sattack Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Μόλις τώρα, Cubicolor είπε απλα τα αγοραζω κομματι κομματι ολα τα πραγματα δεν βιαζομαι Οκ. Τότε όπως έγραψα, είσαι οκ απο μνήμες, μην σκας άλλο με αυτές. Ασχολήσου με τα υπόλοιπα!
Cubicolor Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου Just now, sattack said: Οκ. Τότε όπως έγραψα, είσαι οκ απο μνήμες, μην σκας άλλο με αυτές. Ασχολήσου με τα υπόλοιπα! οκ 1 minute ago, Cubicolor said: οκ κουτι εχω αγορασει αυτο μετα για nvme εχω αγορασει αυτους 2 στα 4ΤΒ και εναν 2ΤΒ samsung 990 pro αυτα εχω παρει προς το παρον για το νεο build μου 1
Cubicolor Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 20 hours ago, sattack said: Οκ. Τότε όπως έγραψα, είσαι οκ απο μνήμες, μην σκας άλλο με αυτές. Ασχολήσου με τα υπόλοιπα! θελω κατι να σε ρωτησω σχετικα με τις γρηγορες μνημες ειμουνα στο ytube και ειχα βρει ενα καναλι και ενας τυπος εκει λεει το εξεις οτι οι γρηγορες μνημες οτι ειναι καλυτερες ισχυει αυτο? https://www.skroutz.gr/s/57933498/G-Skill-Trident-Z5-Neo-48GB-DDR5-RAM-me-2-Modules-2x24GB-kai-Tachytita-8000-gia-Desktop-F5-8000J4048G24GX2-TZ5NR.html αυτες που ειναι 8000 και 4000 latency τι παραπανω μπορουνε να δωσουνε απο τις 6000 περα απο αυτο αυτες για να τρεξουνε θελουν το πολυ 870 XE μητρικη .. Αλλα το ερωτημα μου ενα ειδους μνημη σαν αυτη στα παιχνιδια τι παραπανω μπορει να δωσει? απο μια που ειναι σε 6000 κτλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα