lezadas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Gia sas! Re paidia kseri kanenas ti kanoume stin eksis periptosi: apo otan egrapsa to win xp service pack 2 kai to net.frame work epapsan na douleyoun ola ta paixnidia pou ixa i karta grafikon den doulevi sosta.esvisa kai ksanagrapsa drivers kai directx ekana ola ta win update alla tipota.molis mpeni sto paixnidi sbinei i othoni. ama kseri kanis kana path i tipota tetio as mou apantisei. ----------------------------------------------------------------------- Abit max -3 mobo intel 3.0e msi 5900 xt win xp pro
Highlander Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 lezadas, Διαβάζοντας το πρόβλημα 7 φορές, νομίζω ότι το κατάλαβα καλύτερα... :P Anyway, αυτό το κάνει σε όλα τα παιχνίδια ή σε κάποο συγκεκριμένο; Αν είναι σε ένα και μόνο τσέκαρε τα εξής: Firewall (αν πρέπει να βγει Internet και δεν το αφήνει) Ανάλυση οθονης. Ίσως άλλαξε η ανάλυση και δεν την υποστηρίζει. Απλά πέρασες SP2 πάνω από το SP1 ή έκανες νέα εγκατάσταση από CD που περιείχε το SP2;;
Sam235 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Καλημέρα... Μια ερώτηση. Το SP2 είναι γνωστό πλέον ότι περιλαμβάνει και το SP1 αλλά περιλαμβάνει και όλα τα Updates που είχαν βγεί στο ενδιάμεσο διάστημα; (Patches για τον Internet Explorer, για Virus κ.ο.κ.) ή θα πρέπει να τα κάνουμε και αυτά εγκατάσταση και αυτά ΧΩΡΙΣΤΑ από το SP2; Υ.Γ. Just for the record.... Όταν έκανα εγκατάσταση το SP2, αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Λέτε να είμαι τυχερός????
Sam235 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Καλημέρα... Μια ερώτηση. Το SP2 είναι γνωστό πλέον ότι περιλαμβάνει και το SP1 αλλά περιλαμβάνει και όλα τα Updates που είχαν βγεί στο ενδιάμεσο διάστημα; (Patches για τον Internet Explorer, για Virus κ.ο.κ.) ή θα πρέπει να τα κάνουμε και αυτά εγκατάσταση ΧΩΡΙΣΤΑ από το SP2; Υ.Γ. Just for the record.... Όταν έκανα εγκατάσταση το SP2, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Λέτε να είμαι τυχερός???? Υ.Γ2 Sorry για το διπλό post.....
lezadas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 sory gia to 7 fores alla molis patousa ipoboli ebgaze problima k nomiza oti den to estelne. se ola ta paixnidia to kanei! to ebala pano sto service pack 1 akomh kai ta winamp vizualation otan ta kanis full screen kolai! ebala tin karta se allo pc kai doulevi kanonika. ebala alli karta sto diko mou pc kai bgazi pali problima. to problem ine 100% software. ekana format ola doulevan roloi mexri tin stigmi pou egrapsa to sp2 kai pali ta idia! eleos pia!!!!!!!
d1m1tr1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Sam, περνάς το sp2 κατευθείαν, δεν χρειάζεται τπτ άλλο.
Shadowthief Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Egw evala to sp2, douleve kanonika alla meta xreiastike na kanw format . Meta to format otan ksanadokimasa na to kanw install mou evgaze sfalma se kapoio arxeio. Dokimasa kai to ksanakatevasa (mipws ta paikse auto pou eixa sto cd) kai tote mou evgaze sfalma se diaforetiko arxeio. Telika evala sp1 mono. Ti mporei na ftaiei? Kamia idea?
astroman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Ενα μειονέκτημα που έχει είναι ότι επιτρέπει μέχρι 10 ταυτόχρονες συνδέσεις.
Isis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 τι εννοεις μεχρι 10 ταυτοχρονες συνδεσεις..?
astroman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Έχω ένα πρόβλημα. Σε μερικά pc που το έχω βάλει έχω δει ότι περιορίζει την ταχύτητα του modem. Ένώ πριν είχε 40 και πάνω, με το sp2 πάει μέχρι 33600. Το έχω δει σε τρεις υπολογιστές, ενώ σε άλλους πάει κανονικά. Δεν μπορώ να βρω τι συμβαίνει. Με uninstall επανέρχεται η ταχύτητα, καμια ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.