thinlizzy Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Στις 16/2/2025 στις 12:38 ΠΜ, marjel είπε Για το επίπεδο μου ειναι ικανοποιητικός. Αν θέλεις καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλα και να ζυγίζεις κάθε καφε κόκους πας στον G5 αλλιως ο g3a είναι παραπάνω απο τίμιος! Μετά από τόσο καιρό, παραμένουν οι ίδιες εντυπώσεις; Πως πάει από θόρυβο;
marjel Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 24/06/2025 at 11:34, thinlizzy said: Μετά από τόσο καιρό, παραμένουν οι ίδιες εντυπώσεις; Πως πάει από θόρυβο; Είναι ακόμα μια χαρά, κάνει λίγο θόρυβο αλλά εντός φυσιολογικών πλαισίων (δεν είχα άλλον μύλο για να συγκρίνω). Γλυκοκοιταζω τον καινούργιο G7 γιατι βαρεθηκα να ζυγιζω καθε δόση Επεξ/σία 26 Ιουνίου από marjel 1
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 9 ώρες πριν, marjel είπε Είναι ακόμα μια χαρά, κάνει λίγο θόρυβο αλλά εντός φυσιολογικών πλαισίων (δεν είχα άλλον μύλο για να συγκρίνω). Γλυκοκοιταζω τον καινούργιο G7 γιατι βαρεθηκα να ζυγιζω καθε δόση 99€ τον βρήκα. Δεν έχω βρει κανένα review να λεει αν είναι καλός, απο κάποιον γνώστη που έχει χρησιμοποιήσει κ άλλους. Σε βιντεάκια πάντως ομορφος φαίνεται.
thinlizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 11 ώρες πριν, marjel είπε Είναι ακόμα μια χαρά, κάνει λίγο θόρυβο αλλά εντός φυσιολογικών πλαισίων (δεν είχα άλλον μύλο για να συγκρίνω). Γλυκοκοιταζω τον καινούργιο G7 γιατι βαρεθηκα να ζυγιζω καθε δόση Το ζύγισμα δεν είναι πρόβλημα αν δεν κρατάει πολύ καφέ. Ο θόρυβος είναι που ενοχλεί, γιατί το πρωί η γυναίκα μου θα μου πετάξει καμιά παντόφλα!
villasg Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 ώρα πριν, thinlizzy είπε Ο θόρυβος είναι που ενοχλεί, γιατί το πρωί η γυναίκα μου θα μου πετάξει καμιά παντόφλα! παρε χειροκινητο !! https://www.maxicoffee.com/en-eu/manual-coffee-grinder-c-3_68.html?sort_products=best_ordered
thinlizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, villasg είπε παρε χειροκινητο !! https://www.maxicoffee.com/en-eu/manual-coffee-grinder-c-3_68.html?sort_products=best_ordered Χειροκίνητο έχω αλλά δεν την παλεύω όταν είναι να κάνω πάνω από 2 καφέδες στην σειρά.
thinlizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, villasg είπε Δωρεαν γυμναστηριο βρε κουτο 😀Τα γυμναστήρια είναι για τα νιάτα... Εμείς μάλλον γεράσαμε λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα