Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

image.png.a7d8845fb33bc3f753cf0c3281fc999e.pngΚι εμενα αυτο μου βγαζει, δεν μου εχει ερθει ΟΤΡ ακομη

Εμένα μου έχει εμφανιστεί ο κωδικός της επιταγής, απλά μου είχαν πει ότι θα έρθει και ένας κωδικός στο κινητό που χρειάζεται για την εξαργύρωση, ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα. 

Δημοσ.

Κι εμενα μολις εμφανιστηκε. Αρα στον προμηθευτη παμε με τον κωδικο επιταγης και το ΟΤP? (το οποιο δεν εχει ερθει ακομα :P) 

• Like 1
Δημοσ.

Για πείτε τι θα πάρετε ; Έτσι από κουτσομπολιό .... Και μέχρι να βγάλουμε άκρη για το κουπονι

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.af6e8141ae6ff52ae8800795534f77be.png

εμενα μου βγαζει το ιδιο μονο αντι για προσωρινη καταξη μου βγαζει τελικη καταταξη

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SapphireFlame είπε

Άρα στο ποσό πατάμε 630..?

Ναι

3 λεπτά πριν, bill2015 είπε

image.png.af6e8141ae6ff52ae8800795534f77be.png

εμενα μου βγαζει το ιδιο μονο αντι για προσωρινη καταξη μου βγαζει τελικη καταταξη

Μέσα θα μπεις και θα δεις να εμφανίζει έκδοση επιταγής 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το εμφανιζει  πηρα πιο πανω βαθμολογια απο το οριο 

εχει εγκριθει αλλα δεν εχουν να μου δωσουν ειπε ο λογιστης

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Μαρεσει που λένε να πάμε στο μαγαζί να μας βοηθήσουν έντωμεταξυ δεν μπορούν καν να εκδόσουν το κουπόνι επί τόπου 🙄

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά περισυ με τα vouchers για τις ταμειακές και τα pos ,ο κωδικος OTP ερχόταν όταν ο έμπορος εβαζε στην πλατφόρμα το voucher. Ερχόταν ο κωδικος και του το έδινες.Ετσι είχα κάνει τηλεφωνικά για την αναβάθμιση της μηχανής.Λογικα έτσι θα είναι πάλι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...