haHa Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 24 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Ούτε μία αναφορά στο όνομα του Horner. Σκληρό... Μόλις τώρα, cinemusic είπε Βασικά απαράδεκτο και ντροπή τους. Αν και μου είναι κάργα αντιπαθητικός, για την RB όμως είναι ιστορία ο Horner. Δεν τον πετάς σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Μια χαρα τον αναφερουν και τον ευχαριστουν στην επισημη ανακοινωση, μην κοιτατε απλα post διαφορων στο instagram. Red Bull statement in full as Christian Horner loses job after 20 years Αναφορά σε κείμενο In an official statement, Red Bull managing director Oliver Mintzlaff said: "Red Bull has released Christian Horner from his operational duties with effect from today (Wednesday 9 July 2025) and has appointed Laurent Mekies as CEO of Red Bull racing. "We would like to thank Christian Horner for his exceptional work over the last 20 years. "With his tireless commitment, experience, expertise and innovative thinking, he has been instrumental in establishing Red Bull Racing as one of the most successful and attractive teams in Formula 1. "Thank you for everything, Christian, and you will forever remain an important part of our team history." 4 1
ghostrider Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, liakinen είπε Shut down με τόσους παράδες δεν γίνεται. Αν η Honda ήταν στο παιχνίδι τότε θα μπορούσα να συμφωνήσω. Με τους νέους κινητήρες δεν νομίζω να υπάρχει στο άμεσο μέλλον ανταγωνιστικό μονοθέσιο για να κάτσει ο MAX. Εγω θα πω οτι δεν ξερουμε καν ποσο θα μεινουν οι V6 Hybrid. Ο τουρμπανοφορεμενος προεδρος πιεζει δυνατα να γυρισουν οι κινητηρες στο V8 φορματ με ανανεωσιμα (πανακριβα) καυσιμα. Και μπορει να μην τα καταφερε για του χρονου (που ποτε μην λες ποτε) αλλα φημες λενε πως οι νεοι V6 ζητημα να κανουν 3 χρονιες. Και μαντεψτε ποια εταιρεια ειχε καλους V8? Μα η Ford (ναι ενταξει η Cosworth). Και ποια εταιρεια θελει ο τουρμπαν? Μα την Cosworth για να δινει και Customer engines. Ναι ειναι λιγο τραβηγμενο το ολο σεναριο αλλα παιζει.
darkmatinee Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 6 minutes ago, haHa said: Μια χαρα τον αναφερουν και τον ευχαριστουν στην επισημη ανακοινωση, μην κοιτατε απλα post διαφορων στο instagram. Red Bull statement in full as Christian Horner loses job after 20 years Α οκ, μου φάνηκε κάπως το άλλο official statement. 1
Charismo Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Άραγε θα μείνουν με τον Mekies κι από το νέο έτος ή θα είναι προσωρινός. Εμένα πάντως μου είναι πολύ συμπαθής και πρέπει να είχε γενικά καλή αποδοχή κι εντός των Racing Bulls.
liakinen Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ghostrider είπε Εγω θα πω οτι δεν ξερουμε καν ποσο θα μεινουν οι V6 Hybrid. Ο τουρμπανοφορεμενος προεδρος πιεζει δυνατα να γυρισουν οι κινητηρες στο V8 φορματ με ανανεωσιμα (πανακριβα) καυσιμα. Και μπορει να μην τα καταφερε για του χρονου (που ποτε μην λες ποτε) αλλα φημες λενε πως οι νεοι V6 ζητημα να κανουν 3 χρονιες. Και μαντεψτε ποια εταιρεια ειχε καλους V8? Μα η Ford (ναι ενταξει η Cosworth). Και ποια εταιρεια θελει ο τουρμπαν? Μα την Cosworth για να δινει και Customer engines. Ναι ειναι λιγο τραβηγμενο το ολο σεναριο αλλα παιζει. Η στροφή στην βιομηχανία αυτοκινήτου έχει γίνει στα ηλεκτρικά, υβριδικά και τις λοιπές μ@λ@κίες. Όσο καιρό κρατήσει αυτό θα διαφημίζει η F1 αυτές τις τεχνολογίες. Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον τότε βλέπουμε. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από liakinen 1
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Αυτοί μεταξύ τους ξέρουν περισσότερα από εμάς που είμαστε στην απ'έξω. Πιθανολογώ ότι ο Χόρνερ ήρθε σε συμφωνία με άλλη ομάδα και τον έδιωξαν από τώρα για ευνόητους λόγους. 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου για τετοιες θεσεις ομαδας, το immediate effect -δλδ αυριο Πεμπτη δεν πας γραφειο- κατι χοντρο παιζει απο πισω.. 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου (1000 μπράβο για το "γιος του Jos" 😛 ) 9
ghostrider Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, liakinen είπε Η στροφή στην βιομηχανία αυτοκινήτου έχει γίνει στα ηλεκτρικά, υβριδικά και τις λοιπές μ@λ@κίες. Όσο καιρό κρατήσει αυτό θα διαφημίζει η F1 αυτές τις τεχνολογίες. Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον τότε βλέπουμε. Για τα Ηλεκτρικα η FIA εχει την formula Ε που εχει τις δυσκολιες της να πεισει το κοινο να την παρακολουθησει. Ισως η αποβολή των Hybrid και η επιστροφη σε καθαρα ICE με carbon zero καυσιμα να βοηθουσε και το πρωταθλημα της F-E.
greenfan20 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Όλα ξεκίνησαν 3 χρονια πριν με τον θανατο του Ντιετριχ Ματεσιτς. Ο γιος του ουτε εχει την τρελα για το racing, ουτε τον ενδιαφερει το προτζεκτ RB Poweretrains. Η αλλη μιση RB ανηκει στον γιο του Γιουβιντια που ειναι μπλεγμενος σε παναμα πειπερς και τα ποσοστα της RB ανηκουν σε κατι εταιρειες του με εδρα τις Παρθενες Νησους. Γενικως οσο κανανε κουμαντο ο Ματεσιτς με τον Μαρκο, η Ρεντ Μπουλ, ανεξαρτητως αν καποιες χρονιες ειχε το 1ο μονοθεσιο και καποιες το 4ο (π.χ., 2015), ηταν στερεος οργανισμος. Με το θανατο του Ντιετριχ και δεδομενου οτι ο Μαρκο ειναι 80+, υπηρξε θεμα εξουσιας και στην αγωνιστικη ομαδα και σε ολο τον ομιλο. Αφου ο Μαρκ Ματεσιτς δεν εχει τις ιδιες ιδεες για τον ομιλο με τον πατερα του (ενδεικτικα δεν τρεχει ο ιδιος τον ομιλο, αλλα εχει 3 διαφορετικους CEO και για το sports department υπευθυνος ειναι ο Oliver Mintzlaff, που μεταξυ αλλων εχει και τη Λειψια και την Σαλτζμπουργκ), αρχισαν να ψαχνονται ολοι. Ο Νιουι μπορει να εκλεισε περσι στην ΑΜ, αλλα προφανως ψαχνοταν καιρο, δεν γινονται τετοιες συμφωνιες αυθημερον. Τα ιδια και για ολο το κυμα φυγης απο τη Ρεντ Μπουλ που περιλαμβανει Marshall (Mclaren), Courtenay (Mclaren), Wheatley (Sauber) και πολλους ακομα. Υπαρχει δεδομενα διαμαχη για το ποιος κανει lead το department. Ο Μεκις είναι καλος για αντικαταστατης, οντας παιδι της Ρεντ Μπουλ και εχοντας θητευσει σε Φερραρι και ΦΙΑ, αλλα θα γινει μαχη για το ποιος θα κανει κουμαντο εκει μεσα. Παντως οι δυναστειες χτιστηκαν με ξεκαθαρους ρολους που τους ανελαβαν ελιτ ατομα στον τομεα τους. Η Ρεντ Μπουλ ελιτ οδηγο εχει ακομα. Τους αλλους που εχασε πρεπει να βρει. Αν η απολυση του Χορνερ εχει να κανει με παρασκηνιακα θεματα μεταξυ αυτου, του Γιος και καποιου αλλου ή είναι απορροια της περσινης ιστοριας με την υπαλληλο, θα το μαθουμε απο την επομενη δουλεια του Κριστιαν. Σε καθε περιπτωση, ο Χορνερ πηρε ουσιαστικα μια Στιουαρτ και παραδιδει μια τοπ5 ομαδα ολων των εποχων σε καθε κατηγορια (πρωταθλημα κατασκευαστων, πρωταθληματα οδηγων, νικες, πολ, ποντιουμ, ταχυτεροι γυροι). Υπερεπιτυχημενος. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από greenfan20 8
mandos Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Ξέμειναν απο οδηγούς να διώξουν και άρχισαν να διώχνουν και από τα ψηλά; Ειλικρινά δε το περίμενα, όπως και όλοι μας φαίνεται. Προσωπικά μου είναι και συμπαθής, για αυτό που ήταν (team principal). Αναρωτιέμαι αν τρώει αυτός το ξύλο για την κατάσταση του αυτοκινήτου τους σήμερα. Θα μου έκανε φοβερή εντύπωση να είναι σχετικό με το περσινό σκάνδαλο, μιας και εκείνο "έληξε και έκλεισε" γρήγορα. Πάντως με Vauseur, Mekies, Vowles και Binotto δεν κάνεις DTS.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 ώρα πριν, liakinen είπε Άντε τώρα να μου βγάλει κάποιος από το μυαλό εμένα ότι ο Max δεν έχει δώσει τα χέρια με τον Toto για μετακίνηση από το 26 μάλιστα. Η RB λογικά πάει για restart. Θα ειχε τρομερο ενδιαφερον! Με τον RUS διπλα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα