Gatoskylo8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Όπως λέει και ο τίτλος, στα περισσότερα φαρμακεία που πηγαίνω τις έχουν πανάκριβες. Μέχρι πρόσφατα αγόραζα από τα Hondos όμως σταμάτησαν να φέρνουν(!). Γνωρίζετε κάποιος μέρος (στην Αθήνα ιδανικά) που θα μπορούσα να πάρω; Στο skroutz βλέπω κάτι καταστήματα που τις πουλάνε σε bulk αλλά μου φαίνονται σκιώδη.
dbrillis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Παρε απο αμαζαν.ντε ωπου τα σκιωδη γυαλιζουν. https://www.amazon.de/s?k=ffp2+maske&crid=3E85GLJWHJZ2O&sprefix=ffp%2Caps%2C162&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_1_3
Pwpwpw Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Gatoskylo8 είπε Όπως λέει και ο τίτλος, στα περισσότερα φαρμακεία που πηγαίνω τις έχουν πανάκριβες. Μέχρι πρόσφατα αγόραζα από τα Hondos όμως σταμάτησαν να φέρνουν(!). Γνωρίζετε κάποιος μέρος (στην Αθήνα ιδανικά) που θα μπορούσα να πάρω; Στο skroutz βλέπω κάτι καταστήματα που τις πουλάνε σε bulk αλλά μου φαίνονται σκιώδη. Την προηγούμενη βδομάδα παρηγγειλα από Σκρουτζ πακέτο 100 μάσκες ffp2 στα 8 ευρώ. Αν θες τέτοια ποσότητα έχει στο Σκρουτζ και βγαίνουν πάμφθηνες. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Την προηγούμενη βδομάδα παρηγγειλα από Σκρουτζ πακέτο 100 μάσκες ffp2 στα 8 ευρώ. Αν θες τέτοια ποσότητα έχει στο Σκρουτζ και βγαίνουν πάμφθηνες. Μου λες σε παρακαλώ από ποιο μαγαζί τις παράγγειλες; 10 ώρες πριν, cheaptech είπε Τι ποσότητα ψάχνεις; Γύρω στις 100-150 αφού αλλάζω κάθε 2-3 ημέρες.
Pwpwpw Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Μου λες σε παρακαλώ από ποιο μαγαζί τις παράγγειλες; Πήγαινε στο Σκρουτζ, στην αναζήτησή γράψε μάσκες ενηλίκων ffp2 και θα σου βγάλει όλα τα διαθέσιμα αποτελέσματα και διαλέγεις ότι σε βολεύει. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα