Προς το περιεχόμενο

Tablet στο αυτοκίνητο

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dpolal,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silenzio είπε

καλησπέρα,

αν είσαι Αθήνα θα μπορούσες να μου πεις που εκανες την εγκατάσταση ? θέλω να βάλω dash cam μπροστά-πίσω και στη φύσα του αυοκινήτου.

ευχαριστώ

Δεν θα στον προτεινα γιατι εχω καποια παραπονα για την εγκατασταση οποτε δεν θελω να εχει κ αλλος θεμα. Τα προβληματα ηταν οτι μου εγδαραν  τα πλαστικα του ντουλαπιου (μαλλον με κατσαβιδι. διαβασα σε σχολια του google οτι κ αλλοι ειχαν τετοια θεματα) και οταν γινοταν η εγκατασταση, τους ζητησα να μου βαλουν μια εξτρα θυρα usb στο ταμπλο και εκαναν τους κινεζους με χαζες προφασεις, για να μην μπουν στον κοπο να κανουν 1 τρυπα παραπανω.  Και γενικα στο google maps βλεπω κακες κριτικες. Εγω πηγα εκει επειδη ήταν γνωστος μου κ στην γειτονια αλλα εν μερει το μετανιωσα (για τους παραπανω λογους). Σαν μηχανημα, αυτο που διαλεξα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silenzio είπε

αν είσαι Αθήνα θα μπορούσες να μου πεις που εκανες την εγκατάσταση ? θέλω να βάλω dash cam μπροστά-πίσω και στη φύσα του αυοκινήτου.

αν θες δουλεια καλη και εγγυημενη πας στο Βασιλη το Θηβαιο στην προτοπαπαδακη στο γαλατσι .
Ο ορισμος του ψειρα 

https://thivaios.gr/

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 03/05/2025 at 21:36, villasg said:

αν θες δουλεια καλη και εγγυημενη πας στο Βασιλη το Θηβαιο στην προτοπαπαδακη στο γαλατσι .
Ο ορισμος του ψειρα 

https://thivaios.gr/

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη πρόταση σου !! Σήμερα πήγα μετά από ραντεβού που είχα κλείσει. Είναι άψογος και ψείρας όπως μου το είπες. Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή. Ότι χρειαστω μελλοντικά για το αυτοκίνητο εκεί θα πάω.. έτσι κερδίζεις πελάτες για μια ζωή όχι σα κάποιους που κάνουν αρπαχτες ( το κακό είναι ότι είμαι μακρυα , έφαγα το πρωί όλη τη κίνηση στη Κατεχάκη και έφυγα μεσημέρι από εκεί , χάλασα μια μέρα άδεια αλλά χαλάλι για τη δουλειά που έγινε )

Επεξ/σία από Silenzio
  • Like 1
Δημοσ.

Χαιρομαι που βοηθησα , ο Βασιλης ειναι εγγυηση και αξιζει να τον συστηνεις !!!

• Like 1
Δημοσ.

Σε 3D εκτυπωτή φτιάξαμε αυτη τη βάση για Audi Q5. Θα γίνει πιο αναλυτικό βιντεο στο προσεχές μέλλον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...