαριστώ για τα φώτα σας!

EDIT: για να μην ανοίγουν πολλαπλά τόπικ, οι μάρκα των βάσεων τοίχου που δίνει ο Γερμανός (OSIO) γνωρίζουμε αν είναι αξιόπιστη και vfm? χρειάζομαι μία σταθερή και μια με μεταβλητή γωνία θέασης.

Εγω θα σου απαντήσω μονο για τις διακυμάνσεις. Το UPS είναι η καλύτερη επιλογή.
Δες σε μάρκες APC,EATON,CYBERPOWER και να εχει και AVR. Δες ποσα Watt ειναι η TV και παρε ενα.
Ενα μικρο σε VA καλύπτει. Και υποψη το UPS δεν ειναι για οταν θα γινει διακοπή ρεύματος να βλεπεις εσυ TV αλλα ειναι για να την κλησεις με ασφάλεια και να την προστατευει και απο τις υπερτάσεις και βυθίσεις του ηλ. ρεύματος. 
Εγω εχω μια LG 49 με ένα APC pro 330W. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...