Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου Σας νικάω όλους: «Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 201265» Και αυτό ενώ η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται σε μειονεκτική περιοχή. Μια χαρά. 3 2
Slqmer Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 38 λεπτά πριν, blasphemus είπε Σα να μπηκαμε τι σαν ,μπηκες εσύ αδερφέ συγχαρητήρια !! Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Σκατουλες και εδώ. Επιχείρηση 2023 είμαστε Ότι να είναι. 1
ntin Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Εγκρίθηκε τουλάχιστο της συζύγου. Γνωρίζουμε ποια είναι η διαδικασία μετά την έγκριση;
domigr Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Το Π1 στα κριτηρια αξιολογησης τι ειναι ρε παιδια? γιατι μου εχει 0 εμενα
dkstopo Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 56 λεπτά πριν, dis83 είπε 2950 😲 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Εγώ που είμαι 30000 νούμερο , θεωρητικά τα παίρνω; καλοπούλητα 1
ntin Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 29 λεπτά πριν, domigr είπε τα τελικα αποτελεσματα θα βγουν στις 20 του μηνα?? 20/03 λογικά είναι η έκδοση επιταγών αυτών που εγκρίθηκε
nikosaek2121 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω 15 λεπτά πριν, Rush13 είπε Πήγε κουβά η μισή Ελλάδα 🤣 . Εμένα βγήκε 15669 στα 6999 Πια κατηγορία ήσουν φίλε μου ; Επεξ/σία 10 Μαρτίου από nikosaek2121
blasphemus Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Slqmer είπε φιλε δεν είναι αυτό. το έβαλα για το σύνολο των μορίων
diimitris12 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, domigr είπε Το Π1 στα κριτηρια αξιολογησης τι ειναι ρε παιδια? γιατι μου εχει 0 εμενα 2
Rush13 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω Πια κατηγορία ήσουν φίλε μου ; Η 3 που είναι για Θεσσαλία - πληγείσες περιοχές .
nikosaek2121 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, diimitris12 είπε Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι δεν θα έπρεπε να έχουν πάρει 2 βαθμολογίες? Στην κατηγορία 3 Όσοι δεν εγκριθούν δεν πρέπει να μεταφερθούν κατηγορία 4 αυτόματα και να έχουν και εκεί βαθμολογία? 1 λεπτό πριν, Rush13 είπε Η 3 που είναι για Θεσσαλία - πληγείσες περιοχές . Δεν πήρες και βαθμολογία για την κατηγορία 4 εφόσον δεν εγκρίθηκες στην 3 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα