Dr. Gonzo Δημοσ. Παρασκευή στις 02:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:29 μμ 1 ώρα πριν, kallair είπε Παιδες θελει νέο λογαριασμο για το cashback ή μπορουμε να το κανουμε σε υπαρχων λογαριασμο που πχ ειχαμε τον λογαριασμο απο g2a πριν; Έκανα νέο account γιατί νομίζω ότι έγραφε new user only. Επίσης θέλω να κρατήσω το παλιό account ως έχει, μέχρι να τελειώσει η ιστορία με το refund (αν γίνει) στο g2a. 1
kallair Δημοσ. Παρασκευή στις 02:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:34 μμ Εκανα κ εγω νεο ακκ κ φανηκε η αγορα στο topcashback.
Dimos13 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:28 μμ (επεξεργασμένο) Έβαλα Shurfshark για 2 μήνες σαν trial. Είναι το μόνο ίσως που έχω δει ότι δουλεύει τόσο καλά το kill switch σε Android TV. Η ερώτηση μου είναι, να το πάρω για 2 χρόνια με το 50% από topcashback που βλέπω τώρα ή να περιμένω μέχρι να λήξει το trial μπας και πάει και 100% που ήταν πριν λίγο καιρό; Παίζει να εξαφανιστεί και τελείως το offer; Ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία για το πώς κυμαίνονται αυτές οι προσφορές. Thanks! Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:28 μμ από Dimos13
achilles_g_ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ 12 λεπτά πριν, Dimos13 είπε Έβαλα Shurfshark για 2 μήνες σαν trial. Είναι το μόνο ίσως που έχω δει ότι δουλεύει τόσο καλά το kill switch σε Android TV. Η ερώτηση μου είναι, να το πάρω για 2 χρόνια με το 50% από topcashback που βλέπω τώρα ή να περιμένω μέχρι να λήξει το trial μπας και πάει και 100% που ήταν πριν λίγο καιρό; Παίζει να εξαφανιστεί και τελείως το offer; Ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία για το πώς κυμαίνονται αυτές οι προσφορές. Thanks! το proton το έχεις δοκιμάσει;
Dimos13 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:31 μμ 3 ώρες πριν, achilles_g_ είπε το proton το έχεις δοκιμάσει; Όχι, γιατί από όσο ξέρω δεν έχει kill switch σε tv. Αν κάποιος έχει άποψη σε αυτό που ρώτησα θα το εκτιμούσα. Thanks και πάλι.
JimGer Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 μμ 6 hours ago, Dimos13 said: Έβαλα Shurfshark για 2 μήνες σαν trial. Είναι το μόνο ίσως που έχω δει ότι δουλεύει τόσο καλά το kill switch σε Android TV. Η ερώτηση μου είναι, να το πάρω για 2 χρόνια με το 50% από topcashback που βλέπω τώρα ή να περιμένω μέχρι να λήξει το trial μπας και πάει και 100% που ήταν πριν λίγο καιρό; Παίζει να εξαφανιστεί και τελείως το offer; Ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία για το πώς κυμαίνονται αυτές οι προσφορές. Thanks! Αν μπορείς περίμενε. Πάντα παίζουν καλές προσφορές σε κάποια φάση 1
JimGer Δημοσ. Σάββατο στις 03:53 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:53 πμ 3 hours ago, JimGer said: Αν μπορείς περίμενε. Πάντα παίζουν καλές προσφορές σε κάποια φάση Και έπαιξε σήμερα από ότι είδα... 1
DimJ Fot Δημοσ. Σάββατο στις 07:04 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:04 πμ 13 ώρες πριν, Dimos13 είπε Έβαλα Shurfshark για 2 μήνες σαν trial. Είναι το μόνο ίσως που έχω δει ότι δουλεύει τόσο καλά το kill switch σε Android TV. Η ερώτηση μου είναι, να το πάρω για 2 χρόνια με το 50% από topcashback που βλέπω τώρα ή να περιμένω μέχρι να λήξει το trial μπας και πάει και 100% που ήταν πριν λίγο καιρό; Παίζει να εξαφανιστεί και τελείως το offer; Ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία για το πώς κυμαίνονται αυτές οι προσφορές. Thanks! Περιμενε λιγο θα ελεγα, εγω που μπηκα απο μαρτη μεχρι τωρα γτ ειχα παρει το nord απο εκει, ειδα 2 φορες 90% στο surfshark Βtw τοτε πέτυχα 90% στο nord, και αυτη τη βδομαδα μου μπηκαν τα λεφτα πισω, γυρω στα 90 ευρω πηρα πισω απο τα 130 που εδωσα αλλα 30 ηταν ο φορος, ο έξυπνος δεν εκανα αγορα μεσω αλβανιας. Οποιος θελει και referral code μου στελνει να τσεπωσουμε ολοι κανα φραγκο παραπανω 1
HelenZ Δημοσ. χθες στις 12:45 πμ Δημοσ. χθες στις 12:45 πμ εγω που εκανα σημερα με quidco θα παρω κανα φραγκο; πρωτη φορα κανω cashback 1
w2o4ts Δημοσ. χθες στις 05:05 πμ Δημοσ. χθες στις 05:05 πμ Νέος στο... είδος (δεν ήξερα καν τα περί cashback μέχρι πρόσφατα) και έρχομαι εδώ από το... φιάσκο με τα κλειδιά για Nord στο G2A 🙂 Το Proton βλέπω το έχει με επιστροφή 40%, που το φέρνει περίπου στην ίδια τιμή με προσφορές με εκπτωτικούς κωδικούς κλπ που έχουν αναρτηθεί στα διπλανά θέματα. Έχουν παίξει καλύτερες προσφορές στο -πρόσφατο- παρελθόν, και αν ναί, θεωρείτε ότι αξίζει να περιμένει κανείς μήπως και βγει κάτι (με σεβαστή διαφορά, 80% ας πούμε), ή πάει καλύτερα κατευθείαν στις υπάρχουσες προσφορές και γλυτώνει και την αναμονή για το cashback? Ευχαριστώ!
HelenZ Δημοσ. χθες στις 08:04 πμ Δημοσ. χθες στις 08:04 πμ επειδη βλεπω οτι ο @Arkin εχει πει πιο πολλα σχετικα με το θεμα, θα ηθελα να ρωτησω τον ιδιο και ολους εσας αν οντως το quidco θα με αφησει να παρω τα χρηματα μου πισω, γιατι ειδα πολλες 1 star κριτικες, οχι τοσες οσες εχει το topcashback. επισης εχω βαλει πιστωτικη κατευθειαν για πληρωμη στο nordvpn, αρα ξερει οτι πρεπει να τα στειλει εκει και με ποια προμηθεια; σας ευχαριστω.
stark Δημοσ. χθες στις 08:22 πμ Δημοσ. χθες στις 08:22 πμ 15 minutes ago, HelenZ said: επειδη βλεπω οτι ο @Arkin εχει πει πιο πολλα σχετικα με το θεμα, θα ηθελα να ρωτησω τον ιδιο και ολους εσας αν οντως το quidco θα με αφησει να παρω τα χρηματα μου πισω, γιατι ειδα πολλες 1 star κριτικες, οχι τοσες οσες εχει το topcashback. επισης εχω βαλει πιστωτικη κατευθειαν για πληρωμη στο nordvpn, αρα ξερει οτι πρεπει να τα στειλει εκει και με ποια προμηθεια; σας ευχαριστω. Δεν ξέρω για το Quidco, αλλά στo TopCashBack δεν παίρνεις το cashback από το προϊόν που αγόρασες (π.χ. Nord) αλλά από το ίδιο το TopCashback. Εκεί, δηλαδή στα settings του TopCashBack, θα κληθείς να βάλεις τρόπο (π.χ. iban, paypal, κλπ) για να σου πιστωθεί το ποσό. Λογικά το ίδιο θα είναι και στο Quidco.
Arkin Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 4 ώρες πριν, HelenZ είπε επειδη βλεπω οτι ο @Arkin εχει πει πιο πολλα σχετικα με το θεμα, θα ηθελα να ρωτησω τον ιδιο και ολους εσας αν οντως το quidco θα με αφησει να παρω τα χρηματα μου πισω, γιατι ειδα πολλες 1 star κριτικες, οχι τοσες οσες εχει το topcashback. επισης εχω βαλει πιστωτικη κατευθειαν για πληρωμη στο nordvpn, αρα ξερει οτι πρεπει να τα στειλει εκει και με ποια προμηθεια; σας ευχαριστω. Θα πάρεις κανονικά τα λεφτά και από τα 2 συνδέεις το PayPal και μολις γίνει το confirmed κάνεις withdraw και σε 2 μέρες τα έχεις στο λογαριασμό σου. Δεν έχω χάσει ευρώ και από τις 2 υπηρεσίες το quidco το χρησιμοποιώ 3 χρόνια το άλλο από τον Δεκέμβριο. 1 1
HelenZ Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα πάρεις κανονικά τα λεφτά και από τα 2 συνδέεις το PayPal και μολις γίνει το confirmed κάνεις withdraw και σε 2 μέρες τα έχεις στο λογαριασμό σου. Δεν έχω χάσει ευρώ και από τις 2 υπηρεσίες το quidco το χρησιμοποιώ 3 χρόνια το άλλο από τον Δεκέμβριο. οκ, το cashback λεει ειναι tracked απο χτες (μεσα σε μια ωρα εγινε). ποσο περιμενεις εσυ απο quidco για τα λεφτα; πηρες κι εσυ το nordvpn cashback 100%; Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από HelenZ
Arkin Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 14 λεπτά πριν, HelenZ είπε οκ, το cashback λεει ειναι tracked απο χτες (μεσα σε μια ωρα εγινε). ποσο περιμενεις εσυ απο quidco για τα λεφτα; πηρες κι εσυ το nordvpn cashback 100%; Το nord έκανε 4.5 μηνες πήρα το 100% με χώρα Αλβανία για 0% ΦΠΑ και τα πήρα όλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα