nikosaek2121 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 18 ώρες πριν, etheo είπε Από 8/4 ξεκινά η εξαργύρωση των κουπονιών . Λιγες μέρες πριν η τελική λίστα δικαιούχων . Παράταση για 8/4. Στο υπουργείο δουλεύεις φίλε μου ;
etheo Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε 18 ώρες πριν, etheo είπε Από 8/4 ξεκινά η εξαργύρωση των κουπονιών . Λιγες μέρες πριν η τελική λίστα δικαιούχων . Παράταση για 8/4. Στο υπουργείο δουλεύεις φίλε μου ; Πληροφορία εκ των έσω 1
IliasTerzis Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Ε ρε με τις παρατάσεις τους. Ελπίζω να είναι η τελευταία γιατί αλλιώς με βλέπω του χρόνου να το παίρνω το desktop... 4
tcirpo Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Παιδιά, έχω δύο ακόμα ερωτήσεις: Μπορούμε να αγοράσουμε περισσότερες από μία συσκευές της ίδιας κατηγορίας με το voucher; Για παράδειγμα, μπορούμε να πάρουμε δύο tablets ή έστω ένα tablet και ένα laptop, ή πρέπει υποχρεωτικά να αγοραστεί μόνο μία συσκευή; Όπως ανέφερα και τις προάλλες σε αυτό το thread, η επιχείρησή μου δεν είναι σε καθεστώς ΦΠΑ (Άρθρο 39), καθώς με παρότρυνε ο λογιστής μου λόγω χαμηλών κερδών και επειδή η εταιρεία είναι νέα. Ωστόσο, σκέφτομαι να ενταχθώ, καθώς τα τιμολόγια που εκδίδω αφορούν κυρίως το εξωτερικό, οπότε έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να αποδίδω ΦΠΑ ανά τρίμηνο, ενώ παράλληλα χάνω την απαλλαγή ΦΠΑ από προϊόντα με Άρθρο 39α. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδότησης, ισχύει η απαλλαγή ΦΠΑ; Αξίζει να ενταχθώ μόνο για αυτό, ή είναι υποχρεωτικό για όλους να αγοράσουν τα προϊόντα με ΦΠΑ;
ntin Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Και φυσικά το public, desktop pc που διαθέτει για το πρόγραμμα, τα πήγε στο θεό!!!! Που να το ήξερα να κρατούσα screenshots από πριν!!!
dkstopo Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου κάνε με ευπρέπεια δημόσιο σχόλιο με το όνομα σου στις σελίδες του όπου μπορείς 7 λεπτά πριν, ntin είπε Και φυσικά το public, desktop pc που διαθέτει για το πρόγραμμα, τα πήγε στο θεό!!!! Που να το ήξερα να κρατούσα screenshots από πριν!!! 1
nikosaek2121 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ntin είπε Και φυσικά το public, desktop pc που διαθέτει για το πρόγραμμα, τα πήγε στο θεό!!!! Που να το ήξερα να κρατούσα screenshots από πριν!!! Κανονικά θα έπρεπε να έχουν & έξτρα προνόμια για να τους επιλέξουμε, εφόσον με το κουπόνι μπορούμε να επιλέξουμε οποία επιχείρηση θέλουμε και πετύχουμε καλύτερο Deal. Επεξ/σία 20 Μαρτίου από nikosaek2121 1
ntin Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Μα γιατί… το public είναι μαθημένο στα πρόστιμα και την σχεδόν ατιμωρησία! 1
ntin Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Καλημέρα. Στην έρευνα που κάνω εδώ και καιρό και ειδικότερα τις τελευταίες μέρες, όσες εταιρίες έχω δει με desktop pc, έχουν εντάξει στο πρόγραμμα πολύ συγκεκριμένα μηχανήματα (αυτά που θέλουν να ξεστοκάρουν λογικά)και με πολύ μεγαλύτερο κόστος από ότι πριν το πρόγραμμα. Έχετε να προτείνεται κάποιον αξιοσημείωτο προμηθευτή; Η cosmodata προωθεί dell, hp, Lenovo. Public & Πλαίσιο δεν την παλεύουν, Praxis ενώ έχει καλά μηχανήματα και σε καλές τιμές τελικά έβαλαν αυτά που τους συμφέρει να διώξουν (μάλλον). Λίγη βοήθεια please ?
Haldol Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Γίνεται αυτό που γίνεται κάθε φορά που βγαίνει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Μη σας κάνει εντύπωση. Εντύπωση θα μου 'κανε αν δε το κάνανε (κυρίως οι πιο μεγάλοι). Κατά τ' άλλα ψάξτε τη λίστα των προμηθευτών. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να πάρετε μηχάνημα. Εγώ πάλι που θέλω hosting, έχω κρατήσει screenshot από τιμές. 1
ntin Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Haldol είπε .... Εγώ πάλι που θέλω hosting, έχω κρατήσει screenshot από τιμές. Και καλά έκανες... έπρεπε και εγώ...
blasphemus Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) εντωμεταξύ μόνο σε Public και You τα νεα macbook air με m4 (ενω Κωτσοβολος και Plaisio προωθούν τα m3 τα m4 pro τα εχουν) Επεξ/σία 21 Μαρτίου από blasphemus
ntin Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 ώρα πριν, blasphemus είπε εντωμεταξύ μόνο σε Public και You τα νεα macbook air με m4 (ενω Κωτσοβολος και Plaisio προωθούν τα m3 τα m4 pro τα εχουν) Ναι αλλά στα laptop που εντάσονται στο πρόγραμμα με voucher δεν το έχουν στο public (έχουν μέχρι m3)
gockinbussy Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 14 ώρες πριν, ntin είπε Ναι αλλά στα laptop που εντάσονται στο πρόγραμμα με voucher δεν το έχουν στο public (έχουν μέχρι m3) Αν δεν κάνω λάθος - από όσο κατάλαβα δηλαδή - από τις ημερομηνίες του προγράμματος, ακόμα και όταν θα έχουν ξεκινήσει οι εξαργυρώσεις θα γίνεται να κατατεθούν νέα προϊόντα στις λίστες. Εγώ πάντως δε θα τρέξω από την πρώτη μέρα. * ( θα τσεκάρω πάλι αυτό με τις ημερομηνίες και αν βρω κάτι διαφορετικό θα επανέλθω ). Το οποίο σημαίνει btw, ότι αν θέλαν, βάζαν και τα M4 Air ( μπλιάχ, μακριά από εμάς η άππλε! ) 1
geomrk Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 20/3/2025 στις 7:11 ΜΜ, ntin είπε Και φυσικά το public, desktop pc που διαθέτει για το πρόγραμμα, τα πήγε στο θεό!!!! Που να το ήξερα να κρατούσα screenshots από πριν!!! φιλε μου,θα σου πω αντιστοιχη ενεργεια off topic ομως. εχει η γυναικα μου κοινωνικο τουρισμο και ψαχνουμε που να παμε. κοιταω στο booking(και αρα προμηθεια!) την κρατηση που θελουμε και λεει 270 ευρω, παιρνω τηλεφωνο να τους πω οτι ειμαστε με κοινωνικο τουρισμο ποσο θα κοστισει,και μας λενε 310! ετσι να τσεπωσουν και το κατιτις απο τις κρατικες ενεργειες,απαραδεκτοι και εγκληματικοι 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα