dkstopo Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου εαν δεν υλοποιήσουν 247149 θα μπω και εγω σαν τελευταίος 🤣 1
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Και σε μένα έπεσε άκυρο. Επιχείρηση του 2002. Βαθμολογική σειρά 188690. 1
domigr Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου επισης οσοι φαγαμε ακυρο θα μπορεσουμε να ξανα δηλωσωουμε τον Απριλιο??
geotrvs Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 24 λεπτά πριν, maxilarry είπε Σε εμένα γράφει Προσωρινή κατάταξη. Που τα βλέπετε όλα αυτά; Πατάς πάνω στο αίτηση χρηματοδότησης που έχει αριστερά απο το προσωρινή κατάταξη. 1
panagiotis_p Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Πάλι κουβά πήγαμε. Δεν με αφήνει να κάνω καν ένσταση , έχει κάποιος αυτή την επιλογή ;
nikosaek2121 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, psurr είπε Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 15071 Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 6999 Πληγείσες περιοχές, έναρξη 2021 Willy Wonka golden ticket vibes Δεν σε μετέφερε στην κατηγορία 4 να πάρεις και εκεί κατάταξη?
domigr Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, domigr είπε επισης οσοι φαγαμε ακυρο θα μπορεσουμε να ξανα δηλωσωουμε τον Απριλιο?? ξερει κανεις να απαντησει??
diimitris12 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, domigr είπε ξερει κανεις να απαντησει?? για να ανοιξει κυκλος τον Απριλιο, σημαινει να βρεθουν κι αλλα λεφτα 1
ntin Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, domigr είπε ξερει κανεις να απαντησει?? Δεν το βλέπω λογικό...
Slqmer Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου δεν έχω καταλάβει η βαθμολογία που είναι στο τέλος δεν μετράει; αυτή που είναι στα κριτήρια αξιολόγησης;
diimitris12 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Εγώ με έναρξη Απρίλη 2021 είμαι στη θέση 105304 στη 4η κατηγορία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα