pOLoS Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου το voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κατασκευή ιστοσελίδας?
Ducatista Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, pOLoS είπε το voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κατασκευή ιστοσελίδας? Νοοπ
Kostasspil Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 18 minutes ago, pOLoS said: το voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κατασκευή ιστοσελίδας? Όχι είχε βγει άλλο γι αυτά
GeorgeVasil Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, 777andreas777 said: Έχει φάει αξιοκρατία η χώρα από αυτούς που δηλώνουν 10000 και βγάζουν 50 παίρνουν τα επίδοματα, τα δάνεια με χαμηλά επιτοκια για τα σπίτια και τα pass και κλαιγονται για αναξιοκρατία. Φιλαρακι τα δηλωνω ΟΛΑ..οποιος θελει ας ερθει...αλλα μην μου λες οτι ειναι δικαιο αυτο που εγινε με τον κυκλο εργασιων. μου αρεσει που βγαλανε και κατηγορια 3 για πληγησες περιοχες οι ξεφτυλες...που στον daniel δεν ειχαμε ουτε νερο να πιουμε... 1 hour ago, Kostasspil said: Ούτως ή άλλως κι αυτοί που έμειναν έξω, θα τα πάρουν στον επόμενο κύκλο, τα λεφτά πρέπει να δωθούν Επομενος κυκλος θα υπαρξει μονο αν περισσέψουν χρηματα. Το αναφέρουν. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από GeorgeVasil
MariaKar4 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου εγω που κανονικα υπαγομαι στην 3η κατηγορία αλλα με βαλανε στην 4η τι κάνω? να κανω ενσταση? Αν και δεν εχω πολλες πιθανότητες αφου εχω σειρα καταταξης 2896xx
MrZeroGR Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Το voucher μπορεί να εξαργυρωθεί και με μονάδα Η/Υ χωρίς οθόνη;
Mikeynf Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 52 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Το voucher μπορεί να εξαργυρωθεί και με μονάδα Η/Υ χωρίς οθόνη; Φυσικά, αρκεί να γίνει αγορά λογισμικού μαζί με την μονάδα. 1
GeorgeVasil Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 9 hours ago, MariaKar4 said: εγω που κανονικα υπαγομαι στην 3η κατηγορία αλλα με βαλανε στην 4η τι κάνω? να κανω ενσταση? Αν και δεν εχω πολλες πιθανότητες αφου εχω σειρα καταταξης 2896xx 2896xx εχεις στην κατηγορια 4 οχι στην κατηγορια 3. Γιατι να μην κανεις?!
nikosaek2121 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε 2896xx εχεις στην κατηγορια 4 οχι στην κατηγορια 3. Γιατι να μην κανεις?! Η κατηγορία 3 & 4 είναι ίδια, γίνανε πολλές αιτήσεις από πληγήσες περιοχές. Οπότε σωστά μπήκε στην κατηγορία 4, διότι αν δεν χώρας εκεί σε πάει αυτόματα το σύστημα στην κατηγορία 4 μπας και το δικαιούσαι εκεί, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να δίνει Bonus +25% στην βαθμολογία λόγος πληγήσας περιοχής αν δεν σε μετέφερε στην κατηγορία 4. Δεν υπάρχει λόγος επόμενος ένστασης & δεν νομίζω να μπορεί να κάνει διότι η αίτηση δεν απορρίφθηκε. Υ.Γ να μας πει αν π φίλος-φίλη αν πήρε βαθμολογία στο Π1, αν όχι ναι πρέπει να κάνει ένσταση. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από nikosaek2121
GeorgeVasil Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 4 hours ago, nikosaek2121 said: Η κατηγορία 3 & 4 είναι ίδια, γίνανε πολλές αιτήσεις από πληγήσες περιοχές. Οπότε σωστά μπήκε στην κατηγορία 4, διότι αν δεν χώρας εκεί σε πάει αυτόματα το σύστημα στην κατηγορία 4 μπας και το δικαιούσαι εκεί, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να δίνει Bonus +25% στην βαθμολογία λόγος πληγήσας περιοχής αν δεν σε μετέφερε στην κατηγορία 4. Δεν υπάρχει λόγος επόμενος ένστασης & δεν νομίζω να μπορεί να κάνει διότι η αίτηση δεν απορρίφθηκε. Υ.Γ να μας πει αν π φίλος-φίλη αν πήρε βαθμολογία στο Π1, αν όχι ναι πρέπει να κάνει ένσταση. Η κατηγορία 3 & 4 δεν είναι ίδια, ακόμα και το ποσό επιδότησης διαφέρει και το κριτήριο είναι ο ΤΚ. Αν ο ΤΚ ανηκει σε πληγεισα περιοχη και δεν εχει αποδοθει σωστα πρεπει να κανει ενσταση. Δεν μεταφέρθηκε κανενας απο 3 σε 4. Αν δεις στους πινακες αποτελεσματων ειναι διαφορετικοί.
nikosaek2121 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, MariaKar4 είπε εγω που κανονικα υπαγομαι στην 3η κατηγορία αλλα με βαλανε στην 4η τι κάνω? να κανω ενσταση? Αν και δεν εχω πολλες πιθανότητες αφου εχω σειρα καταταξης 2896xx 42 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε Η κατηγορία 3 & 4 δεν είναι ίδια, ακόμα και το ποσό επιδότησης διαφέρει και το κριτήριο είναι ο ΤΚ. Αν ο ΤΚ ανηκει σε πληγεισα περιοχη και δεν εχει αποδοθει σωστα πρεπει να κανει ενσταση. Δεν μεταφέρθηκε κανενας απο 3 σε 4. Αν δεις στους πινακες αποτελεσματων ειναι διαφορετικοί. Μαρία, έχετε λάβει βαθμολογία στο κριτήριο Π1; Μήπως ενώ είστε γενικά σε πληγήσα περιοχή, ο τ.κ εξαιρήτε ; Επεξ/σία 14 Μαρτίου από nikosaek2121
MariaKar4 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε Μαρία, έχετε λάβει βαθμολογία στο κριτήριο Π1; Μήπως ενώ είστε γενικά σε πληγήσα περιοχή, ο τ.κ εξαιρήτε ; Εχω λάβει βαθμολογια στο Π1. Τσέκαρα τον τ.κ και ειναι κανονικα στις πληγείσες περιοχες. 1
nikosaek2121 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, MariaKar4 είπε Εχω λάβει βαθμολογια στο Π1. Τσέκαρα τον τ.κ και ειναι κανονικα στις πληγείσες περιοχες. Κατάλαβα, δυστυχώς λοιπόν φανταστείτε σας μετέφερε κατηγορία 4 με Bonus βαθμολογία +25% και είστε στην θέση 200.000+, φανταστείτε στην κατηγορία 3 που έχουν όλοι Bonus πόσο πίσω θα είσαστε. Για καλό σας μετέφερε στην 4 κατηγορία αλλα δυστυχώς είπαμε μόνο όσοι έκαναν έναρξη 2024 θα πάρουν δυστυχώς. 1
nikosaek2121 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2025 στις 10:07 ΜΜ, IliasTerzis είπε Ωραία ναι δεν νομίζω να εγκριθούν 12000 ενστάσεις Ενδιαφέρων άρθρο που απαντάει και στο ερώτημα του φίλου Ilia για τις πιθανότητες επανακατάταξης μετά το τέλος των ενστάσεων. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από nikosaek2121
IliasTerzis Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 7 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε Ενδιαφέρων άρθρο που απαντάει και στο ερώτημα του φίλου Ilia για τις πιθανότητες επανακατάταξης μετά το τέλος των ενστάσεων. Όντως ενδιαφέρον. Νομίζω είναι απίθανο να εγκριθούν πολλές ενστάσεις την στιγμή που περίπου 300.000 αιτήσεις δεν θα χρηματοδοτηθούν και οι περισσότεροι θα κάνουν προσπάθεια μήπως δικαιωθούν. Πάντως είναι θλιβερό το ότι θέλανε να κάνουν και δεύτερο κύκλο επειδή και καλά θα περίσσευε διαθέσιμος προϋπολογισμός. Πάντως εγώ δεν μπορώ να μιλήσω γιατί στάθηκα τυχερός εν τέλει ακόμα και στην θέση 41.000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα