dimus1985 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Μόλις τώρα, badasszoro είπε και πρακτικά, Το "δώρο " της προ-παραγγελιας είναι ένα security antivirus αξίας 20€ το οποίο, ανήκει στην κατηγορία που είναι προαπαιτούμενο για αγορά λάπτοπ? Δεν γνωριζω αν ειναι δωρο προ-παραγγελιας ή θα διατηρηθεί και για παραγγελιες απο αυριο αλλα ναι, σου βαζουν ενα antivirus ωστε να μπορει να προχωρήσει η αγορα με voucher 1
badasszoro Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 2 λεπτά πριν, dimus1985 είπε Δεν γνωριζω αν ειναι δωρο προ-παραγγελιας ή θα διατηρηθεί και για παραγγελιες απο αυριο αλλα ναι, σου βαζουν ενα antivirus ωστε να μπορει να προχωρήσει η αγορα με voucher Έτσι όπως το διαβάζω, είναι δώρο μέχρι αύριο που θα ξεκινήσει η εξαργύρωση. Τεσπά, πιο πολύ ήθελα να εξακριβώσω, ότι με το συγκεκριμένο που ανήκει κατηγορία Α.04.01 μπορούμε να πάμε σε λάπτοπ της κατηγορίας Α.06.02. Ευχαριστώ 1
blanka Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 4 λεπτά πριν, dimus1985 είπε Δεν γνωριζω αν ειναι δωρο προ-παραγγελιας ή θα διατηρηθεί και για παραγγελιες απο αυριο αλλα ναι, σου βαζουν ενα antivirus ωστε να μπορει να προχωρήσει η αγορα με voucher μου είπαν απο αυριο δεν θα ισχύει 1
Kostasspil Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Που μπαίνουμε για να εκδώσουμε το voucher, ξέρει κάποιος; γιατί εκεί που γράφει στο site του πλαισίου, δεν βλέπω επιλογή για έκδοση. Ευχαριστώ πολύ!
phadomas Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Από την στιγμή που πουλάνε τους "έτοιμους" δικoύς τους υπολογιστές (turbox κλπ) και όχι μόνο τα brand pc(lenovo-dell κλπ) για ποιον λόγο δεν μας αφήνουν να χτίσουμε δικό μας pc; Αυτό δεν είναι για καταγγελία; Επεξ/σία 7 Απριλίου από phadomas 1
Billator Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phadomas είπε Αυτό δεν είναι για καταγγελία; Δεν γίνεται με βάση την επιλεξιμότητα των προϊόντων. Έχει σχέση τι ζητάει το πρόγραμμα. Τα custom σύστημα δεν είναι στις επιλέξιμες δαπάνες. Επεξ/σία 8 Απριλίου από Billator
phadomas Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα turbox και όσοι πουλάνε έτοιμα συστήματα δικά τους (οχι dell/lenovo κλπ) δεν είναι custom. Επεξ/σία 8 Απριλίου από phadomas 3
Billator Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 8 ώρες πριν, phadomas είπε Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα turbox και όσοι πουλάνε έτοιμα συστήματα δικά τους (οχι dell/lenovo κλπ) δεν είναι custom. Η τρολαρεις ή τρολαρεις. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς 😅 1
Mikeynf Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Εμενα μου βγαζει ακομα αυτα, εσεις εκδωσατε; Όχι, το ίδιο βλέπω
Fioto Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Σχετικά με το ΦΠΑ εγώ ρώτησα στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι στα 700Ε εντάσσεται και το ΦΠΑ. Αυτό που δεν διευκρίνησε, δυστυχώς, είναι το πόσα τεμάχια από την ίδια κατηγορία μπορείς να πάρεις.. Υπάρχει τελικά πλαφόν στα τεμάχια; Δηλαδή εγώ θέλω να πάρω 2 τάμπλετ, μπορώ;
Agmourk Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, Fioto said: Σχετικά με το ΦΠΑ εγώ ρώτησα στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι στα 700Ε εντάσσεται και το ΦΠΑ. Αυτό που δεν διευκρίνησε, δυστυχώς, είναι το πόσα τεμάχια από την ίδια κατηγορία μπορείς να πάρεις.. Υπάρχει τελικά πλαφόν στα τεμάχια; Δηλαδή εγώ θέλω να πάρω 2 τάμπλετ, μπορώ; Έχω βάλει παράδειγμα παραπάνω..! Η επιδότηση είναι στην καθαρή αξία.. Δηλαδή το 90% της καθαρής αξίας σου επιδοτούν. Εάν θέλεις να χρησιμοποιείς όλο το ποσό πρέπει να αγοράσεις κάτι με αξία 700€ + ΦΠΑ (ή και παραπάνω και πληρώνεις την διαφορά). Και εκεί θα αφαιρεθούν τα 630€. Όμως επειδή εξαιρείται το ΦΠΑ για Ελ. Επ., σου βγαίνει πολύ μικρή η διαφορά (70€ δηλαδή). Οι πωλητές κάνουν λάθη! edit: ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε? Επεξ/σία 8 Απριλίου από Agmourk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα