Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από Τρίτη ξεκινάνε οι εξαργυρωσεις. Άρα ξεκινάμε κανονικά τις παραγγελίες; Έχετε μιλήσει με κάνα πλαίσιο πχ;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Από Τρίτη ξεκινάνε οι εξαργυρωσεις. Άρα ξεκινάμε κανονικά τις παραγγελίες; Έχετε μιλήσει με κάνα πλαίσιο πχ;

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό, πως θα κάνεις παραγγελία χωρίς να έχεις το Voucher ? 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό, πως θα κάνεις παραγγελία χωρίς να έχεις το Voucher ? 

Στην lenovo γινεται. Εχει εφαρμογη που βαζεις τον αριθμο voucher , βλεπει οτι εισαι δικαιουχος και το ποσο που δικαιουσαι και στο αφαιρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, dimus1985 είπε

Στην lenovo γινεται. Εχει εφαρμογη που βαζεις τον αριθμο voucher , βλεπει οτι εισαι δικαιουχος και το ποσο που δικαιουσαι και στο αφαιρει.

Μα ακόμα δεν έχει γίνει έκδοση τον Voucher ; σε ποιόν αριθμό αναφέρεσαι; 

Επεξ/σία από nikosaek2121
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimus1985 είπε

Βαζεις ΑΦΜ και τον Κωδικο Αναφορας Αιτησης και κανεις ουσιαστικα προ-παραγγελια.

Screenshot_2025-04-07-00-57-10-858_com.android.chrome.jpg

Τώρα κατάλαβα σε ευχαριστώ. Πολύ καλό αυτό! Μπράβο στην lenovo.

Δημοσ.

ερωτηση δικαιουμαι επιδοτηση 868 με φπα μπορω να παρω λαπτοπ με 2.100 και να πληρωσω διαφορα?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lak10 είπε

ερωτηση δικαιουμαι επιδοτηση 868 με φπα μπορω να παρω λαπτοπ με 2.100 και να πληρωσω διαφορα?

Ναι κανονικά

Δημοσ.
10 hours ago, nikosaek2121 said:

11 hours ago, Kostasspil said:

Από Τρίτη ξεκινάνε οι εξαργυρωσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, Εγώ εδώ και 1 εβδομάδα έχω κάνει την παραγγελία (e-lenovo), έχω πληρώσει την διαφορά και περιμένω αύριο την έκδοση της επιταγής για να μου στείλουν το πακέτο. Με πήραν αμέσως τηλέφωνο και με ενημέρωσαν πως όταν εκδοθούν οι επιταγές θα με ξανακαλέσουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

macbook air m4 δεν βλεπω και αναρρωτιεμαι αν θα μπουν ή θελουν να διωξουν τα Μ3

Και εγώ μια απ τα ίδια, αλλά όπως φαίνεται δεν θα μπουν νεότερα μοντέλα γιατί βγαίνουν στα ίδια λεφτά με το m3 και δεν θα φύγει κανένα M3 σε αυτά τα λεφτά. Λες να περιμένουμε?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, franklawl είπε

Και εγώ μια απ τα ίδια, αλλά όπως φαίνεται δεν θα μπουν νεότερα μοντέλα γιατί βγαίνουν στα ίδια λεφτά με το m3 και δεν θα φύγει κανένα M3 σε αυτά τα λεφτά. Λες να περιμένουμε?

εγω σιγουρα θα περιμενω ακομα..θα παρω και ενα τηλεφωνο istorm να ρωτησω μηπως ξερουν τιποτα... Τα Μ3 αμα θελουν να τα πουλησουν, ας τα ριξουν τιμη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με έναν κωδικό μπορείς να αγοράσεις από 2 διαφορετικά καταστήματα ?  Software  &  Hardware? 

tamplet + ηλεκτρ. τιμολογιση

Επεξ/σία από anthipitza

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...