Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xxatziva είπε

αρα οταν δεις μεηλ ξανατσεκαρε οτι η εγγυηση αλλαξε σε 3χρονια. αλλα τα 3χρονια τα δινει η λενοβο ή ο κωτσος? αν ηταν σκονισμενο μαλλον πηρες τεφαρίκι πραμα τελευταιας τεχνολογιας. ειρωνικα το λεω. ελπιζω να ειναι οκ για σενα και τα χαρακτηριστικα του αλλα εστω και σκονισμενο θα ελεγα τι εγινε εδω ρε κώτσο?

Κοίτα πήρα ένα Gaming Lenovo LOQ i5 13500H με RTX4050 Ram 16Gb οθόνη 16. Το είχανε 979ευρω μου κόστισε 167ευρω. Νομίζω είναι ok τα χαρακτηριστικά 

• Like 1
  • Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gockinbussy είπε

Σου απάντησα και στο προσωπικό μήνυμα που μου έστειλες, από Κυριακή και έπειτα θα μπορέσω να σε βοηθήσω. Αλλά βασικά, επειδή δεν ξέρω αν μπορέσω, αν έχεις υπομονή, πήγαινε στο site της «Διαύγειας» και κάνε ό,τι μπορέσεις με τις σύνθετες αναζητήσεις. Τα παρακάτω τα βρήκα με αναζήτηση για «Απόφαση επί Πρακτικού - Εισήγησης της Γνωμοδοτικής Επιτροπής» και φορέα την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ»
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9Λ16469Η4Σ-Υ2Χ
Δες κάτω κάτω εκεί που λέει «Συνημμένα έγγραφα», έχει ένα PDF με τα προϊόντα που αποδέχτηκαν στο σχετικό πρακτικό.
Βέβαια, αν δεις στην ακριβώς τελευταία απόφαση πρακτικού για τα προϊόντα που είναι η
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΜΔΧ469Η4Σ-ΕΝΛ
και μάλλον βρίσκεται και το M4 Air εδώ μιάς και την ίδια ημέρα οι προμηθευτές το παρουσιάσαν στα site τους, δεν ψήθηκαν να παραθέσουν το PDF με τα προϊόντα. Οπότε είναι και λίγο θέμα τύχης αν βρεις/βρείτε αυτό που ψάχνεις/τε.

Και σε εσένα ένα quote, δες μήπως βρεις αυτό που ψάχνεις.

Θα μπορούσες να μας πεις η έκπτωση που εφαρμόζεται;

Γιατί πήγα σε 2 Κωτσόβολους στην Πάτρα, και στον έναν μου είπαν ότι το 20% εφαρμόζεται επί του συνόλου της αξίας της αγοράς και όχι στο πληρωτέο ποσό ( που είναι αυτό που πληρώνουμε εμείς μετά την όποια αποφορολόγηση και μέρος της επιδότησης ) που δίνει πχ το Public, και στον άλλον Κωτσόβολο μου είπαν ότι είναι ένα εκπτωτικό κουπόνι για -20% σε μεταγενέστερες αγορές οποιασδήποτε αξίας στα προϊόντα που αναφέρεται και το site...

Αυτά τα 2 απέχουν χιλιόμετρα λογικής. Νομίζω απλά θα πάρω τηλέφωνο και θα παραγγείλω έτσι.

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # #
Α και για να επανέλθω λίγο στα 2 αρχικά μου quote:
Στην καλύτερη περίπτωση απλά θα δείτε ποιός προμηθευτής δήλωσε τα προϊόντα στο πρόγραμμα. Συν ότι παίζει να μην έχει ( πλέον ) απόθεμα, οπότε rip.
Και επίσης, δε λέει κάπου ποιοί άλλοι είναι που παρέχουν αυτά τα προϊόντα. Αυτό υποτίθεται θα το βρούμε εμείς.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αρχικά ο Κωτσόβολος ανέφερε κουπόνι 20% της αξίας της αρχικής αγοράς για επόμενη αγορά αλλά σε συγκεκριμένα προϊόντα. Θυμάμαι να μπαίνω κιόλας σε σχετικό λινκ στο σάιτ τους όπου είχαν συγκεκριμένα περιφερειακά υπολογιστών. 

Πλέον αυτό που έλαβα εγώ αλλά και αναφέρει τώρα το σάιτ είναι 20% έκπτωση σε επόμενη αγορά χωρίς να έχω καταφέρει να βρω νέους όρους. 

Αν όντως ισχύει μιλάμε για σεμινάριο εξαπάτησης. 

Επεξ/σία από dis83
Δημοσ.
4 ώρες πριν, temeteron είπε

Κοίτα πήρα ένα Gaming Lenovo LOQ i5 13500H με RTX4050 Ram 16Gb οθόνη 16. Το είχανε 979ευρω μου κόστισε 167ευρω. Νομίζω είναι ok τα χαρακτηριστικά 

μια χαρα. ελπιζω με την εγγυηση να εβγαλες ακρη ευκολα και γρηγορα. συνηθως κανει ο αγοραστης εγγραφη με σειριακο και αποδειξη στην σελιδα του κατασκευαστη. ετσι εβγαλα ακρη εγω με οθονη αλλα η πονηριά ήταν ναι μεν δωρεαν σερβις αλλα χωρις επεκταση εγγυησης μετα την επισκευη και ισχυ μονο τα 2χρονια απο την αγορα. οποτε φτανω πλεον και λεω αν χαλασει θα παει για πεταμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xxatziva είπε

μια χαρα. ελπιζω με την εγγυηση να εβγαλες ακρη ευκολα και γρηγορα. συνηθως κανει ο αγοραστης εγγραφη με σειριακο και αποδειξη στην σελιδα του κατασκευαστη. ετσι εβγαλα ακρη εγω με οθονη αλλα η πονηριά ήταν ναι μεν δωρεαν σερβις αλλα χωρις επεκταση εγγυησης μετα την επισκευη και ισχυ μονο τα 2χρονια απο την αγορα. οποτε φτανω πλεον και λεω αν χαλασει θα παει για πεταμα.

Τους ανέβασα το τιμολόγιο θα με ενημερώσουν με email κανονικά αφού λένε 3 χρόνια πρέπει να είναι 3 χρόνια!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, temeteron είπε

Τους ανέβασα το τιμολόγιο θα με ενημερώσουν με email κανονικά αφού λένε 3 χρόνια πρέπει να είναι 3 χρόνια!

ωραια. καλή αναμονή

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dis83 είπε

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αρχικά ο Κωτσόβολος ανέφερε κουπόνι 20% της αξίας της αρχικής αγοράς για επόμενη αγορά αλλά σε συγκεκριμένα προϊόντα. Θυμάμαι να μπαίνω κιόλας σε σχετικό λινκ στο σάιτ τους όπου είχαν συγκεκριμένα περιφερειακά υπολογιστών. 

Πλέον αυτό που έλαβα εγώ αλλά και αναφέρει τώρα το σάιτ είναι 20% έκπτωση σε επόμενη αγορά χωρίς να έχω καταφέρει να βρω νέους όρους. 

Αν όντως ισχύει μιλάμε για σεμινάριο εξαπάτησης. 

Τουλάχιστον εξοργιστικό...

Νομίζω έχω κρατήσει screenshot με το παλιό κείμενο. Θα ψάξω να το βρω. Μην τους αφήσεις έτσι, είναι χοντρό δούλεμα και δε θα έπρεπε να κάνουν τέτοια ειδικά σε προγράμματα επιδοτούμενα.

Α και επίσης, ουδέποτε είχαν αρχείο με τους όρους και τις προϋποθέσεις. Μόνο ένα κείμενο 3 προτάσεων στο γκρί κομμάτι της σελίδας του προγράμματος κάτω-κάτω.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, gockinbussy είπε

Τουλάχιστον εξοργιστικό...

Νομίζω έχω κρατήσει screenshot με το παλιό κείμενο. Θα ψάξω να το βρω. Μην τους αφήσεις έτσι, είναι χοντρό δούλεμα και δε θα έπρεπε να κάνουν τέτοια ειδικά σε προγράμματα επιδοτούμενα.

Α και επίσης, ουδέποτε είχαν αρχείο με τους όρους και τις προϋποθέσεις. Μόνο ένα κείμενο 3 προτάσεων στο γκρί κομμάτι της σελίδας του προγράμματος κάτω-κάτω.

Επικοινώνησα με τον Κοτσώβολο μου είπε πως υπάρχει ένα συστιμικό πρόβλημα του συστήματος και πως μόλις το φτιάξουνε και θα μου στείλουν το 20% που δικαιούμε στην επόμενη αγορά. Βέβαια για τους όρους δεν ξέρουν ακόμα τι γίνεται. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, temeteron είπε

Επικοινώνησα με τον Κοτσώβολο μου είπε πως υπάρχει ένα συστιμικό πρόβλημα του συστήματος και πως μόλις το φτιάξουνε και θα μου στείλουν το 20% που δικαιούμε στην επόμενη αγορά. Βέβαια για τους όρους δεν ξέρουν ακόμα τι γίνεται. 

Το θέμα είναι ότι η αρχική προσφορά ήταν διαφορετική. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με την προσφορά 25% στην επόμενη αγορά του you.gr; 

Στους όρους δεν αναγράφει κάποιον περιορισμό από όσο βλέπω. Αλλά στάνταρ κάποιο λακο έχει η φάβα. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, gpapava είπε

Ξέρει κανείς τι παίζει με την προσφορά 25% στην επόμενη αγορά του you.gr; 

Στους όρους δεν αναγράφει κάποιον περιορισμό από όσο βλέπω. Αλλά στάνταρ κάποιο λακο έχει η φάβα. 

Το αναφέρει στους όρους https://www.you.gr/special-pages/tou/analytikoi-oroi-proypotheseis-psifiaka-ergaleia-v

Όροι εξαργύρωσης της δωροεπιταγής:

Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη αγορά με αγορές διπλάσιας αξίας της δωροεπιταγής και άνω στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr 

Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31/07/2025.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Metal_Head είπε

Μιας και αναφέρθηκε το you.gr, να γράψω πως όπως μου συνέβη με το e-lenovo.gr πριν κάποιες ημέρες που ''δεσμεύτηκε'' ο κωδικός των ψηφιακών εργαλείων Μμε Β' και το ζήτημα λύθηκε κατόπιν τηλεφωνικής μου συνεννόησης με το κατάστημα, έτσι επαναλήφθηκε και με το you.gr και αναμένω να συνομιλήσω αύριο για να αποδεσμευτεί κι από κει. Διάβασα εδώ από μέλη ότι συνήθως όταν αφαιρείς τα προϊόντα απ' το καλάθι αποδεσμεύεται ο κωδικός, πράγμα που έως τώρα δεν συνέβη σε καμία απ' τις δυο περιπτώσεις μου. Δεν γνωρίζω τον λόγο, ίσως το σύστημα έχει φορτωθεί αρκετά και δεν αποδεσμεύει τις επιταγές του voucher, ίσως και όχι. Πάντως, θα ήταν προτιμότερο ανάλογα με την κατηγορία του voucher που διαθέτει ο καθένας και αν δικαιούται ή όχι αποφορολόγηση, να μπορεί να δει το τελικό κοστολόγιο των προϊόντων χωρίς να φθάνει στα τελικά στάδια του καλαθιού προϊόντων και δεσμεύοντας την επιταγή του voucher κτλ, γιατί μετά υπάρχει μια αναμονή και μια διαδικασία για να απεμπλακείς και να επιλέξεις άλλο προϊόν ή κατάστημα.

Επεξ/σία από jeandoumpier
Δημοσ.

10 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Μιας και αναφέρθηκε το you.gr, να γράψω πως όπως μου συνέβη με το e-lenovo.gr πριν κάποιες ημέρες που ''δεσμεύτηκε'' ο κωδικός των ψηφιακών εργαλείων Μμε Β' και το ζήτημα λύθηκε κατόπιν τηλεφωνικής μου συνεννόησης με το κατάστημα, έτσι επαναλήφθηκε και με το you.gr και αναμένω να συνομιλήσω αύριο για να αποδεσμευτεί κι από κει. Διάβασα εδώ από μέλη ότι συνήθως όταν αφαιρείς τα προϊόντα απ' το καλάθι αποδεσμεύεται ο κωδικός, πράγμα που έως τώρα δεν συνέβη σε καμία απ' τις δυο περιπτώσεις μου. Δεν γνωρίζω τον λόγο, ίσως το σύστημα έχει φορτωθεί αρκετά και δεν αποδεσμεύει τις επιταγές του voucher, ίσως και όχι. Πάντως, θα ήταν προτιμότερο ανάλογα με την κατηγορία του voucher που διαθέτει ο καθένας και αν δικαιούται ή όχι αποφορολόγηση, να μπορεί να δει το τελικό κοστολόγιο των προϊόντων χωρίς να φθάνει στα τελικά στάδια του καλαθιού προϊόντων και δεσμεύοντας την επιταγή του voucher κτλ, γιατί μετά υπάρχει μια αναμονή και μια διαδικασία για να απεμπλακείς και να επιλέξεις άλλο προϊόν ή κατάστημα.

και σε εμένα το ιδιο συνέβη,εσένα ομως προχώρησε κανονικά η παραγγελία?Στην περίπτωσή μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα ότι ο συνδυασμός των προϊόντων δεν είναι συμβατός και το voucher δεσμεύτηκε

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα την παραγγελία την Τρίτη από Public και ακόμα μου εμφανίζει «Σε αναμονή από προμηθευτή» (το προϊόν στη σελίδα τους το δείχνει πλέον εξαντλημένο). 

Προσπάθησα να τηλεφωνήσω, ήμουν 50 λεπτά στην αναμονή, κουράστηκα και το έκλεισα!
Άλλοι με αντίστοιχη εμπειρία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, vtec1 είπε

και σε εμένα το ιδιο συνέβη,εσένα ομως προχώρησε κανονικά η παραγγελία?Στην περίπτωσή μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα ότι ο συνδυασμός των προϊόντων δεν είναι συμβατός και το voucher δεσμεύτηκε

Δεν προχώρησε γιατί ήθελα να αλλάξω προϊόν αλλά δεν γινόταν επίσης καθώς παρά τη δέσμευση του voucher από το εν λόγω κατάστημα (αυτό φαίνεται στο gov.gr), όταν τον ξαναγράφω μου γράφει για μη συμβατό. Σήμερα θα επικοινωνήσω για να αποδεσμευτεί (ξανά) κι από αυτό το κατάστημα ο κωδικός.

Υ.Γ. Επικοινώνησα και όλα εντάξει, αποδεσμεύτηκε άμεσα το voucher από το you.gr

Επεξ/σία από jeandoumpier

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...