hami21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά εντελώς ξαφνικά και χωρίς δείγμα προδιάθεσης ξαφνικά ο υπολογιστής μου (για εντελώς οικιακή χρήση ίντερνετ Youtube και ετσι) ενώ δουλεύε κανονικά το πρωί που τον άνοιξα προχωράει απ' τα αρχικά στάδια του boot δίνει δλδ την επιλογή για επιλογή είτε τρέξιμο μέσα DVD είτε με τον δίσκο αλλά δεν με άφηνει να μπω στο BIOS με ΤΊΠΟΤΑ! αφού επιλέξω τον δίσκο ως πρωτεύον επιλογή μου πετάει μπλε οθόνη και λέει ότι πρέπει να κάνω όπως διποτε επανεκκίνηση!!και αυτό επαναλαμβάνεται....! Δοκιμάσα τα πάντα.....όπως έβγαλα τις μνήμες....2 των 4gd DDR2 έβγαλα την κάρτα γραφικών έβγαλα και την μπαταρία του bios αλλά δεν μου δίνει επιλογή για να κάνει είσοδο στο bios με την εντολή F2 είτε F11 τι στο καλό γίνετε? Να τα έπαιξε η μητρική? Να έχει θέμα με τις μνήμες? Δεν ξέρω τι να σκεφτώ....! Κάποια γνώμη? Η μητρική είναι η Asrock G31M-S Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από hami21
nickol-us Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Όταν λες επιλέγεις το δίσκο, εννοείς σκληρό; Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να "χτύπησε"; Δοκίμασες να τον αποσυνδέσεις; Σπαμάρεις το del(επαναλαμβανόμενα) με το που πατήσεις το power button ;
hami21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Όταν λες επιλέγεις το δίσκο, εννοείς σκληρό; Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να "χτύπησε"; Δοκίμασες να τον αποσυνδέσεις; Σπαμάρεις το del(επαναλαμβανόμενα) με το που πατήσεις το power button ; Ναι τον σκληρό....! Δοκιμάσα δύο δίσκους διαφορετικους αλλά δεν κάνει τίποτα βγάζει αυτό! Στην φώτο... Πάλι και που το δοκίμασα δεν με αφήνει να μπω στο BIOS καθόλου!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Αν βγαλεις τους δισκους εκτος δεν σε βαζει στο βιος; (χωρις δισκους δηλαδη)
kostas_anes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 57 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν βγαλεις τους δισκους εκτος δεν σε βαζει στο βιος; (χωρις δισκους δηλαδη) Οχι απλως θα βγαλει οτι δεν υπαρχει boot drive και παυλα που αναβοσβηνει. 3 ώρες πριν, hami21 είπε αλλά δεν μου δίνει επιλογή για να κάνει είσοδο στο bios με την εντολή F2 Δεν προκειται να σου δωσει. Οταν κανει POST πρεπει να πατησεις F2. To ανοιγεις δηλαδη και αρχιζεις να πατας F2 επαναλαμβανομενα και δεν μπαινει ποτε;
hami21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Ακριβώς το πάταω και πριν ακόμα πατήσω το κουμπί και δεν μου δίνει την επιλογή F2 ότι και αν κάνω 😤
kostas_anes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, hami21 είπε Ακριβώς το πάταω και πριν ακόμα πατήσω το κουμπί και δεν μου δίνει την επιλογή F2 ότι και αν κάνω 😤 Αλλο πληκτρολογιο και αλλη θυρα USB δοκιμασες;
hami21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Έχω δύο ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο αλλά και τα δύο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα....! δεν γίνεται τίποτα απολύτως!
Petros Electron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, hami21 είπε Έχω δύο ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο αλλά και τα δύο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα....! δεν γίνεται τίποτα απολύτως! To F2 το δοκιμασες? Αναφορά σε κείμενο How to enter BIOS mode in ASRock? Answer: To enter BIOS setup, please press "F2" repeatedly right after you turn on the computer until system goes into BIOS setup. 8 ώρες πριν, hami21 είπε Η μητρική είναι η Asrock G31M-S Edit: sorry τωρα ειδα οτι το δοκίμασες.. Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια και να το αναψεις χωρις αυτη μηπως μπει στο bios. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από Petros Electron
hami21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Και αυτό το έκανα αλλά πάλι τίποτα... ξανά τα ίδια! Δεν με αφήνει να μπω στο bios πάλι....έχω αγανάκτησει...
blitzNikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μητρική 775 και όχι από τις τελευταίες, με ddr2... Αυτές οι πολύ παλιές μητρικές συχνά δυσανασχετούσαν σε ποντίκια/πληκτρολόγια usb κατά την εγκατάσταση windows ή όταν έπρεπε να μπεις στο bios, μετά από κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε ποντίκι και πληκτρολόγιο παλαιού τύπου σύνδεσης ps2 (οι στρογγυλές υποδοχές που βρίσκονται στο πάνω μέρος). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ενσύρματα usb που έχεις με ανταπτοράκια usb/ps2. Αν δεν έχεις αποτέλεσμα, λογικά, μετά από μια 12ετία, η μητρική παρέδωσε πνεύμα...
benign Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 12 minutes ago, blitzNikos said: Μητρική 775 και όχι από τις τελευταίες, με ddr2... Αυτές οι πολύ παλιές μητρικές συχνά δυσανασχετούσαν σε ποντίκια/πληκτρολόγια usb κατά την εγκατάσταση windows ή όταν έπρεπε να μπεις στο bios, μετά από κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε ποντίκι και πληκτρολόγιο παλαιού τύπου σύνδεσης ps2 (οι στρογγυλές υποδοχές που βρίσκονται στο πάνω μέρος). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ενσύρματα usb που έχεις με ανταπτοράκια usb/ps2. Αν δεν έχεις αποτέλεσμα, λογικά, μετά από μια 12ετία, η μητρική παρέδωσε πνεύμα... Μετα απο 16 χρονια,το 2008 ειχαν βγει μητρικες με αυτο το τσιπσετ. Τα λεφτα της τα εχει βγαλει με το παραπανω.
Crybal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Εχεις τσεκαρει την μητρική για φουσκωμενους ή σκασμένους πυκνωτές?
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Αντε βγάλε και την μπαταρια μια με κλειστο ρευμα και κανε ρισετ το μπάιος μήπως και ξεκολλήσει τίποτα.. Και πάτα το παουερ μπατον 5-6 φορες χωρις μπαταρ και ρευμα μπας και φυγουν τα κακά πνευματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα