Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 τηλεφωνα χθες Παρασκευη απο εταριιες πληροφορικης, συμβουλων κλπ για να μου προσφερουν τις υπηρεσιες τους για να αξιοποιησω το voucher, ευγενικοτατοι δε λεω αλλα το gdpr στο υπουργειο δεν το εχουν ακουσει

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, yanc είπε

4 τηλεφωνα χθες Παρασκευη απο εταριιες πληροφορικης, συμβουλων κλπ για να μου προσφερουν τις υπηρεσιες τους για να αξιοποιησω το voucher, ευγενικοτατοι δε λεω αλλα το gdpr στο υπουργειο δεν το εχουν ακουσει

Τουλάχιστον ρώτησες φίλε μου πότε θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα  😄😄.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Τουλάχιστον ρώτησες φίλε μου πότε θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα  😄😄.

Παιδιά δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει όλα τα περιμένω. Αλλά ελπίζω ότι από 8 του Απρίλη θα έχουμε τα voucher. Άλλωστε τι άλλο να κάνουν νομίζω ότι είναι έτοιμα και τα καταστήματα που συμμετέχουν. Επίσης είναι μικρές οι πιθανότητες να χάσουμε την θέση μας λόγω των ενστάσεων θεωρώ.

Επεξ/σία από IliasTerzis
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, geomrk είπε

φιλε μου,θα σου πω αντιστοιχη ενεργεια off topic ομως. εχει η γυναικα μου κοινωνικο τουρισμο και ψαχνουμε που να παμε. κοιταω στο booking(και αρα προμηθεια!) την κρατηση που θελουμε και λεει 270 ευρω, παιρνω τηλεφωνο να τους πω οτι ειμαστε με κοινωνικο τουρισμο ποσο θα κοστισει,και μας λενε 310! ετσι να τσεπωσουν και το κατιτις απο τις κρατικες ενεργειες,απαραδεκτοι και εγκληματικοι

Απο τη στιγμή που οι απουσία ελέγχου και η ατιμωρησία κυριεύουν βρίσκουν και κάνουν. Όπως και πριν καιρό με την επιδότηση για τα κλιματιστικά, κλιματιστικό των 500€ ξαφνικά ανέβηκε στα 700€+ … Τα παραδείγματα πολλά! Όπως και με το Σπίτι μου 2… τα ίδια απαράδεκτα φαινόμενα! Απλά λες ότι είναι ευκαιρία ειδικά λόγο δουλειάς να αναβαθμίσω λίγο τον απαρχαιωμένο εξοπλισμό και από τη στιγμή που δεν υπάρχει η ανάλογη οικονομική άνεση πέφτεις στην ανάγκη του προγράμματος πληρώνοντας ακριβότερα για υποδεέστερο εξοπλισμό που θα τον έπαιρνες σε καλύτερη τιμή αν υπήρχαν τα χρήματα.

Επεξ/σία από ntin
Δημοσ.
Στις 22/3/2025 στις 3:44 ΜΜ, AnxheloS.A είπε

Είναι ο κωδικός 39770 ξέρεις κάποιος τ σειρά είμαι και πόσα θα πάρω; Ευχαριστώ 

Αν πάνε με τη σειρά είναι πολύ πριν από εσένα και δεν μου έχει έρθει ακόμα. Ρώτησα στα public και μου είπαν να μην ανησυχώ (παρόλα αυτά ανησυχώ). Το πόσα θα πάρεις εξαρτάται από την κατηγορία σου, πρέπει να διαβάσεις τη πρόσκληση.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Jaximus είπε

Αν πάνε με τη σειρά είναι πολύ πριν από εσένα και δεν μου έχει έρθει ακόμα. Ρώτησα στα public και μου είπαν να μην ανησυχώ (παρόλα αυτά ανησυχώ). Το πόσα θα πάρεις εξαρτάται από την κατηγορία σου, πρέπει να διαβάσεις τη πρόσκληση.

Δεν θα έρθουν τα Voucher πριν της 8 Απριλίου. Δεν νομίζω να έρθουν με σειρά, απλά θα μπαίνεις στην εφαρμογή όταν βγούνε από τις 8 Απριλίου και θα τα κάνεις δέσμευση μέχρι τον Μάιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά στην κατηγορία 4  630€ μέχρι 700€ δαπάνη δεν είναι?? Ή δεν είναι στάνταρ αυτό? Γιατί εγώ είμαι στην θέση 41.000 υπάρχει περίπτωση να πάρω λιγότερα?

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, IliasTerzis είπε

Παιδιά στην κατηγορία 4  630€ μέχρι 700€ δαπάνη δεν είναι?? Ή δεν είναι στάνταρ αυτό? Γιατί εγώ είμαι στην θέση 41.000 υπάρχει περίπτωση να πάρω λιγότερα?

Όχι παιδιά μην ανησυχείτε όλοι όσοι είναι μέσα στις επιδοτούμενες θέσεις θα πάρουν 630 ο καθένας. Δεν παίζει ρόλο στο ποσό της ενίσχυσης η θέση, η θέση απλός είναι αν θα πάρεις ή όχι το Voucher.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Όχι παιδιά μην ανησυχείτε όλοι όσοι είναι μέσα στις επιδοτούμενες θέσεις θα πάρουν 630 ο καθένας. Δεν παίζει ρόλο στο ποσό της ενίσχυσης η θέση, η θέση απλός είναι αν θα πάρεις ή όχι το Voucher.

Οκ φίλε ευχαριστώ απλά αγχώθηκα λίγο 😄

Δημοσ.

Ξέρω ότι έχει σίγουρα γίνει σχετική ερώτηση αλλά μήπως γνωρίζουμε αν θα προσθέσουν κάποιο macbook air m4 στα προϊόντα? Βλέπω και γελάω που δίνουν πιο ακριβά M2 και σπρώχνουν τα M3 ενώ το M4 είναι οριακά πιο φτηνή επιλογή σε σχέση απόδοσης/τιμής.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, franklawl είπε

Ξέρω ότι έχει σίγουρα γίνει σχετική ερώτηση αλλά μήπως γνωρίζουμε αν θα προσθέσουν κάποιο macbook air m4 στα προϊόντα? Βλέπω και γελάω που δίνουν πιο ακριβά M2 και σπρώχνουν τα M3 ενώ το M4 είναι οριακά πιο φτηνή επιλογή σε σχέση απόδοσης/τιμής.

Μα πως θα "ξεφορτωθούν" τα παλαιότερα μοντέλα; 😉 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω εγκριθει κοιταζω αυτο το laptop https://www.e-lenovo.gr/thinkpad-e16-gen2-coreultra-7-155h-32gb-ssd1tb-w11pro-3y-onsite.html#thnk_specifications   το e-lenovo λεει οτι το εχει για ψηφιακο μετασχηματισμο λογισμικο θα πρεπει να παρω απο αλλου? αν ναι θα κοπουν 2 τιμολογια 

Επεξ/σία από lak10
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lak10 είπε

εχω εγκριθει κοιταζω αυτο το laptop https://www.e-lenovo.gr/thinkpad-e16-gen2-coreultra-7-155h-32gb-ssd1tb-w11pro-3y-onsite.html#thnk_specifications   το e-lenovo λεει οτι το εχει για ψηφιακο μετασχηματισμο λογισμικο θα πρεπει να παρω απο αλλου? αν ναι θα κοπουν 2 τιμολογια 

Σου βαζει αυτοματα στο καλαθι ενα free η lenovo.

Δημοσ.

Φίλος μου έχει το εξής μήνυμα :

{  

Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, και δύναται να         χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης πάνω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

• Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας.
  • Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 49712
  • Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846

}

Δικαιούτε να πάρει την επιδότηση  ;   

Η  κατάσταση της αίτησης του λέει :     Προσωρινή κατάταξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...