Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Και σε μένα μπήκαν πριν λίγες ημέρες τα χρήματα από nordvpn αγορά 1 Ιουνίου. Τα πήρα ήδη στο paypal 

Τώρα λέω να πάρω και το Private internet access (PIA) που βγαίνει εντελώς δωρεάν αφού τώρα έχει 100% cashback. Έχει κάποιες χρήσιμες λειτουργίες , λένε τα καλύτερα στο reddit.
Για παράδειγμα ένας λέει 

Pros - Split tunnelling AND reverse split tunneling, port forwarding with multiport forwarding coming.
Cons - I don't have any

Και σε αυτό το θέμα κάποιοι παλιότερα έγραφαν ότι δεν το αλλάζουν με τίποτα, είναι ευκαιρία να το δοκιμάσω αφού βγαίνει δωρεάν.

Και η τιμή είναι προσφορά, βγαίνει στα 51.74€ τα 2 χρόνια και 2 μήνες δώρο δηλαδή οι 26 μήνες, όλο το ποσό όσο και να ήταν το παίρνουμε cashback βέβαια σε 1.5-2 μήνες, αλλά όταν είναι και φτηνό ακόμα καλύτερα.

Για να πάρετε 100% επιστροφή, πριν κάνετε την διαδικασία για να γίνει tracked  η αγορά σας, κλείνετε adblock κλπ.

1. κάνετε εγγραφή στο topcashback 
2. Βάλτε χώρα χωρίς φπα για παράδειγμα Αλβανία για να γλυτώσετε κάποια επιπλέον ευρώ 
3. αγοράζετε το PIA , πατήστε στο κόκκινο banner που λέει get 100% cash back

είστε έτοιμοι 

• Like 2
  • Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/7/2025 στις 9:04 ΠΜ, kallair είπε

Παιδες μετα απο paypal, πως τα μεταφερουμε σε πχ revolut; και τι fee εχει;

Απαντώ στον εαυτό μου. Με μια απλη δηλωση του revolut λογαριασμου μου στο paypal μπηκαν τα λεφτα χωρις fees! Μια χαρά! Απο quidco 10 μαϊου αγορα nordvpn, δεν εχει γινει cashable ακομα..

• Like 2
Δημοσ.
23 hours ago, underworld2000 said:

Καλησπέρα.

Και σε μένα μπήκαν πριν λίγες ημέρες τα χρήματα από nordvpn αγορά 1 Ιουνίου. Τα πήρα ήδη στο paypal 

Τώρα λέω να πάρω και το Private internet access (PIA) που βγαίνει εντελώς δωρεάν αφού τώρα έχει 100% cashback. Έχει κάποιες χρήσιμες λειτουργίες , λένε τα καλύτερα στο reddit.
Για παράδειγμα ένας λέει 

Pros - Split tunnelling AND reverse split tunneling, port forwarding with multiport forwarding coming.
Cons - I don't have any

Και σε αυτό το θέμα κάποιοι παλιότερα έγραφαν ότι δεν το αλλάζουν με τίποτα, είναι ευκαιρία να το δοκιμάσω αφού βγαίνει δωρεάν.

Και η τιμή είναι προσφορά, βγαίνει στα 51.74€ τα 2 χρόνια και 2 μήνες δώρο δηλαδή οι 26 μήνες, όλο το ποσό όσο και να ήταν το παίρνουμε cashback βέβαια σε 1.5-2 μήνες, αλλά όταν είναι και φτηνό ακόμα καλύτερα.

Για να πάρετε 100% επιστροφή, πριν κάνετε την διαδικασία για να γίνει tracked  η αγορά σας, κλείνετε adblock κλπ.

2. Βάλτε χώρα χωρίς φπα για παράδειγμα Αλβανία για να γλυτώσετε κάποια επιπλέον ευρώ 

είστε έτοιμοι 

Αν το πήρες, είδες αν δίνει port forwarding στον ελληνικό server?
Επίσης είναι απλό να το ενεργοποιήσεις ή θέλει να ψαχτείς με ρυθμίσεις?

Δημοσ.

Εχει βγαλει παλι 95% Cash Back Surfshark, καλη περιπτωση για οποιον δεν εχει. Φανταστειτε εγω ειχα παρει ηδη δυο Vpn, αλλα τελικα πηρα και αυτο χαχα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/7/2025 στις 4:12 ΜΜ, underworld2000 είπε

Καλησπέρα.

Για παράδειγμα ένας λέει 

Cons - I don't have any

είστε έτοιμοι 

Ως προς το να βάλουμε χώρα χωρίς ΦΠΑ (πιθανότατα μέσω vpn) "παίζει" άραγε να προκύψουν θέματα με το cashback? Σε ένα δοκιμαστικό πού έκανα μού έβγαλε banner ότι "αν χρησιμοποιείς Express VPN δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων". Σκέφτομαι να βάλω το cyberghost vpn για την στιγμή πού θα πληρώνω μέσω paypal. Αλλιώς δεν δέχεται αλλαγή χώρας... 

Επεξ/σία από astrolavosg
Δημοσ.
12 ώρες πριν, astrolavosg είπε

Ως προς το να βάλουμε χώρα χωρίς ΦΠΑ (πιθανότατα μέσω vpn) "παίζει" άραγε να προκύψουν θέματα με το cashback? Σε ένα δοκιμαστικό πού έκανα μού έβγαλε banner ότι "αν χρησιμοποιείς Express VPN δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων". Σκέφτομαι να βάλω το cyberghost vpn για την στιγμή πού θα πληρώνω μέσω paypal. Αλλιώς δεν δέχεται αλλαγή χώρας... 

δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα να βαλεις αλλη χωρα για να μην πληρωσεις φπα. To εκανα και εγω και ο αδερφος μου και οσοι γνωριζω και εχουν παρει ολοι το cashback. Σημασια εχει να κανεις σωστα την διαδικασια σε νεο email για να ειναι νεος λογαριασμος και να μην βαλεις κανα κωδικο εκπτωσης γιατι κατα πασα πιθανοτητα, δεν θα εγκριθει το cashback.

Δημοσ.

Καλησπέρα, αυτήν την στιγμή ποιο είναι το καλύτερο και γενικά καλύτερη επιλογή Cashback για vpn;

Θέλω να συνεχίσω το χρόνιο χόμπι να κατεβάζω άφοβα...

Ανοίγω την σελίδα όπως είπατε με κλειστές επεκτάσεις σε ιδιωτικό παράθυρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kallair είπε

δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα να βαλεις αλλη χωρα για να μην πληρωσεις φπα. To εκανα και εγω και ο αδερφος μου και οσοι γνωριζω και εχουν παρει ολοι το cashback. Σημασια εχει να κανεις σωστα την διαδικασια σε νεο email για να ειναι νεος λογαριασμος και να μην βαλεις κανα κωδικο εκπτωσης γιατι κατα πασα πιθανοτητα, δεν θα εγκριθει το cashback.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλάξατε τήν χώρα χωρίς χρήση vpn? Σε μένα όταν πάω να πληρώσω με paypal έχει Greece και παρά τού ότι το αλλάζω χειροκίνητα (πχ σε Αλβανία) το ποσό παραμένει το ίδιο (με ΦΠΑ). Μήπως το vpn χρειάζεται την στιγμή της πληρωμής μόνο για να αλλάξει η ip τού υπολογιστή στήν όποια χώρα επιλογής (άνευ ΦΠΑ)? 

Επεξ/σία από astrolavosg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, astrolavosg είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλάξατε τήν χώρα χωρίς χρήση vpn? Σε μένα όταν πάω να πληρώσω με paypal έχει Greece και παρά τού ότι το αλλάζω χειροκίνητα (πχ σε Αλβανία) το ποσό παραμένει το ίδιο (με ΦΠΑ). Μήπως το vpn χρειάζεται την στιγμή της πληρωμής μόνο για να αλλάξει η ip τού υπολογιστή στήν όποια χώρα επιλογής (άνευ ΦΠΑ)? 

Πληρωσα απευθειας με την καρτα μου. Δεν ξερω αν εχει σημασια. Παντως χωρις χρηση vpn το εκανα. Oυτε τωρα που εκανα δοκιμες, οπως βλεπεις στις φωτο, ειχα ανοιχτο το vpn.

Spoiler

1.jpg

2.jpg

Απ ότι βλεπω εχει 100% cashback το nordvpn πάλι, για οποιον ενδιαφερεται.
https://www.topcashback.com/nordvpn/

NordVPN Cash back

New Customer Purchase
100%

Exclusions & Terms

Exclusions

• Use of a coupon code not displayed on TopCashback.
  • Cash Back is only available for new users only.

edit2. τωρα ειδα οτι εσυ κοιτας για expressVPN. Εγω εχω κανει την διαδικασια μονο στο nord οπως δειχνω πιο πανω. Δεν ισχυει για ολα τα vpn, και απ όσο ειδα, πχ δεν αλλαζει η τιμη για το expressVPN που κοιτας εσυ.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, angelponiros είπε

Καλησπέρα, αυτήν την στιγμή ποιο είναι το καλύτερο και γενικά καλύτερη επιλογή Cashback για vpn;

Θέλω να συνεχίσω το χρόνιο χόμπι να κατεβάζω άφοβα...

Ανοίγω την σελίδα όπως είπατε με κλειστές επεκτάσεις σε ιδιωτικό παράθυρο;

Topcashback nordvpn. 100% cashback και παιρνεις οτι θελεις απο vpn. 

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι για σιγουριά για το topcashback. Στο protonvpn έχει cashback 40%. Αυτό σημαίνει ότι όταν μπαίνω μέσω topcashback στην σελίδα του vpn και μου λέει ένα Χ ποσό για το vpn, αυτό είναι το τελικό ποσό μαζί με το cashback ή το cashback θα μου δοθεί με βάση το ποσό που βλέπω, π.χ. θα μου δοθεί το 40% του Χ ποσού; Μάλλον το δεύτερο, αλλά ήθελα να ρωτήσω για σιγουριά.

Δημοσ.

Καλημέρα μια ερώτηση ΄΄

Ποιο απόλα τα VPN δίνουν κυπριακη IP για να αγοράσω ; . Tο SURFSHARK που αγορασα δεν δινει κυπριακη IP μιας και παρολο που στο check my ip σου λεει μεν Κυπρο -Λαρνακα η λευκωσια αλλα οι streaming υπηρεσιες δεν ανοιγουν τυπου HBOMAX... ευτηχως που εχω 100% cashback απο το topcashback ..

Mπορει οποιος εχει PUREVPN-NORDVPN-EXPRESS να βαλει κυπρο και να πατησει στο link που εχω βάλει για επιβαιβαωση; 

ευχαριστω

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dream21 είπε

Mπορει οποιος εχει PUREVPN-NORDVPN-EXPRESS να βαλει κυπρο και να πατησει στο link που εχω βάλει για επιβαιβαωση; 

ευχαριστω

Κανένα από αυτά που λες δε δουλεύει με το Max γιατί τα έχω και δοκίμασα. Από τα πολλά άλλα που έχω δουλεύουν άψογα τα Windscribe, Proton,PIA , Fastest vpn και ο ένας από τους δύο server του Mullvad. Μπορείς να δοκιμάσεις και με τα free τύπου Hola, Urban , Tunnelbear η κάτι σάπια του android τύπου Vpn lat....Πολλές φορές αυτά σε ξελασπωνουν σε τέτοιες υπηρεσίες. Έχω προσωπική εμπειρία γιατί έχω συνδρομή Hbo max απο Αργεντινή και χρησιμοποιώ Vpn Κύπρου για να βλέπω. 

Δημοσ.

Όσοι έχετε quidco,  έδωσε το cashback για αγορά 10 μαϊου. Μια χαρά! Δεν είχε μεγάλη διαφορά στο ποτε έδωσαν το cashback σε σχέση με topcashback. 10 μέρες διαφορά περίπου.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Κανένα από αυτά που λες δε δουλεύει με το Max γιατί τα έχω και δοκίμασα. Από τα πολλά άλλα που έχω δουλεύουν άψογα τα Windscribe, Proton,PIA , Fastest vpn και ο ένας από τους δύο server του Mullvad. Μπορείς να δοκιμάσεις και με τα free τύπου Hola, Urban , Tunnelbear η κάτι σάπια του android τύπου Vpn lat....Πολλές φορές αυτά σε ξελασπωνουν σε τέτοιες υπηρεσίες. Έχω προσωπική εμπειρία γιατί έχω συνδρομή Hbo max απο Αργεντινή και χρησιμοποιώ Vpn Κύπρου για να βλέπω. 

Εχω βγαλει ακρη με το Windscribe εκανα και συνδρομη εχθες στο hbo απλα ελεγα μηπως καποια απο τα vpn που ειναι στη λιστα εδω να επαιρνα και το cashback. anyway

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...