Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βρει κάποιος κανένα all around λαπτοπ, για την δουλειά, χωρίς τρελές απαιτήσεις, που να χρειάζεται να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα;

Κοιτάζω αυτό, θα στοιχίσει γύρω στα 120€, οκ δεν είναι;
https://www.e-lenovo.gr/lenovo-ideapad-slim-3-15abr8-milspecs-15-6in-ips300nits-ryzen7-7730-16gb-ssd512gb-w11-premium-arcticgrey.html?search=ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ&description=true&category_id=2100&sub_category=true&sort=p.price&order=ASC

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ekkli είπε

Έχει βρει κάποιος κανένα all around λαπτοπ, για την δουλειά, χωρίς τρελές απαιτήσεις, που να χρειάζεται να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα;

https://www.e-lenovo.gr/lenovo-ideapad-slim-3-15abr8-milspecs-15-6in-ips300nits-ryzen7-7730-16gb-ssd512gb-w11-premium-arcticgrey.html?search=ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ&description=true&category_id=2100&sub_category=true&sort=p.price&order=ASC

Γιατί δεν εξαντλείς το voucher ? Μπορείς να πάρεις κάτι στα 900 και θα πληρώσεις 95.

Εκτός και αν θες να πάρεις και άλλα πράγματα εκτός του laptop

• Like 1
Δημοσ.
On 12/04/2025 at 08:40, temeteron said:

Κοίτα πήρα ένα Gaming Lenovo LOQ i5 13500H με RTX4050 Ram 16Gb οθόνη 16. Το είχανε 979ευρω μου κόστισε 167ευρω. Νομίζω είναι ok τα χαρακτηριστικά 

Μπορεις να αναφέρεις απο που το αγόρασες ? με ενδιαφερει κατι παρομοιο γυρω στα 900 ,  χρειαστηκε να αγορασεις και καποιο software για να εγκριθεί η επιδότηση ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekkli είπε

Άν θέλεις να εξαντλήσεις το voucher, δες αυτό -> https://www.e-lenovo.gr/ideapad-slim-3-series/lenovo-ideapad-slim-3-15irh8-milspecs-15-6in-ips300nits-i7-13620h-16gb-ssd1tb-w11-premium-arcticgrey.html

που είναι και 1tb χωρητικότητα δίσκου. Νομίζω πως κι εγώ σε αυτό θα καταλήξω για ίδια χρήση με τη δική σου θα προορίζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για NAS αλλά παρατήρησε ότι οι δίσκοι από μόνοι τους δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα (πολύ έξυπνο), μπορεί να επικοινωνήσει με το plaisio, που ουσιαστικά μπορεί να ανοίξει πχ τους σκληρούς να τους βάλει στο NAS και να στο πουλήσει σαν ένα. Οι σχετικοί κωδικοί προιόντος bundle μία εμφανίζονται και μία εξαφανίζονται από το site τους, νομίζω το πιο value είναι το παρακάτω (μόλις το αγόρασα, ίσως μπορεί ο οποιοσδήποτε να το πάρει μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας). image.png.bec77055d5555260510a43b757e3bb1c.png

(Φαντάζομαι ότι και άλλα μαγαζιά θα το κάνουν αυτό πέρα από το plaisio, δεν διαφημίζω το μαγαζί.)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μετά από αγορά από τον Κωτσόβολο ενός Mac Mini, έχουν μείνει γύρω στα 85€ από την επιχορήγηση.

Τα χρήματα αυτά μπορούν να διατεθούν για αγορά περιφερειακού εξοπλισμού (πχ οθόνη) από άλλο κατάστημα;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, zen3gr είπε

Καλησπέρα σας,

μετά από αγορά από τον Κωτσόβολο ενός Mac Mini, έχουν μείνει γύρω στα 85€ από την επιχορήγηση.

Τα χρήματα αυτά μπορούν να διατεθούν για αγορά περιφερειακού εξοπλισμού (πχ οθόνη) από άλλο κατάστημα;

Όχι, η οθόνη ανήκει στις συμπληρωματικές κατηγορίες και μπορείς να την αγοράσεις μόνο ταυτόχρονα με την κατηγορία σταθερών υπολογιστών (mac mini included)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

koτσοβολο (στο μαλλ) ολα οκ και μαλιστα μπορειτε να βγαλετε και αποφολογηση!

https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/319173-σετ-nb-as-m1505ya-oled-l1293w-r5-743-zal

+ποντικι

+τσαντα πλατης 

το παραπανω τελικη τιμη 55.5 ευρω (με αποφολογηση και voucher 4ης κατηγοριας)!

Επεξ/σία από JustAnotherZombie
Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 10:26 ΜΜ, Sherlock_7 είπε

Εγώ τους το ζήτησα μετέπειτα και μου το έδωσαν. 
Μάλλον κάνουν τους κινέζους. 

Ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω:

ΟΚ, υπάρχουν προϊόντα στο μητρώο. Πως στον διάβολο βρίσκω ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ το εκάστοτε προϊόν?
Τα δύο μητρώα/λίστες είναι ασύνδετα! (προμηθευτές και προϊόντα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Metal_Head είπε

Γιατί δεν εξαντλείς το voucher ? Μπορείς να πάρεις κάτι στα 900 και θα πληρώσεις 95.

Εκτός και αν θες να πάρεις και άλλα πράγματα εκτός του laptop

20 ώρες πριν, jeandoumpier είπε

Άν θέλεις να εξαντλήσεις το voucher, δες αυτό -> https://www.e-lenovo.gr/ideapad-slim-3-series/lenovo-ideapad-slim-3-15irh8-milspecs-15-6in-ips300nits-i7-13620h-16gb-ssd1tb-w11-premium-arcticgrey.html

που είναι και 1tb χωρητικότητα δίσκου. Νομίζω πως κι εγώ σε αυτό θα καταλήξω για ίδια χρήση με τη δική σου θα προορίζεται.

Για φίλη είναι, που ανοιξε ατομική επιχείρηση πέρυσι και μου ζήτησε να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα. Σιγά μην έπαιρνε η σύζυγος μου voucher με επιχείρηση από το 2006 και ελάχιστα έσοδα κάθε χρόνο. 😁

Πάω στην λύση του jeandoumpier, καλά specs, η φίλη το θέλει για την δουλειά της, στ'αλήθεια, ούτε παιχνίδια, ούτε επεξεργασία βίντεο, μαγαζί έχει. 62€ θα πληρώσει, μια χαρά.

Επεξ/σία από ekkli
Δημοσ.
Just now, ekkli said:

Για φίλη είναι, που ανοιξε ατομική επιχείρηση πέρυσι και μου ζήτησε να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα. Σιγά μην έπαιρνε η σύζυγος μου voucher με επιχείρηση από το 2006 και ελάχιστα έσοδα κάθε χρόνο. 😁

Πάω στην λύση του jeandoumpier, καλά specs, η φίλη το θέλει για την δουλειά της, στ'αλήθεια, ούτε παιχνίδια, ούτε επεξεργασία βίντεο, μαγαζί έχει.

Δειτε και το δικό μου από πάνω, ειναι το φτηνότερο με OLED οθονη και με τσάντα κ ποντίκι γενικά είναι πολύ τίμιο deal

• Like 1
Δημοσ.

O kotsovolos δεν εδινε επιταγη επιστροφης 20% για αγορες; Μου στειλανε απλα ενα κουπονι 20%

Δημοσ.
31 minutes ago, Jason13 said:

O kotsovolos δεν εδινε επιταγη επιστροφης 20% για αγορες; Μου στειλανε απλα ενα κουπονι 20%

δεν ξερω τι εδινε αλλα και εγω νια το ιδιο ενα κουπονι πηρα 20% για αγορες με κοντινη κιολας ημνια ληξεως οχι μεχρι τελος του χρονου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, JustAnotherZombie είπε

δεν ξερω τι εδινε αλλα και εγω νια το ιδιο ενα κουπονι πηρα 20% για αγορες με κοντινη κιολας ημνια ληξεως οχι μεχρι τελος του χρονου

23 ώρες πριν, Jason13 είπε

Το έχω αναφέρει πιο πάνω. 

Έχει κρατήσει κανείς screenshot να τους κράξουμε ; 

Δυστυχώς εγώ δεν έχω. Μόνο από τα επόμενα βήμτα έχω και όχι από την αρχική τους σελίδα. 

20% της αγοράς έλεγε αρχικά. 20% έκπτωση σε επόμενη αγορά το έκανε από τη δεύτερη μέρα. 

Μαζευτείτε να τους κράξουμε. 

Επεξ/σία από dis83
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...