Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου εχω τις εξης αποριες 1) το ποσο των 700 ευρω ειναι με φπα η χωρις 2) μπορεις να παρεις ενα πραγμα ή συνολικη αξια πρεπει να ειναι τοσο και τελος 3) υπαρχει καποιο software που αξιζει να παρεις σε λογικη τιμη ?
nikosaek2121 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε εχω τις εξης αποριες 1) το ποσο των 700 ευρω ειναι με φπα η χωρις 2) μπορεις να παρεις ενα πραγμα ή συνολικη αξια πρεπει να ειναι τοσο και τελος 3) υπαρχει καποιο software που αξιζει να παρεις σε λογικη τιμη ? 1 χωρίς ΦΠΑ, δηλαδή θέλεις αγορά 869 για να πάρεις τα 630 ( φπα σε πιάνει λογικά άρθρο 39α ) 2 Πρέπει να πάρεις 1 Hardware & αναγκαστικά 1 Software από αυτά της λίστας, λογικά δεν θα έχει ελάχιστο όριο το Softwate. 3. Μπορεις να δεις στα Site που έχουν φτιάξει τα μεγάλα καταστήματα παραδείγματα software. 2
lak10 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Έχω εγκριθεί έχω συνδρομητικό πρόγραμμα μηχανογράφησης μπορω να πάρω αντί για software να πάρω την ανανέωση η να προσθέσω κάτι στο πρόγραμμα; Πρέπει hardware και software να είναι από το ίδιο μαγαζί;
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε 1 χωρίς ΦΠΑ, δηλαδή θέλεις αγορά 869 για να πάρεις τα 630 ( φπα σε πιάνει λογικά άρθρο 39α ) 2 Πρέπει να πάρεις 1 Hardware & αναγκαστικά 1 Software από αυτά της λίστας, λογικά δεν θα έχει ελάχιστο όριο το Softwate. 3. Μπορεις να δεις στα Site που έχουν φτιάξει τα μεγάλα καταστήματα παραδείγματα software. οκ ευχαριστω για τις απαντησεις , μεχρι ποτε ισχυει το κουπονι ?
ntin Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε οκ ευχαριστω για τις απαντησεις , μεχρι ποτε ισχυει το κουπονι ? Καλησπέρα και από εμένα. Έχουν εκδοθεί τα κουπόνια;;; (voucher)
SabotazNic Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε οκ ευχαριστω για τις απαντησεις , μεχρι ποτε ισχυει το κουπονι ? 3 λεπτά πριν, ntin είπε Καλησπέρα και από εμένα. Έχουν εκδοθεί τα κουπόνια;;; (voucher) Μέτα τις 20 2 1
nikosaek2121 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μέτα τις 20 1 ώρα πριν, ntin είπε Καλησπέρα και από εμένα. Έχουν εκδοθεί τα κουπόνια;;; (voucher) Τα Voucher θα εκδοθούν για όλους τους δικαιούχους στις 20 του Μήνα ; Ή σταδιακά θα εκδίδονται από τις 20 και μετά ; Επεξ/σία 17 Μαρτίου από nikosaek2121 1
ntin Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, nikosaek2121 είπε Τα Voucher θα εκδοθούν για όλους τους δικαιούχους στις 20 του Μήνα ; Ή σταδιακά θα εκδίδονται από τις 20 και μετά ; Ο θεός βοηθός... 3
tcirpo Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά και από μένα στην συζήτηση , Λέτε να βάλουν το Xiaomi Pad 7 ή Ipad 11th gen; Δεν τα βλέπω στην λίστα με τα εγκεκριμένα προϊόντα άλλα στην κατηγορία που έχει για την επιδότηση ο Kotsovolos υπάρχουν άλλα μάλλον είναι γενική σαν κατηγορία.
nikosaek2121 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, tcirpo είπε Καλησπέρα παιδιά και από μένα στην συζήτηση , Λέτε να βάλουν το Xiaomi Pad 7 ή Ipad 11th gen; Δεν τα βλέπω στην λίστα με τα εγκεκριμένα προϊόντα άλλα στην κατηγορία που έχει για την επιδότηση ο Kotsovolos υπάρχουν άλλα μάλλον είναι γενική σαν κατηγορία. Αν δεν υπάρχουν στην λίστα λογικά δεν θα μπορείς να τα επιλέξεις, υπάρχουν παντός τα Ipad air m2 που βλέπω κιόλας τα έχουν και σε έκπτωση 11 & 13, που είναι και πολύ ανώτερα του απλού 11th gen. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από nikosaek2121 1
zen3gr Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 17/3/2025 στις 3:10 ΜΜ, SabotazNic είπε Μέτα τις 20 Γίνεται να εκδοθούν τα voucher στις 20 του μήνα και ακόμα μεγάλες αλυσίδες (πλαισιο, msystems) να λένε ότι δεν υπάρχει οριστικός πίνακας με τις επιλέξιμες δαπάνες από το πρόγραμμα;
tcirpo Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Κάτι ακόμη ρε παιδιά , εγώ που είμαι νέα μικρή επιχείρηση και ο λογιστής μου πρότεινε προς το παρών να μην είμαι σε κατάσταση ΦΠΑ , άρθρο 39 (το όποιο μετανιώνω) φαντάζομε δεν γλιτώνω την απαλλαγή ΦΠΑ; θα το σκάσω το 868άρι;
arxontas2323 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, tcirpo είπε Κάτι ακόμη ρε παιδιά , εγώ που είμαι νέα μικρή επιχείρηση και ο λογιστής μου πρότεινε προς το παρών να μην είμαι σε κατάσταση ΦΠΑ , άρθρο 39 (το όποιο μετανιώνω) φαντάζομε δεν γλιτώνω την απαλλαγή ΦΠΑ; θα το σκάσω το 868άρι; ναι και θα μπει σαν εξοδο ολο
etheo Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Από 8/4 ξεκινά η εξαργύρωση των κουπονιών . Λιγες μέρες πριν η τελική λίστα δικαιούχων . Επεξ/σία 18 Μαρτίου από etheo
nikosaek2121 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, etheo είπε Από 8/4 ξεκινά η εξαργύρωση των κουπονιών . Λιγες μέρες πριν η τελική λίστα δικαιούχων . Link ; Πήρε παράταση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα