Προς το περιεχόμενο

Windows xp Sp1a kai SP2

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτά τα δύο προγράμματα είναι δωρεάν έτσι δεν είναι?? Πως μπορώ να τα βρώ σε cd αν γίνεται???

Δημοσ.

Συνήθως τα περιοδικά βάζουν και την ελληνική version από την στιγμή μπου έχει κυκλοφορήσει, στις 15 Αυγούστου θα υπάρχει στο site της Microsoft, άρα πιθανότατα θα βρίσκεται μέσα στα cd του επόμενου μήνα.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν αχρηστεύονται. Αν αχρηστεύονται λογικά τότε δεν μου χρειάζεται αν όχι τότε θα πρέπει να υπάρχουν και τα δύο... Μήπως το ξέρει κανείς αυτό να το απαντήσει?? Κάποιος με 2000 αφού μέχρι τώρα έχουν βγεί 4 sp για τα 2000...

Δημοσ.
sta xp opos kai sta 2000 xriazese mono to telefteo ;)

sta 2000 apo katharo insall vazeis to 2004 kai eisai ok

kai sta xp to sp2

Και σε συνδυασμό με αυτό...

Δημιουργία CD με Windows xp και sp2

1. Αντιγράφουμε το πρωτότυπο CD σε ένα φάκελο π.χ. C:\WINXPCDS\XPSP1CD

2. Αντιγράφουμε το αρχείο του SP2 (WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe) στο φάκελο C:\WINXPCDS

3. Από Command Prompt και φυσικά στον κατάλογο C:\WINXPCDS τρέχουμε την εντολή WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe /integrate:XPSP1CD

4. Κατεβάζουμε από εδώ τα αρχεία OSCDIMG.EXE & xpboot.bin και τα τοποθετούμε στο φάκελο C:\WINXPCDS

5. Τρέχουμε την παρακάτω εντολή από από Command Prompt στο C:\WINXPCDS :

OSCDIMG -n -h -bxpboot.bin XPSP1CD WINXPSP2.ISO

6. Αφού δημιουργηθεί το αρχείο το καίμε σε ένα CD και είμαστε έτοιμοι.

πάμε για format από τέλη Σεπτεμβρίου... :wink: :wink:

Thanx Dark Son!!!

Δημοσ.

Γιατί απλά ο δίσκος έχει γεμίσει πολλές σαβούρες και το service pack είναι μια καλή λύση να κάνω κάτι που αναβάλλω για πολύ καιρό. Μόλις αγοραστεί και ο 250άρης wd, τότε άντε γειά 120άρη.

Δημοσ.
Γιατί απλά ο δίσκος έχει γεμίσει πολλές σαβούρες και το service pack είναι μια καλή λύση να κάνω κάτι που αναβάλλω για πολύ καιρό. .

Μία από τα ίδια... Αυτό περίμενα και εγώ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...