Moderators Malthador Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Μαϊου On 05/05/2025 at 15:40, Paragontas-x said: Παιδιά όσο αφορά το xbox game pass cloud/stream τι κάνουμε για να μπορούμε να το έχουμε και στην Ελλάδα που δεν υποστηρίζεται? Αν βάλουμε κάποιο άλλο region στο vpn στο κινητό μας ή στον υπολογιστή μας θα δουλέψει? Από την επίσημη εφαρμογή της Microsoft σε κινητά και windows δεν παίζει κάτι? Τα έχω γράψει αρκετά αναλυτικά στο πρώτο νήμα. On 05/05/2025 at 16:58, Paragontas-x said: To better xcloud δεν μπορεί να μπει σε firefox? Θεωρητικά μπορεί να μπει, αλλά το πρόβλημα με τον firefox είναι ότι δεν υποστηρίζει gamepads, οπότε δεν θα έχεις input. Υπάρχουν workarounds αλλά είναι αναξιόπιστα, στην καλύτερη περίπτωση.
james9tito Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Εχει δοκιμασει κανεις αυτο για xbox cloud gaming? Αξιζει?
lx911 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου επειδη με το vpn δοκιμασα το fortnite που το εχουν στο cloud free και πηγαινε εντελως χαλια Υπαρχει καποια λυση για το remote play να παιζεις με keyboard και mouse....???
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Λοιπόν, το XBPlay σταμάτησε από 30/09/2025 να πουλιέται στο Steam και γενικότερα σταμάτησε ο dev να το supportάρει. Είτε έφαγε cease and desist από την MS, είτε τον πλήρωσαν και τα έκανε πλακάκια μαζί τους. Από τις απαντήσεις του στο reddit αυτό υπονοείται, διόλου περίεργο πάντως μετά την κυκλοφορία του ROG XBOX Ally X, κοιτάζει να περιορίσει τις δυνατότητες των SteamOS devices η MS. Επειδή γενικά είναι λίγο cringe η συμπεριφορά του dev, προσωπικά θα ζητήσω refund από το Steam, παρόλο που έχω γράψει κοντά στις 1000 ώρες στο app. Από εκεί και πέρα, οι εναλλακτικές που έχουμε πέραν του Better xCloud είναι οι εξής: XStreamingDesktop Greenlight XStreaming Έχω δοκιμάσει τα δύο πρώτα στο Steam Deck μου και παίζουν κομπλέ, θα ενημερώσω και το αρχικό post όταν βρω χρόνο. 1 1 1
dakangr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, Malthador είπε Λοιπόν, το XBPlay σταμάτησε από 30/09/2025 να πουλιέται στο Steam και γενικότερα σταμάτησε ο dev να το supportάρει. Είτε έφαγε cease and desist από την MS, είτε τον πλήρωσαν και τα έκανε πλακάκια μαζί τους. Από τις απαντήσεις του στο reddit αυτό υπονοείται, διόλου περίεργο πάντως μετά την κυκλοφορία του ROG XBOX Ally X, κοιτάζει να περιορίσει τις δυνατότητες των SteamOS devices η MS. Επειδή γενικά είναι λίγο cringe η συμπεριφορά του dev, προσωπικά θα ζητήσω refund από το Steam, παρόλο που έχω γράψει κοντά στις 1000 ώρες στο app. Από εκεί και πέρα, οι εναλλακτικές που έχουμε πέραν του Better xCloud είναι οι εξής: XStreamingDesktop Greenlight XStreaming Έχω δοκιμάσει τα δύο πρώτα στο Steam Deck μου και παίζουν κομπλέ, θα ενημερώσω και το αρχικό post όταν βρω χρόνο. H εφαρμογή συνεχίζει να δουλεύει κανονικά για όσους το είχαμε αγοράσει νωρίτερα;
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Just now, dakangr said: H εφαρμογή συνεχίζει να δουλεύει κανονικά για όσους το είχαμε αγοράσει νωρίτερα; Πριν λίγο που δοκίμασα δουλεύει, αλλά είναι θέμα χρόνου να σταματήσει να δουλεύει στο επόμενο major update που θα κάνει η MS στο xCloud.
thagkol Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Θέλω να πιστεύω ότι η Microsoft θα το ανοίξει και για Ελλάδα, εφόσον δεν είναι "beta" πλέον και εφόσον το προωθούν τόσο πολύ. Δεν έχει λογική αλλιώς.
zmaskos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2 hours ago, Malthador said: Πριν λίγο που δοκίμασα δουλεύει, αλλά είναι θέμα χρόνου να σταματήσει να δουλεύει στο επόμενο major update που θα κάνει η MS στο xCloud. Σε μενα παντως στο cloud δεν μπαινει με τιποτα.Streaming απο κονσολα δε δοκιμασα ακομα.
Braveheart1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εχω gamepass ultimate. Μπορώ σε κινητό να παίξω μέσω cloud? Ανοίγω nordvpn σε Γερμανία πχ και επειτα ανοίγω xbox εφαρμογή. Που είναι το ρημάδι το cloud gaming? Γκαβομάρα αφού Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Braveheart1980
BillT Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα από την εφαρμογή. Μπαίνεις με browser εδώ https://www.xbox.com/remoteplay 1
-WISE- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε Εχω gamepass ultimate. Μπορώ σε κινητό να παίξω μέσω cloud? Ανοίγω nordvpn σε Γερμανία πχ και επειτα ανοίγω xbox εφαρμογή. Που είναι το ρημάδι το cloud gaming? Γκαβομάρα αφού Και γιατί δεν χρησιμοποιείς μία από τις τόσες εφαρμογές που γράφουμε εδώ μέσα και παλεύεις με VPN;
Braveheart1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, -WISE- είπε Και γιατί δεν χρησιμοποιείς μία από τις τόσες εφαρμογές που γράφουμε εδώ μέσα και παλεύεις με VPN; Aπο android έχουν κοπεί όλες νομίζω πλέον
-WISE- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Aπο android έχουν κοπεί όλες νομίζω πλέον Όχι. Χθες τουλάχιστον έπαιζα Betterxcloud. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα