Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα κάνω μια ερώτηση που σίγουρα θα έχει απαντηθεί ποιο πριν αλλά δεν το βρίσκω από κινητό που είμαι. Το ποσό υπολογίζεται με την κανονική τιμή η με την αποφορολογηση 39α ? Δλδ αν πάρω λαπτοπ που κάνει 700€ αφαιρείται η επιταγή 630€ και πληρώνω 70€? 

Η υπολογίζεται με βάση την αξία άνευ ΦΠΑ δλδ 564€? Σε αυτή την περίπτωση η επιταγή θα είναι 90% του ποσού φαντάζομαι δλδ 508€ και άρα θα πληρώσω 56 ?

• Like 1
  • Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VagTz είπε

Καλησπέρα παιδιά θα κάνω μια ερώτηση που σίγουρα θα έχει απαντηθεί ποιο πριν αλλά δεν το βρίσκω από κινητό που είμαι. Το ποσό υπολογίζεται με την κανονική τιμή η με την αποφορολογηση 39α ? Δλδ αν πάρω λαπτοπ που κάνει 700€ αφαιρείται η επιταγή 630€ και πληρώνω 70€? 

Η υπολογίζεται με βάση την αξία άνευ ΦΠΑ δλδ 564€? Σε αυτή την περίπτωση η επιταγή θα είναι 90% του ποσού φαντάζομαι δλδ 508€ και άρα θα πληρώσω 56 ?

Στα 700 ευρώ που κάνει το λαπτοπ θα βγάλεις το φπα και βγαίνει 564 ευρώ και απο αυτά σου επιδοτεί το 90% οπότε εσύ θα πληρώσεις περίπου 56 ευρώ. Αυτό φυσικά αν μπορείς να κάνεις την χρήση αποφορολόγησης. 

Δημοσ.
3 hours ago, Mr_Terror said:

Μπορει και μονος του να το κανει.Ειναι πολυ ευκολη διαδικασια δεν χρειαζεται ο λογιστης.Το εκανα μονος μου πριν λιγο καιρο.Πολυ ευκολη διαδικασια.

Καθόλου εύκολη διαδικασία δεν είναι, με ημιτελές και προβληματικό λογισμικό το οποίο δεν έχει καν επαρκείς οδηγίες.

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες για να κάνω αποδέσμευση κωδικού voucher πρέπει να καλέσω το κατάστημα;

Γιατί παρόλο που αφαίρεσα τα προϊόντα απ' το καλάθι, δεν αποδεσμεύεται ο κωδικός απ' το συγκεκριμένο κατάστημα - ούτε απ' το taxis.

Επεξ/σία από jeandoumpier
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stial είπε

Καθόλου εύκολη διαδικασία δεν είναι, με ημιτελές και προβληματικό λογισμικό το οποίο δεν έχει καν επαρκείς οδηγίες.

Εγώ δεν βρήκα κάποια δυσκολία.Τα Χριστούγεννα που ήθελα να κάνω μια αγορά ηλεκτρονικά από το πλαίσιο,βάζοντας μόνο το αφμ μου δεν μου έκανε την αποφορολογηση αυτόματα.κατεβασα την εφαρμογή,πέρασα τα στοιχεία που ήθελε και μετά προχώρησε η αποφορολογηση αυτόματα.

• Sad 1
Δημοσ.

Εγω πέρασα απο ΠΛΑΙΣΙΟ και πηρα ενα lunar lake laptop Lenovo , και πήγαν όλα μια χαρα. 

Το πήρα την μέρα που άνοιξαν τα κουπόνια και παρόλλα αυτά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. 

επαναλαμβάνω στο κατάστημα.

Δημοσ.

Καλημέρα,

στον κοτσοβολο 3 μερες υποφερω με το voucher και ενα laptop m4 macbook air.. Δεν  εξαργυρωνεται το voucher!

Έχει δημιουργησει σε αλλους προβλημα; Έχετε βρει λύση;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jeandoumpier είπε

Παίδες για να κάνω αποδέσμευση κωδικού voucher πρέπει να καλέσω το κατάστημα;

Γιατί παρόλο που αφαίρεσα τα προϊόντα απ' το καλάθι, δεν αποδεσμεύεται ο κωδικός απ' το συγκεκριμένο κατάστημα - ούτε απ' το taxis.

Εγώ έκανα περίπου 30 δοκιμες στο καλάθι  και  τον αποδέσμευε πάντα μετά από λίγης λεπτά . Ίσως να περιμένεις λίγο. Πιθανόν παίζει ρόλο και το φόρτο της σελίδας της ΑΑΔΕ κ του προμηθευτή. 

Δημοσ.
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jason13 είπε

Καλημέρα,

στον κοτσοβολο 3 μερες υποφερω με το voucher και ενα laptop m4 macbook air.. Δεν  εξαργυρωνεται το voucher!

Έχει δημιουργησει σε αλλους προβλημα; Έχετε βρει λύση;

Στην ίδια κατάσταση είναι κι εγώ με Κωτσόβολο 3 μέρες τώρα. Λένε ότι το σύστημα δε βρίσκει σύνδεση μεταξύ του voucher και του ΑΦΜ μου. Σήμερα θα πάω προς Πλαίσιο μεριά.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, VagTz είπε

Τα all in one PC συμπεριλαμβάνονται στις κατηγορίες για αποφορολογηση 39α ?

Μονο ταμπλετ, λαπτοπ, κινητα και κονσολες

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά οποίος θέλει ένα δυνατό pc να πάρει από την praxi το συγκεκριμένο:

https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/pc-vengeance-ryzen-7-5700-32gb-512gb-ssd-rtx-4060-8gb-w11-bitdefender-total-security-1-device-2-year-card-custom-bundle/

Εγω το παρήγγειλα και μου βγήκε με το voucher 170€ μόνο. Είναι ότι πρέπει και χωρίς τα μπερδέματα και τις εξωφρενικές τιμές των public, plaisio κλπ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kSiS είπε

Εγώ έκανα περίπου 30 δοκιμες στο καλάθι  και  τον αποδέσμευε πάντα μετά από λίγης λεπτά . Ίσως να περιμένεις λίγο. Πιθανόν παίζει ρόλο και το φόρτο της σελίδας της ΑΑΔΕ κ του προμηθευτή. 

Τελικά επικοινώνησα τηλεφωνικά με το κατάστημα (e-lenovo.gr) και αποδεσμεύτηκε ο κωδικός για να χρησιμοποιηθεί όπου θέλω. Πιθανόν να είχε ''μπουκώσει'' το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα update κ από μένα, μήπως βοηθήσει κάποιον: public, έχω βάλει στο καλάθι τα προϊόντα, μου έχει στείλει ο λογιστής των κωδικό που απαιτείται για την αποφορολόγηση, αφαιρείται το ΦΠΑ και ενώ έχω εκδόσει το voucher, δεν υπάρχει πουθενά κάποιο πεδίο εφαρμογής του για να προχωρήσω στην πληρωμή. 
Τελικά, η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά με τη βοήθεια μιας ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗΣ κυρίας στο help desk του public. 

• Like 1
Δημοσ.

Ένα update κι από εμένα, μετά απο 3 μέρες σκληρής πάλης με τα συστήματα του Κωτσόβολου για αγορά M3/13"/16GB/256GB/8-core στα 1099, σήμερα μπήκα στο istorm.gr και το παρήγγειλα online, στην ίδια τιμή, με αποφορολόγηση κανονικά, με το voucher κανονικά, και πληρωτέο ποσό 256,29. Η διαδικασία κύλησε τόσο ομαλά που πραγματικά δεν έχω λόγια. Μπράβο απλά στους υπεύθυνους του store της istorm.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...