Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη πληρωσα δοκιμαστικη συνδρομη 2 μηνων vpn με paypal δεν μπορω να βαλω ξανα paypal για topcashback λογο οτι πρεπει να ειναι νεα ενγραφη γία vα παρω  cashback ?

Να βαλω καρτα revolut θα υπαρξη προβλημα ?

Επεξ/σία από power_1
  • Moderators
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dream21 είπε

Καλημέρα .Αγορασα surfshark ποσο καιρο κανει να φανει η αγορα στο TopCashBack;

14 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε

2 μήνες 

2 μηνες; 

Αυτο που γνωριζω εγω, ειναι οτι μια αγορα μεσω topcash συνηθως "κανει να φανει" λιγα λεπτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, matrixxx είπε

2 μηνες; 

Αυτο που γνωριζω εγω, ειναι οτι μια αγορα μεσω topcash συνηθως "κανει να φανει" λιγα λεπτα.

Εχεις δίκιο μολις φάνηκε πριν απο λίγο στον λογαριασμό μου. ο φίλος ποιο πάνω μαλλον θα κατάλαβε πότε γινετε η πληρωμη προς εμας..

Spoiler

topcashback.png

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dream21 είπε

Εχεις δίκιο μολις φάνηκε πριν απο λίγο στον λογαριασμό μου. ο φίλος ποιο πάνω μαλλον θα κατάλαβε πότε γινετε η πληρωμη προς εμας..

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

topcashback.png

Πολύ σωστά. Έτσι είναι. Ακριβώς την ίδια αγορά έχω και εγώ, πριν όμως από 1,5 μήνα. Περιμένω να συμπληρωθούν οι 10 εβδομάδες για να δω/υλοποιήσω το cashback σε paypal.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dream21 είπε

Καλημέρα .Αγορασα surfshark ποσο καιρο κανει να φανει η αγορα στο TopCashBack;

Η αγορα κανει να φανει συνηθως απο 10 λεπτα εως.... 7 ημερες.

Στο 48ωρο τους ρωτας αν δεν φανει.

Η επιστροφη του ποσου κανει 9-10 βδομαδες να φανει .Μεχρι να φανει κι παρεις τα χρηματα μην ακυρωσεις την "αυτοματη ανανεωση" καντω μετα .

Επεξ/σία από power_1
  • Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε στο περίπου πόσο καιρό πήρε η μεταβολή της κατάστασης απο Pending σε Confirmed? Έκανα αγορά Nord vpn 22 Ιουνίου , φάνηκε μέσα σε 24 ώρες η αγορά αλλά είναι στο Pending

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Chicken Nugget είπε

Ξέρουμε στο περίπου πόσο καιρό πήρε η μεταβολή της κατάστασης απο Pending σε Confirmed? Έκανα αγορά Nord vpn 22 Ιουνίου , φάνηκε μέσα σε 24 ώρες η αγορά αλλά είναι στο Pending

Δηλαδή δεν σου φθάνει το screenshot του φίλου πιο πάνω που λέει "10 weeks" !!!😁....έτσι λέει σε όλους...τώρα το +1 ή -1 week μικρή σημασία έχει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε εμένα αγορά surfahark τον Μάρτιο τα είδα χθες ως payable και τα έστειλα PayPal σε 48 ώρες...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγορά ExpressVPN 25 Μαίου. Κάτι πήγε στραβά και δεν αντιλήφθηκε ποτέ την αγορά το topcashback.

Περίμενα να περάσει ο καιρός για να μπορέσω να ανοίξω claim. Το έκανα και τη προηγούμενη εβδομάδα μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου! 😊

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...