hmmy92 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου τι λετε να ψωνίσετε? Βλέπω έχει και το skroutz. Κανένα laptop εγώ
Kostasspil Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Από Τρίτη ξεκινάνε οι εξαργυρωσεις. Άρα ξεκινάμε κανονικά τις παραγγελίες; Έχετε μιλήσει με κάνα πλαίσιο πχ;
nikosaek2121 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 36 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Από Τρίτη ξεκινάνε οι εξαργυρωσεις. Άρα ξεκινάμε κανονικά τις παραγγελίες; Έχετε μιλήσει με κάνα πλαίσιο πχ; Δεν νομίζω να γίνεται αυτό, πως θα κάνεις παραγγελία χωρίς να έχεις το Voucher ?
dimus1985 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 56 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Δεν νομίζω να γίνεται αυτό, πως θα κάνεις παραγγελία χωρίς να έχεις το Voucher ? Στην lenovo γινεται. Εχει εφαρμογη που βαζεις τον αριθμο voucher , βλεπει οτι εισαι δικαιουχος και το ποσο που δικαιουσαι και στο αφαιρει.
nikosaek2121 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, dimus1985 είπε Στην lenovo γινεται. Εχει εφαρμογη που βαζεις τον αριθμο voucher , βλεπει οτι εισαι δικαιουχος και το ποσο που δικαιουσαι και στο αφαιρει. Μα ακόμα δεν έχει γίνει έκδοση τον Voucher ; σε ποιόν αριθμό αναφέρεσαι; Επεξ/σία 7 Απριλίου από nikosaek2121
dimus1985 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Βαζεις ΑΦΜ και τον Κωδικο Αναφορας Αιτησης και κανεις ουσιαστικα προ-παραγγελια. 1
nikosaek2121 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 5 λεπτά πριν, dimus1985 είπε Βαζεις ΑΦΜ και τον Κωδικο Αναφορας Αιτησης και κανεις ουσιαστικα προ-παραγγελια. Τώρα κατάλαβα σε ευχαριστώ. Πολύ καλό αυτό! Μπράβο στην lenovo.
lak10 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου ερωτηση δικαιουμαι επιδοτηση 868 με φπα μπορω να παρω λαπτοπ με 2.100 και να πληρωσω διαφορα?
nikosaek2121 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 25 λεπτά πριν, lak10 είπε ερωτηση δικαιουμαι επιδοτηση 868 με φπα μπορω να παρω λαπτοπ με 2.100 και να πληρωσω διαφορα? Ναι κανονικά
Kostasspil Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 10 hours ago, nikosaek2121 said: Δεν νομίζω να γίνεται αυτό, πως θα κάνεις παραγγελία χωρίς να έχεις το Voucher ? 11 hours ago, Kostasspil said: Από Τρίτη ξεκινάνε οι εξαργυρωσεις
stamatisj1 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Καλημέρα, Εγώ εδώ και 1 εβδομάδα έχω κάνει την παραγγελία (e-lenovo), έχω πληρώσει την διαφορά και περιμένω αύριο την έκδοση της επιταγής για να μου στείλουν το πακέτο. Με πήραν αμέσως τηλέφωνο και με ενημέρωσαν πως όταν εκδοθούν οι επιταγές θα με ξανακαλέσουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία
arxontas2323 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου macbook air m4 δεν βλεπω και αναρρωτιεμαι αν θα μπουν ή θελουν να διωξουν τα Μ3
franklawl Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 10 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε macbook air m4 δεν βλεπω και αναρρωτιεμαι αν θα μπουν ή θελουν να διωξουν τα Μ3 Και εγώ μια απ τα ίδια, αλλά όπως φαίνεται δεν θα μπουν νεότερα μοντέλα γιατί βγαίνουν στα ίδια λεφτά με το m3 και δεν θα φύγει κανένα M3 σε αυτά τα λεφτά. Λες να περιμένουμε?
arxontas2323 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 10 λεπτά πριν, franklawl είπε Και εγώ μια απ τα ίδια, αλλά όπως φαίνεται δεν θα μπουν νεότερα μοντέλα γιατί βγαίνουν στα ίδια λεφτά με το m3 και δεν θα φύγει κανένα M3 σε αυτά τα λεφτά. Λες να περιμένουμε? εγω σιγουρα θα περιμενω ακομα..θα παρω και ενα τηλεφωνο istorm να ρωτησω μηπως ξερουν τιποτα... Τα Μ3 αμα θελουν να τα πουλησουν, ας τα ριξουν τιμη..
anthipitza Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) με έναν κωδικό μπορείς να αγοράσεις από 2 διαφορετικά καταστήματα ? Software & Hardware? tamplet + ηλεκτρ. τιμολογιση Επεξ/σία 7 Απριλίου από anthipitza
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα