bill2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 40 λεπτά πριν, shodan είπε 2ου κύκλου. Έκδοση από Δευτέρα 16/06 Σε ευχαριστώ για την απάντηση
shodan Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Μπορεί κάποιος να πάρει 2 laptop; Ναι, μπορεί. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από shodan 1
mitsos2321 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Εγώ δεν κατάλαβα και εμένα μου ήρθε mail ότι εγκρίθηκε άρα μπορώ από Δευτέρα να εκδώσω επιταγή?
mitsos2321 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Παιζει καμία προσφορά όπως ειδα σε προηγούμενα μυνηματα ότι έδιναν δώρο επιταγές κάποια καταστήματα??
ErnestoChe99 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους!✌🏻 Μου ήρθε και εμένα μύνημα ότι εγκρίθηκα και μπορώ να εκδώσω κουπόνι στις 16/6. Επειδή είμαι λίγο άσχετος και έχω θολώσει...υπάρχει κάποιος γνωστής αν το έχει ψάξει να μου δώσει τα φώτα του και την συμβουλη του ποιο είναι το πιο value for money windows λαπτοπ που να αξίζει τον κόπο για να εξαργυρώσω όλο το ποσό του κουπονιού και να δώσω μάξιμουμ 100€ - 150€ από την τσέπη μου? Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων όποιον μπει στο κόπο να απαντήσει. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από ErnestoChe99
omokas Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μέχρι ποια κατάταξη είσαστε εσείς που σας ενημέρωσαν αν επιτρέπεται ? Εγώ ειμαι 182059 αλλά είναι στο 72053 η τελευταία εγκεκριμένη αίτηση χρηματοδότησης Αλλά μήπως αυτά είναι τα παλαιά στατιστικά γιατί εδώ βλέπω πως λέει όσοι εγκρίθηκαν και δεν υπήρχε προϋπολογισμός θα το πάρουν https://digitalsme.gov.gr/ενεργοποίηση-του-2ου-κύκλου-αγορών-στο/ Ισχύει η καταλαβαίνω κάτι λάθος ? Επεξ/σία 14 Ιουνίου από omokas
hadji21 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση και από μένα, μιας και είμαι και εγώ στους προ-ημερών νέους δικαιούχους. Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και εργάζομαι με μπλοκάκι, υπάρχει κάποιο conflict με αυτό αν προχωρήσω με το voucher? Εννοώ conflict ως προς την ιδιότητα του "μπλοκάκια" (μιας και έχει κάποιες προυποθέσεις για να είσαι τέτοιος). Μπορεί να με πετάξει έξω από το καθεστώς "μπλοκάκια" η εξαργύρωση ενός τέτοιου voucher? Όποιος γνωρίζει κάτι, ευχαριστώ προκαταβολικά!
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Καλημέρα. Ρώτα τον λογιστή σου καλύτερα να στα εξηγήσει αυτά.
ToyotaFanBoy Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Kαλημέρα σε όλους! Για όσους μπήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο πρόγραμμα, θεωρητικά σήμερα θα άνοιγαν οι αιτήσεις για τις επιταγές. Δεν βλέπω κάτι εγω στον λογαριασμό μου. Έχει ανοίξει σε κάποιον? Ή ξέρουμε που πρέπει να πάμε για να δηλώσουμε αίτηση για voucher? Ευχαριστώ!
popopo Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ερώτηση προς επιβεβαίωση. Έστω ότι φτιάχνω ένα πακέτο με laptop/tablet/printer. To τιμολόγιο θα περιλαμβάνει: Laptop Αξία με αποφορολόγηση Tablet Αξία με αποφορολόγηση Printer Αξία + ΦΠΑ Το voucher μπορεί να καλύψει τις αποφορολογημένες αξίες laptop + tablet και την προ ΦΠΑ αξία του printer. Εγώ θα πληρώσω το ΦΠΑ του printer καθώς και την διαφορά [ (90% x αξία αποφορ. laptop) + (90% x αξία αποφο. tablet) + (90% x αξία προ ΦΠΑ printer)] - [Voucher]. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από popopo
diimitris12 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, hadji21 είπε Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση και από μένα, μιας και είμαι και εγώ στους προ-ημερών νέους δικαιούχους. Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και εργάζομαι με μπλοκάκι, υπάρχει κάποιο conflict με αυτό αν προχωρήσω με το voucher? Εννοώ conflict ως προς την ιδιότητα του "μπλοκάκια" (μιας και έχει κάποιες προυποθέσεις για να είσαι τέτοιος). Μπορεί να με πετάξει έξω από το καθεστώς "μπλοκάκια" η εξαργύρωση ενός τέτοιου voucher? Όποιος γνωρίζει κάτι, ευχαριστώ προκαταβολικά! Γιατί να υπάρχει κάποιο conflict; Παραβιάζεις κάποιες προϋποθέσεις του "μπλοκάκια";
ALXIOA Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου εκανα εκδοση πριν λιγο 630 εγω..Μεχρι ποτε μπορω να την χρησιμοποιησω?? Τι παιρνουμε ειναι το ζητουμενο..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα