nikosaek2121 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Κι εμενα αυτο μου βγαζει, δεν μου εχει ερθει ΟΤΡ ακομη Εμένα μου έχει εμφανιστεί ο κωδικός της επιταγής, απλά μου είχαν πει ότι θα έρθει και ένας κωδικός στο κινητό που χρειάζεται για την εξαργύρωση, ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα.
Kostasspil Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Κι εμενα μολις εμφανιστηκε. Αρα στον προμηθευτη παμε με τον κωδικο επιταγης και το ΟΤP? (το οποιο δεν εχει ερθει ακομα :P) 1
blanka Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Για πείτε τι θα πάρετε ; Έτσι από κουτσομπολιό .... Και μέχρι να βγάλουμε άκρη για το κουπονι 1
kapsala Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Παιδια στο ποσο βαζουμε τα 630 που δικαιουμαστε η το ποσο της συσκευης που θα αγορασουμε?
bill2015 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) εμενα μου βγαζει το ιδιο μονο αντι για προσωρινη καταξη μου βγαζει τελικη καταταξη Επεξ/σία 8 Απριλίου από bill2015
SapphireFlame Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Άρα στο ποσό πατάμε 630..? Edit: ακυρο Επεξ/σία 8 Απριλίου από SapphireFlame 1
nikosaek2121 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 λεπτό πριν, SapphireFlame είπε Άρα στο ποσό πατάμε 630..? Ναι 3 λεπτά πριν, bill2015 είπε εμενα μου βγαζει το ιδιο μονο αντι για προσωρινη καταξη μου βγαζει τελικη καταταξη Μέσα θα μπεις και θα δεις να εμφανίζει έκδοση επιταγής
bill2015 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) δεν το εμφανιζει πηρα πιο πανω βαθμολογια απο το οριο εχει εγκριθει αλλα δεν εχουν να μου δωσουν ειπε ο λογιστης Επεξ/σία 8 Απριλίου από bill2015
SapphireFlame Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Μαρεσει που λένε να πάμε στο μαγαζί να μας βοηθήσουν έντωμεταξυ δεν μπορούν καν να εκδόσουν το κουπόνι επί τόπου 🙄
Blekmanup Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου https://digitalsme.gov.gr/διαδικασία-έκδοσης-κι-εξαργύρωσης-επ/ εδώ λέει οτι το OTP έρχεται πριν γίνει η εξαργύρωση στον έμπορο απ'οτι κατάλαβα 1
Agmourk Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Πήγα από κωτσοβολο.. δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα μου είπαν την εξαργύρωση..
Mr_Terror Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Αν θυμάμαι καλά περισυ με τα vouchers για τις ταμειακές και τα pos ,ο κωδικος OTP ερχόταν όταν ο έμπορος εβαζε στην πλατφόρμα το voucher. Ερχόταν ο κωδικος και του το έδινες.Ετσι είχα κάνει τηλεφωνικά για την αναβάθμιση της μηχανής.Λογικα έτσι θα είναι πάλι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα