marikbane Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου On 10/04/2025 at 16:05, gockinbussy said: Δεν είναι τόσο εύκολο γιατί δεν έχω ασχοληθεί ( δεν είμαι προμηθευτής ), αλλά έχω φτιάξει ένα σκριπτάκι που έφερνε όλα τα διαθέσιμα κατατεθημένα προϊόντα με τους κωδικούς των προμηθευτών, από PDFs της διαύγειας. Το έχω στο πατρικό μου όμως που θα πάω το ΣΚ. Πες μου ποιός κωδικός σε ενδιαφέρει και θα ψάξω να δω αν τον έχω εύκαιρο. Καλησπέρα φίλε, θα μπορούσες να δώσεις λίγο πληροφορίες για το ποια PDF είναι πχ αυτά ή από που τα βρίσκεις? Ψάχνω και εγώ ένα κωδικό (167985 --> DS224+ NAS & 2X 4TB) και δεν το βρίσκω στα κλασσικά μαγαζιά, ούτε και ψάχνοντας ένα ένα στη λίστα 😕
geotrvs Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 7 λεπτά πριν, marikbane είπε Καλησπέρα φίλε, θα μπορούσες να δώσεις λίγο πληροφορίες για το ποια PDF είναι πχ αυτά ή από που τα βρίσκεις? Ψάχνω και εγώ ένα κωδικό (167985 --> DS224+ NAS & 2X 4TB) και δεν το βρίσκω στα κλασσικά μαγαζιά, ούτε και ψάχνοντας ένα ένα στη λίστα 😕 Το πλαίσιο το έχει και λέει τελευταία τεμάχια. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/nas/synology-ds224-nas-2x-4tb-wd-red-plus_4687264?srsltid=AfmBOorWMOxhihxuMWAWjLNzYHiDddTOxW6Qtax7v8eqfChFnSl43tpH5-M
marikbane Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Just now, geotrvs said: Το πλαίσιο το έχει και λέει τελευταία τεμάχια. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/nas/synology-ds224-nas-2x-4tb-wd-red-plus_4687264?srsltid=AfmBOorWMOxhihxuMWAWjLNzYHiDddTOxW6Qtax7v8eqfChFnSl43tpH5-M Ωπ! Ευχαριστώ, μέχρι εχτές το βράδυ δεν είχε τη σήμανση Ψηφιακά μέσα!! Χίλια ευχαριστώ, τρέχω!
marikbane Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 hour ago, marikbane said: Καλησπέρα φίλε, θα μπορούσες να δώσεις λίγο πληροφορίες για το ποια PDF είναι πχ αυτά ή από που τα βρίσκεις? Ψάχνω και εγώ ένα κωδικό (167985 --> DS224+ NAS & 2X 4TB) και δεν το βρίσκω στα κλασσικά μαγαζιά, ούτε και ψάχνοντας ένα ένα στη λίστα 😕 Ας την ξανακάνω την ερώτηση, μιας και διαθεσιμότητα πλαίσιο = 0
geotrvs Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 5 λεπτά πριν, marikbane είπε Ας την ξανακάνω την ερώτηση, μιας και διαθεσιμότητα πλαίσιο = 0 Μπες εδώ κάνε επιλογή σε ποια κατηγορία θέλεις και πατάς εκεί που λέει pdf ώστε να το κατεβάσεις! https://digitalsme.gov.gr/μητρώο-προϊόντων-i-b-upd/
marikbane Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 40 minutes ago, geotrvs said: Μπες εδώ κάνε επιλογή σε ποια κατηγορία θέλεις και πατάς εκεί που λέει pdf ώστε να το κατεβάσεις! https://digitalsme.gov.gr/μητρώο-προϊόντων-i-b-upd/ Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το προιόν το βλέπω, από ΠΟΥ θα το πάρω δεν βρίσκω (που να είναι προμηθευτής φυσικά).
temeteron Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Παιδιά όσοι αγοράσατε από Κοτσώβολο σας ήρθε κανένα μήνυμα για την έκπτωση 20% στην επόμενη αγορά ;
Sherlock_7 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 33 λεπτά πριν, temeteron είπε Παιδιά όσοι αγοράσατε από Κοτσώβολο σας ήρθε κανένα μήνυμα για την έκπτωση 20% στην επόμενη αγορά ; Εγώ τους το ζήτησα μετέπειτα και μου το έδωσαν. Μάλλον κάνουν τους κινέζους. 1 1
temeteron Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Μάλλον αυτό θα κάνω αύριο και εγώ θα τους πάρω τηλέφωνο να τους το θυμήσω γιατί όταν έκανα την αγορά μου είπανε θα σας έρθει στο κινητό μήνυμα και δεν έχει έρθει τίποτα.
temeteron Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Παιδιά να ρωτήσω πήραμε ένα lenovo από Κοτσώβολο και έλεγε 3 χρόνια εγγύηση. Μπαίνοντας στο site της lenovo και βάζοντας το σειριακό αριθμό μου βγάζει πως απομένουν λιγότερο από 15 μήνες και πως η έναρξη της εγγύησης άρχισε τον Απρίλιο του 2023 και λήγει τον Ιούνιο του 2026. Πως γίνεται αυτό ;
xxatziva Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 10 λεπτά πριν, temeteron είπε Παιδιά να ρωτήσω πήραμε ένα lenovo από Κοτσώβολο και έλεγε 3 χρόνια εγγύηση. Μπαίνοντας στο site της lenovo και βάζοντας το σειριακό αριθμό μου βγάζει πως απομένουν λιγότερο από 15 μήνες και πως η έναρξη της εγγύησης άρχισε τον Απρίλιο του 2023 και λήγει τον Ιούνιο του 2026. Πως γίνεται αυτό ; Μπες και κανε καταχωρηση εσυ με λογαριασμο και την αποδειξη με ημερομηνια αγορας για τα 3χρονια. αλλιως ειναι απο οταν παρελαβε ο κωτσοβολος? υποπτο. 1
temeteron Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 37 λεπτά πριν, xxatziva είπε Μπες και κανε καταχωρηση εσυ με λογαριασμο και την αποδειξη με ημερομηνια αγορας για τα 3χρονια. αλλιως ειναι απο οταν παρελαβε ο κωτσοβολος? υποπτο. Σε ευχαριστώ φίλε μου μπήκα και έκανα την αίτηση για αλλαγή εγγύησης έστειλα το τιμολόγιο και μου είπαν πως θα μου απαντήσουν σε 24 ώρες με email. Όταν πήρα το laptop το χαρτόκουτο σκονισμένο φουλ 2 χρόνια έμεινε στον Κοτσώβολο απορία πως και δεν πουλήθηκαν και έμειναν στάσιμα για 2 χρόνια γιατί μέσα σε 2 χρόνια είχαμε και black friday και προσφορές
arxontas2323 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Και εγω πηγα σήμερα στο plaisio και σε 10 λεπτά ειχα φύγει με macbook air m4 χωρις κανένα πρόβλημα..
xxatziva Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, temeteron είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου μπήκα και έκανα την αίτηση για αλλαγή εγγύησης έστειλα το τιμολόγιο και μου είπαν πως θα μου απαντήσουν σε 24 ώρες με email. Όταν πήρα το laptop το χαρτόκουτο σκονισμένο φουλ 2 χρόνια έμεινε στον Κοτσώβολο απορία πως και δεν πουλήθηκαν και έμειναν στάσιμα για 2 χρόνια γιατί μέσα σε 2 χρόνια είχαμε και black friday και προσφορές αρα οταν δεις μεηλ ξανατσεκαρε οτι η εγγυηση αλλαξε σε 3χρονια. αλλα τα 3χρονια τα δινει η λενοβο ή ο κωτσος? αν ηταν σκονισμενο μαλλον πηρες τεφαρίκι πραμα τελευταιας τεχνολογιας. ειρωνικα το λεω. ελπιζω να ειναι οκ για σενα και τα χαρακτηριστικα του αλλα εστω και σκονισμενο θα ελεγα τι εγινε εδω ρε κώτσο?
gockinbussy Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, marikbane είπε Καλησπέρα φίλε, θα μπορούσες να δώσεις λίγο πληροφορίες για το ποια PDF είναι πχ αυτά ή από που τα βρίσκεις? Ψάχνω και εγώ ένα κωδικό (167985 --> DS224+ NAS & 2X 4TB) και δεν το βρίσκω στα κλασσικά μαγαζιά, ούτε και ψάχνοντας ένα ένα στη λίστα 😕 Σου απάντησα και στο προσωπικό μήνυμα που μου έστειλες, από Κυριακή και έπειτα θα μπορέσω να σε βοηθήσω. Αλλά βασικά, επειδή δεν ξέρω αν μπορέσω, αν έχεις υπομονή, πήγαινε στο site της «Διαύγειας» και κάνε ό,τι μπορέσεις με τις σύνθετες αναζητήσεις. Τα παρακάτω τα βρήκα με αναζήτηση για «Απόφαση επί Πρακτικού - Εισήγησης της Γνωμοδοτικής Επιτροπής» και φορέα την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ» https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9Λ16469Η4Σ-Υ2Χ Δες κάτω κάτω εκεί που λέει «Συνημμένα έγγραφα», έχει ένα PDF με τα προϊόντα που αποδέχτηκαν στο σχετικό πρακτικό. Βέβαια, αν δεις στην ακριβώς τελευταία απόφαση πρακτικού για τα προϊόντα που είναι η https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΜΔΧ469Η4Σ-ΕΝΛ και μάλλον βρίσκεται και το M4 Air εδώ μιάς και την ίδια ημέρα οι προμηθευτές το παρουσιάσαν στα site τους, δεν ψήθηκαν να παραθέσουν το PDF με τα προϊόντα. Οπότε είναι και λίγο θέμα τύχης αν βρεις/βρείτε αυτό που ψάχνεις/τε. Στις 10/4/2025 στις 1:54 ΜΜ, gpapava είπε Μπορείς να μοιραστείς λινκ από διαύγεια να δω ποιος κατέθεσε το συγκεκριμένο προϊόν; Αν το έχεις πρόχειρο εννοώ. Ευχαριστώ Και σε εσένα ένα quote, δες μήπως βρεις αυτό που ψάχνεις. 6 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Εγώ τους το ζήτησα μετέπειτα και μου το έδωσαν. Μάλλον κάνουν τους κινέζους. Θα μπορούσες να μας πεις η έκπτωση που εφαρμόζεται; Γιατί πήγα σε 2 Κωτσόβολους στην Πάτρα, και στον έναν μου είπαν ότι το 20% εφαρμόζεται επί του συνόλου της αξίας της αγοράς και όχι στο πληρωτέο ποσό ( που είναι αυτό που πληρώνουμε εμείς μετά την όποια αποφορολόγηση και μέρος της επιδότησης ) που δίνει πχ το Public, και στον άλλον Κωτσόβολο μου είπαν ότι είναι ένα εκπτωτικό κουπόνι για -20% σε μεταγενέστερες αγορές οποιασδήποτε αξίας στα προϊόντα που αναφέρεται και το site... Αυτά τα 2 απέχουν χιλιόμετρα λογικής. Νομίζω απλά θα πάρω τηλέφωνο και θα παραγγείλω έτσι. # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Α και για να επανέλθω λίγο στα 2 αρχικά μου quote: Στην καλύτερη περίπτωση απλά θα δείτε ποιός προμηθευτής δήλωσε τα προϊόντα στο πρόγραμμα. Συν ότι παίζει να μην έχει ( πλέον ) απόθεμα, οπότε rip. Και επίσης, δε λέει κάπου ποιοί άλλοι είναι που παρέχουν αυτά τα προϊόντα. Αυτό υποτίθεται θα το βρούμε εμείς. Επεξ/σία 12 Απριλίου από gockinbussy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα