Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 36 minutes ago, Aggelos_INSM said: Εμενα παιδια οταν επιλεγω το κτήριο μου και την οδο απλα βγαζει μια ασπρη σελίδα και σε αλλους που εχω δει οτι πρεπει να βγαλει λιστα με τους παροχους και τα σχετικα εμενα απλα μενει στην ασπρη σελιδα. Ειναι γενικό προβλημα? Απο χθες το απογευμα τουλαχιστον που το δοκιμαζω δε δουλευει Επιλέγεις το κτίριο και μετά πατάς ΕΠΟΜΕΝΟ που είναι κάτω δεξιά και σε πάει στην επόμενη σελίδα που είναι τα Στοιχεία της Αίτησης, η λίστα με τους παρόχους είναι απλά πληροφοριακή δεν χρειάζεται να επιλέξεις κάποιον. Ποιος προσφέρει κάλυψη στην περιοχή σου?
Aggelos_INSM Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Thresh είπε Επιλέγεις το κτίριο και μετά πατάς ΕΠΟΜΕΝΟ που είναι κάτω δεξιά και σε πάει στην επόμενη σελίδα που είναι τα Στοιχεία της Αίτησης, η λίστα με τους παρόχους είναι απλά πληροφοριακή δεν χρειάζεται να επιλέξεις κάποιον. Ποιος προσφέρει κάλυψη στην περιοχή σου? Ξερω φιλε αλλα με το που επιλεγω το κτήριο πεταγεται η ασπρη οθονη και κολλαει εκει και δεν υπαρχει συνέχεια 4 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Ξερω φιλε αλλα με το που επιλεγω το κτήριο πεταγεται η ασπρη οθονη και κολλαει εκει και δεν υπαρχει συνέχεια Αυτο εμφανιζεται πριν προλαβω να πατησω το επομενο. Παταω επιλογή στο κτήριο μου και εμφανιζεται αυτη η ασπρη οθονη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 6 minutes ago, Aggelos_INSM said: Ξερω φιλε αλλα με το που επιλεγω το κτήριο πεταγεται η ασπρη οθονη και κολλαει εκει και δεν υπαρχει συνέχεια Από την στιγμή που δοκίμασες και με laptop όπως γράφεις στο adslgr, δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει.
Aggelos_INSM Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Από την στιγμή που δοκίμασες και με laptop όπως γράφεις στο adslgr, δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει. Ειναι παραξενο γιατι εχω δοκιμασει και απο αλλη συσκευή και αλλο taxis αλλα και διαφορετικα ip και browsers...
Youtub Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Καλημέρα, είχα κι εγώ πρόβλημα με την αίτηση, υπήρχε αναντιστοιχία ανάμεσα στον Τ.Κ. που είχα δηλώσει στο TAXIS και στο Τ.Κ. που υπάρχει στο Κτηματολόγιο. Άρα βεβαιωθείτε οτι τα στοιχεία προσώπου που υποβάλει την αίτηση συμφωνούν με τα στοιχεία κτιρίου, ένας πιθανός λόγος μη δυνατότητας υποβολής είναι αυτός
qstudiosgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με την λευκη οθονη. Χρησιμοποιηστε αλλο browser η αλλο υπολογιστη και το προβλημα θα ληθει.
Aggelos_INSM Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, qstudiosgr είπε Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με την λευκη οθονη. Χρησιμοποιηστε αλλο browser η αλλο υπολογιστη και το προβλημα θα ληθει. Ναι εγω αλλαξα κινητο (αλλαξα 4 διαφορετικες συσκευες να παιξει)... Απο redmi σε ipad σε λάπτοπ και τελος σε iPhone. Πολυ περίεργο
postfire Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Στις 18/12/2024 στις 12:42 ΜΜ, fanastas είπε Μπορείτε να κάνετε αίτηση ως φυσικό πρόσωπο; Εμενα μου βγαζει δυνατοτητα μόνο ως επιχείριση. εβγαλες ακρη? το ιδιο επαθα και εγω
fanastas Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Στις 14/3/2025 στις 2:58 ΜΜ, postfire είπε εβγαλες ακρη? το ιδιο επαθα και εγω Δυστυχως μονο σαν επιχειριση και οχι σαν φυσικό προσωπο. 1
postfire Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου η αιτηση εγινε ειναι σε σταδιο αξιολογησης. Γνωριζουμε ποσες μερες θελει?
tasvar Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 9 ώρες πριν, postfire είπε η αιτηση εγινε ειναι σε σταδιο αξιολογησης. Γνωριζουμε ποσες μερες θελει? Στην περιπτωσή μου, εκδόθηκε την επόμενη ημέρα. (11/01/25) έγινε η αίτηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα