VasilisAK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα αδέρφια και καλή Κυριακή να έχουμε ! Μιας και όπως διαβάζω στην Ευρώπη θα έρθουν οι εκδόσεις 12/256 & 12/512 ήθελα να ρωτήσω. Αξίζει να φέρω το 16/1ΤΒ από Κίνα ή χάνει σε πολλά; Το Android Auto δε με ενδιαφέρει και τα bands του φαίνεται να είναι συμβατά πλήρως. Κάποιος που έχει κάνει παρόμοια κίνηση;;;;;; Ευχαριστώ πολύ !
Therempant Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, VasilisAK είπε Καλημέρα αδέρφια και καλή Κυριακή να έχουμε ! Μιας και όπως διαβάζω στην Ευρώπη θα έρθουν οι εκδόσεις 12/256 & 12/512 ήθελα να ρωτήσω. Αξίζει να φέρω το 16/1ΤΒ από Κίνα ή χάνει σε πολλά; Το Android Auto δε με ενδιαφέρει και τα bands του φαίνεται να είναι συμβατά πλήρως. Κάποιος που έχει κάνει παρόμοια κίνηση;;;;;; Ευχαριστώ πολύ ! Στο παρελθόν εγώ επαιρνα αλλά δεν αξίζει το ρίσκο. Γιατί να μην περιμένεις λίγο και να το πάρεις από Ελλάδα όλα κομπλέ? Εκτός αν το βιάζεσαι και έχεις μείνει χωρίς κινητό. 1
VasilisAK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Δεν αξίζει σίγουρα απλά δεν φέρνουν τις φουλ εκδόσεις εδώ δυστυχώς. Με περισσότερη Ραμ η Ρόμ .. .αυτό είναι το κακό
Fotia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μην ξεχνάμε την υποστήριξη αν χρειαστεί ... 1
BadBoy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Εάν θέλεις να βλέπεις διαφημίσεις στα μενού και να εγκαθίστανται μόνες τους προωθητικές εφαρμογές από Κίνα, πάρε Xiaomi με κινέζικη ROM. 2
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Στις 8/12/2024 στις 1:12 ΜΜ, VasilisAK είπε απλά δεν φέρνουν τις φουλ εκδόσεις εδώ δυστυχώς. Γιατί δυστηχώς??? Αφού και να φέρουν τις full εκδόσεις, θα ζητάνε ένα σκασμό λεφτά που ο κόσμος δεν δίνει και θα μένουν στα ράφια τα κινητά.
VasilisAK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Γιατί δυστηχώς??? Αφού και να φέρουν τις full εκδόσεις, θα ζητάνε ένα σκασμό λεφτά που ο κόσμος δεν δίνει και θα μένουν στα ράφια τα κινητά. Δεν εχεις άδικο απλά επειδή εγώ προσωπικά αλλάζω ανά 4-5 χρόνια κινητό θα ήθελα να πάω στη φουλ. Μάλλον δεν
GATE123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, VasilisAK είπε Δεν εχεις άδικο απλά επειδή εγώ προσωπικά αλλάζω ανά 4-5 χρόνια κινητό θα ήθελα να πάω στη φουλ. Μάλλον δεν Εάν θες να το κρατήσεις τόσο πάρε το 1+12(16/512) στα 776€ από Σκρούτζαδικο και θα είσαι καλυμμένος. Εγώ ακόμα έχω το 1+6 από τότε που βγήκε και πήρα τώρα πρόσφατα στο 1+12 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα