Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Just now, basilis_k6 said:

Θα την πληρωσει και ο τσουνοντας μαλλον.

Αυτός μεταξύ μας θα την πλήρωνε ούτως ή άλλως, αν όχι άμεσα, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

• Like 2
Δημοσ.

το βατραχι:  οι παραγωγοι του DTS  δηλωνουν δυσαρεστημενοι με τις προσπαθειες της F1 να δραματοποιησει το ντοκυμαντερ τους. 😁

• Haha 7
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ASFE είπε

Τι βομβα ηταν αυτη?

Αυτο και αν δεν το περιμεναμε!!!!!

Ε δεν ηταν και απο το πουθενα ... Στα μαχαιρια με την πλευρα Μαρκο, Πιθανον να χασει τον Μαξ, ακουστηκε ότι τον προτειναν (αυτοπροταθηκε?) για την φοραδα στη θεση του Βασερ κλπ. Δειχνει οτι δεν ειχε στερεες βασεις τον τελευταιο καιρο

18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Θα την πληρωσει και ο τσουνοντας μαλλον.

Αυτος πιστευω θα χαρει που θα τελειωσει το μαρτυριο του .... Θα εχει και παραπανω χρονο να βρει ομαδα για του χρονου 

Δημοσ.

Rob Marshal, Jonathan Wheatley, Adrian Newey, Christian Horner, Max Verstappen (ας βάλουμε ένα ερωτηματικό ως προς αυτό γιατί ο πατέρας του είχε συχνά τσακωμούς με τον Horner). Ένας - ένας πηδάει από το καράβι που βουλιάζει. Τέλος εποχής. 

Δεν θα μου έκανε εντύπωση να προβεί και η Ferrari σε αντίστοιχη κίνηση, πάντως, με τον Vasseur. Χωρίς να συσχετίζεται με το σημερινό.

Τρομερές επιτυχίες στο παλμαρέ του o Horner, όπως και να 'χει. Ανέλαβε μια διαλυμένη και σχεδόν χρεωκοπημένη ομάδα και την έκανε επί σειρά ετών πρωταθλήτρια. 

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 minutes ago, Charismo said:

Και η επίσημη ανακοίνωση της Red Bull.

2.jpeg.65f47d3f32c749326a7f66b0e356f27b.jpeg

Ούτε μία αναφορά στο όνομα του Horner. Σκληρό...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Gulik είπε

Δεν θα μου έκανε εντύπωση να προβεί και η Ferrari σε αντίστοιχη κίνηση, πάντως, με τον Vasseur. Χωρίς να συσχετίζεται με το σημερινό.

Τρομερές επιτυχίες στο παλμαρέ του o Horner, όπως και να 'χει. Ανέλαβε μια διαλυμένη και σχεδόν χρεωκοπημένη ομάδα και την έκανε επί σειρά ετών πρωταθλήτρια. 

Εκαναν 5 χρονια ατιτλοι για να παρουν τον 6ο χρονο τιτλο με τον Vettel και τους μαγικους Renault (που ειχαν λυσσαξει οι αλλοι να μαθουν τα μυστικα τους). Δεν εχει η Φοραδα τοσο χρονο και σιγουρα οχι ο Σερ (ασε που δεν νομιζω να τα πηγαιναν καλα).

Δημοσ.

Άντε τώρα να μου βγάλει κάποιος από το μυαλό εμένα ότι ο Max δεν έχει δώσει τα χέρια με τον Toto για μετακίνηση από το 26 μάλιστα.

Η RB λογικά πάει για restart.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ghostrider είπε

Εκαναν 5 χρονια ατιτλοι για να παρουν τον 6ο χρονο τιτλο με τον Vettel και τους μαγικους Renault (που ειχαν λυσσαξει οι αλλοι να μαθουν τα μυστικα τους). Δεν εχει η Φοραδα τοσο χρονο και σιγουρα οχι ο Σερ (ασε που δεν νομιζω να τα πηγαιναν καλα).

Δεν είπα ότι ο Horner θα αντικαταστήσει τον Vasseur, έγραψα κιόλας ότι δεν θα συσχετίζεται, αν συμβεί τώρα σύντομα κι αυτό.

Εξαιρετικά επιτυχής ήταν ο Horner στην Red Bull, μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Είχε πάνω από 1 νίκη ανά 4 αγώνες, σε στατιστικά ομάδος, όσο ήταν εκεί. Ναι μεν τον στήριξε απόλυτα ο Newey, αλλά χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να δημιουργηθεί τέτοιο legacy, απέναντι σε "κλασσικά μεγαθήρια" της αυτοκίνησης.

Ίσως το deal που χάλασε κάποτε, με την Porsche, ήταν και σε αυτά τα πλαίσια. Τέλος πάντων, τεράστια κουβέντα.

Κι επειδή λένε πολλοί ότι αυτόματα μετά και τα σημερινά νέα, ο Verstappen θα μεταπηδήσει στην Mercedes, ας περιμένουμε λιγάκι. 

Πιθανότατα πατέρας και γιος Verstappen έχουν σχέδια να κάνουν την Red Bull κάτι σαν Verstappen.com Racing, κάτι τέτοιο θα ήταν ιδανικό για αυτούς, νομίζω.

Για παράδειγμα, ο "γλυκανάλατος" Mekies ως επίσημος αντικαταστάτης του Horner μου βγάζει κάτι σε "αχυράνθρωπο", προσωπικά, ώστε να ξεκινήσει πιο εύκολα να κάνει κουμάντο η οικόγενεια Verstappen (με τους αυλικούς εννοείται). Είδωμεν.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, liakinen said:

Άντε τώρα να μου βγάλει κάποιος από το μυαλό εμένα ότι ο Max δεν έχει δώσει τα χέρια με τον Toto για μετακίνηση από το 26 μάλιστα.

Παίζει και το αντίθετο...μπορεί να είναι οι verstappen's να τον έχουν δίωξη 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakinen είπε

To restart καλο ειναι .. αλλα διπλα ειναι και το shut down.. 🤣

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petran1790 είπε

To restart καλο ειναι .. αλλα διπλα ειναι και το shut down.. 🤣

Shut down με τόσους παράδες δεν γίνεται.

5 λεπτά πριν, XSpectre1 είπε

Παίζει και το αντίθετο...μπορεί να είναι οι verstappen's να τον έχουν δίωξη 

Αν η Honda ήταν στο παιχνίδι τότε θα μπορούσα να συμφωνήσω. Με τους νέους κινητήρες δεν νομίζω να υπάρχει στο άμεσο μέλλον ανταγωνιστικό μονοθέσιο για να κάτσει ο MAX.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 χρονια στην RedBull και πηρε 8 πρωταθληματα WDC.
Νομιζω ο πιο επιτυχημενος team principal.

Μεγαλες αλλαγες στην RedBull, πιστευω ο Verstappen θα παει Mercedes απο το 2026.
Δεν εχει λογικη να μεινει σε μια ομαδα που εχει χασει τα 4 βασικοτερα στελεχη της (Team Principal, design chief, Head of Strategy, Sporting Director) και δεν εχει και καθαρο πλανο για τους κινητηρες 2026 και μετα.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 6
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ούτε μία αναφορά στο όνομα του Horner. Σκληρό...

Βασικά απαράδεκτο και ντροπή τους. 

Αν και μου είναι κάργα αντιπαθητικός,  για την RB όμως είναι ιστορία ο Horner. 

Δεν τον πετάς σαν την τρίχα από το ζυμάρι. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...