kallair Δημοσ. Παρασκευή στις 12:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:17 μμ (επεξεργασμένο) Παίδες είστε σε λάθος θέμα κ εκτός του ότι είστε οφτοπικ, δεν θα βρείτε κ κάποιον να σας απαντήσει. Υπάρχει σχετικό topic για ποιο VPN να διαλέξετε, να κάνετε εκεί την ερώτηση που το βλέπουν πολλά περισσότερα άτομα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/840738-vpn-αλλά-ποιό/page/ Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:19 μμ από kallair 1
vagmouk Δημοσ. Παρασκευή στις 12:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:19 μμ 4 λεπτά πριν, dream21 είπε Εχω βγαλει ακρη με το Windscribe εκανα και συνδρομη εχθες στο hbo απλα ελεγα μηπως καποια απο τα vpn που ειναι στη λιστα εδω να επαιρνα και το cashback. anyway Το Windscribe είναι μάλλον το καλύτερο για streaming Hbo Max απο Κύπρο. 1
ak156 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:15 μμ 59 λεπτά πριν, kallair είπε Όσοι έχετε quidco, έδωσε το cashback για αγορά 10 μαϊου. Μια χαρά! Δεν είχε μεγάλη διαφορά στο ποτε έδωσαν το cashback σε σχέση με topcashback. 10 μέρες διαφορά περίπου. Ενδιαφέρον θα είχε να μας πεις τι "πρόβλεψη" σε εβδομάδες για το cashback έγραφε το topcashback !! Σε εμένα και για το surfshark γράφει 10 weeks. Μήπως σε εσένα έγραφε λιγότερες εβδομάδες? Μήπως παίζει ρόλο και το προιόν? (νομίζω εσύ είχες Nordvpn εκεί?). Δική μου αγορά στις 13 Μαίου και ακόμα δεν.... (μόλις μπήκαμε βέβαια στην 10η week).
kallair Δημοσ. Παρασκευή στις 01:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:32 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ak156 είπε Ενδιαφέρον θα είχε να μας πεις τι "πρόβλεψη" σε εβδομάδες για το cashback έγραφε το topcashback !! Σε εμένα και για το surfshark γράφει 10 weeks. Μήπως σε εσένα έγραφε λιγότερες εβδομάδες? Μήπως παίζει ρόλο και το προιόν? (νομίζω εσύ είχες Nordvpn εκεί?). Δική μου αγορά στις 13 Μαίου και ακόμα δεν.... (μόλις μπήκαμε βέβαια στην 10η week). Aν θυμαμαι καλα, και τα 2 εγραφαν καπου αρχες σεπτεμβρη (quidco & topcashback). Αγορασμενα με 1 μερα διαφορα, το quidco "πληρωσε" καπου 15 μερες μετα απο το topcashback. φανταζομαι παιζει ρολο κ το vpn ποτε δινει εγκριση (;) εμενα κ οι 2 αγορες ηταν για nordvpn. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:34 μμ από kallair 1
ak156 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:56 μμ 22 λεπτά πριν, kallair είπε αρχες σεπτεμβρη αρχές σεμπτέμβρη ???????? Τέλος πάντων, τώρα που ξαναμπήκα γράφει για "11 weeks" ενώ πριν 2-3 ημέρες έλεγε "10 weeks"🙃
kallair Δημοσ. Παρασκευή στις 02:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:02 μμ 2 λεπτά πριν, ak156 είπε αρχές σεμπτέμβρη ???????? Τέλος πάντων, τώρα που ξαναμπήκα γράφει για "11 weeks" ενώ πριν 2-3 ημέρες έλεγε "10 weeks"🙃 ναι εχεις δικιο, δεν εγραφε ακριβως ημερομηνια το topcashback αλλα βδομαδες. δεν θυμαμαι ποσες. μπορει να ελεγε 10-12weeks ή 12-14 weeks. Tωρα εχω ενα cashback στο topcashback απο aliexpress, και γραφει 20 weeks 🤣 1
astrolavosg Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 μμ (επεξεργασμένο) Στις 23/7/2025 στις 6:24 ΜΜ, kallair είπε Πληρωσα απευθειας με την καρτα μου. Δεν ξερω αν εχει σημασια. Παντως χωρις χρηση vpn το εκανα. Oυτε τωρα που εκανα δοκιμες, οπως βλεπεις στις φωτο, ειχα ανοιχτο το vpn. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Απ ότι βλεπω εχει 100% cashback το nordvpn πάλι, για οποιον ενδιαφερεται. https://www.topcashback.com/nordvpn/ NordVPN Cash back New Customer Purchase 100% Exclusions & Terms Exclusions Use of a coupon code not displayed on TopCashback. Cash Back is only available for new users only. edit2. τωρα ειδα οτι εσυ κοιτας για expressVPN. Εγω εχω κανει την διαδικασια μονο στο nord οπως δειχνω πιο πανω. Δεν ισχυει για ολα τα vpn, και απ όσο ειδα, πχ δεν αλλαζει η τιμη για το expressVPN που κοιτας εσυ. Πραγματικά! Το τσέκαρα κι εγώ στο Nord κι όλα καλά! Στο express εμμένει να θέλει απόδοση φόρων! Δυσκολεύομαι να κατανοήσω γιατί!.. Μάλλον θα "παίξει" cyberghost vpn πού δίνει 24ωρο trial για να κάνω τήν διαδικασία με ip χώρας χωρίς ΦΠΑ. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:00 μμ από astrolavosg
PurpleNinja Δημοσ. Παρασκευή στις 05:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:43 μμ Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω το NordVPN, από πιο cashback site αξίζει και με πιο τρόπο θα επιστρέψω τα λεφτά στην τράπεζα μου? Είδα σε παρελθοντικά ποστ του νήματος ότι λένε με 14.99 με PayPal στην εθνική (ισχύει ακόμα?). Όταν πληρώσω, να πληρώσω με την κάρτα της τράπεζας ή μέσω PayPal? Επίσης είδα αυτά τα βήματα, ισχύουν? Θα πρέπει να κάνω κάτι για αποφύγει φόρων στην αγορά?
Havik Δημοσ. Παρασκευή στις 06:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:03 μμ (επεξεργασμένο) On 23/07/2025 at 21:33, Arkin said: ολοκληρώθηκε η διαδικασία για "100% Cashback στο NordVPN για 27 μήνες," £77.17 και είναι έτοιμο για withdrawal, από ότι βλέπω έχει επιλογή για paypal (που μάλλον θα βάλω) και Bανκ transfer (που δεν θέλω), revolut κτλ δυστυχώς δεν έχω κάνει επικαιροποίηση στοιχείων οπότε δεν υπάρχει επιλογή. Για πες ρε @Arkin εσύ που τα ξες "τα κόλπα από την Ινδία" καλύτερα, με το PP είμαστε κομπλέ; Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:03 μμ από Havik
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 06:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:12 μμ 6 λεπτά πριν, Havik είπε ολοκληρώθηκε η διαδικασία για "100% Cashback στο NordVPN για 27 μήνες," £77.17 και είναι έτοιμο για withdrawal, από ότι βλέπω έχει επιλογή για paypal (που μάλλον θα βάλω) και Bανκ transfer (που δεν θέλω), revolut κτλ δυστυχώς δεν έχω κάνει επικαιροποίηση στοιχείων οπότε δεν υπάρχει επιλογή. Για πες ρε @Arkin εσύ που τα ξες "τα κόλπα από την Ινδία" καλύτερα, με το PP είμαστε κομπλέ; PayPal ναι σε 2 3 μέρες έρχονται από top σε 1 από quidco. Ένα 300αρι από top από τον Νοέμβριο έχω πάρει 140% purevpn 101% fastestvpn lifetime συνδρομή συν 120 δολάρια από προσκλήσεις και από quidco 100% nord 27 μήνες και κανω και άλλες αγορές από εκεί παιχνίδια Nike παπούτσια temu alixpress κτλ εχουν για τα πάντα cashback και ποτέ δεν θα χάσετε ευρώ. 2 1
kosmasdel Δημοσ. Σάββατο στις 05:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:42 μμ On 25/07/2025 at 13:56, ak156 said: αρχές σεμπτέμβρη ???????? Τέλος πάντων, τώρα που ξαναμπήκα γράφει για "11 weeks" ενώ πριν 2-3 ημέρες έλεγε "10 weeks"🙃 Και εμένα έχει κάνει το ίδιο. Από 10 έγινε 11. 1
astrolavosg Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 μμ (επεξεργασμένο) Τελικά υπάρχει κίνδυνος αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί vpn για αγορά από το topcashback κατά τήν διαδικασία τής πληρωμής? Δυστυχώς για το express vpn πού με ενδιαφέρει αρνείται πεισματικά να βγάλει το 24% ΦΠΑ! Δέχεται την αλλαγή χώρας (πχ Αλβανία) αλλά το ποσό παραμένει ακριβώς το ίδιο! Ευπρόσδεκτες οποίες σκέψεις κι ακόμα καλύτερα αν το έχει δοκιμάσει κανείς!.. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:51 μμ από astrolavosg
Nate Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 μμ 12 λεπτά πριν, astrolavosg είπε Τελικά υπάρχει κίνδυνος αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί vpn για αγορά από το topcashback κατά τήν διαδικασία τής πληρωμής? Δυστυχώς για το express vpn πού με ενδιαφέρει αρνείται πεισματικά να βγάλει το 24% ΦΠΑ! Δέχεται την αλλαγή χώρας (πχ Αλβανία) αλλά το ποσό παραμένει ακριβώς το ίδιο! Ευπρόσδεκτες οποίες σκέψεις κι ακόμα καλύτερα αν το έχει δοκιμάσει κανείς!.. Μην σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά σε ιδιωτική περιήγηση με firefox, αφού έχω βάλει χώρα Αλβανία μέσω protonvpn, μου δείχνει 139.72 δολλάρια για δύο χρόνια και 4 μήνες δώρο. Αλλά δεν λέει κάπου για ΦΠΑ, οπότε δεν ξέρω αν έχει βάλει.
astrolavosg Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ (επεξεργασμένο) Δοκίμασες και χωρίς vpn με αυτόματη καταχώρηση Ελλάδα? Νομίζω πώς εξαρχής αυτό είναι το ποσό. Μου κάνει εντύπωση! Ούτε με χρήση vpn αφαιρέθηκε ο φπα? Εκτός κι αν αυτό είναι το ποσό που αντιστοιχεί στην επιστροφή! Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να λοξοδρομησω προς το nord!.. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:16 μμ από astrolavosg
Nate Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ 6 λεπτά πριν, astrolavosg είπε Δοκίμασες και χωρίς vpn με αυτόματη καταχώρηση Ελλάδα? Νομίζω πώς εξαρχής αυτό είναι το ποσό. Μου κάνει εντύπωση! Ούτε με χρήση vpn αφαιρέθηκε ο φπα? Εκτός κι αν αυτό είναι το ποσό που αντιστοιχεί στην επιστροφή! Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να λοξοδρομησω προς το nord!.. Το δοκίμασα τώρα, μου δείχνει το ίδιο ποσό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα