arxontas2323 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου δεν εχουν βαλει τα macbook air m4 ομως που βγηκαν πριν 1 μηνα...
bwaaah Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 6 λεπτά πριν, IliasTerzis είπε Ναι ισχύει αλλά αν πάρεις ένα desktop με 1000 από public για παράδειγμα θα σου βγει κάπου 350 που είναι καλή τιμή γενικά για κάποιον όμως που χωρίς voucher είναι η χειρότερη περίοδος για αγορά. Και προφανώς τις ανέβασαν τις τιμές για να βγάλουν κάτι γιατί αλλιώς θα τα περνάμε δωρεάν. Εγώ θα πάρω pc από public αλλά θα το πάρω το απόγευμα το voucher μάλλον και ελπίζω να μου το δώσουν γρήγορα. καλά εννοείτε, και εγώ το ίδιο θα κάνω. Ο λόγος γίνεται για την "απληστία" των big 4.
temeteron Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, siomio είπε Στον Κωτσοβολο οταν βαζεις το voucher πεταει αυτο: Δυστυχώς δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία γιατί δεν ειναι διαθέσιμη προσωρινά η υπηρεσία του υπουργείου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το 2102899999. Εγώ επικοινώνησα με Κοτσώβολο και μου είπε πως η εξαργύρωση των επιταγών μπορεί να γίνει μετά της 14 Απριλίου. Μας δουλεύουν ; Μου είπε η υπάλληλος πως και αυτούς τους ενημερώσαν τελευταία στιγμή. Τι γίνεται ισχύει και στα άλλα καταστήματα αυτό ;
Kostasspil Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 minute ago, temeteron said: Τι γίνεται ισχύει και στα άλλα καταστήματα αυτό ; Σε Public σίγουρα όχι, έκανα κανονικά την παραγγελία
Agmourk Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 minutes ago, temeteron said: Εγώ επικοινώνησα με Κοτσώβολο και μου είπε πως η εξαργύρωση των επιταγών μπορεί να γίνει μετά της 14 Απριλίου. Μας δουλεύουν ; Μου είπε η υπάλληλος πως και αυτούς τους ενημερώσαν τελευταία στιγμή. Τι γίνεται ισχύει και στα άλλα καταστήματα αυτό ; Αυτό μου είπανε σε κατάστημα. Ήθελα να πάρω απο τον Κωτσόβολο λόγω των δώρων, αλλά μάλλον θα πάω σε άλλη λύση..
temeteron Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Agmourk είπε Αυτό μου είπανε σε κατάστημα. Ήθελα να πάρω απο τον Κωτσόβολο λόγω των δώρων, αλλά μάλλον θα πάω σε άλλη λύση.. Μάλλον θα ψάξω και εγώ αλλού μια εβδομάδα αναμονή τι λένε!
bwaaah Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Agmourk είπε Αυτό μου είπανε σε κατάστημα. Ήθελα να πάρω απο τον Κωτσόβολο λόγω των δώρων, αλλά μάλλον θα πάω σε άλλη λύση.. ολοκλήρωσα κανονικά μέσω internet στο public. Τα "δώρα" αφορούν τη διαφορά που θα πληρώσεις και όχι το σύνολο μαζί με την επιδότηση. Επικοινωνιακό τρικ. Αν σε συμφέρει η αγορά από αλλού, γν.ωμη μου μην ασχολείσαι με τα δώρα.
Fioto Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 λεπτό πριν, temeteron είπε Μάλλον θα ψάξω και εγώ αλλού μια εβδομάδα αναμονή τι λένε! Τον φάγαμε τον Γάιδαρο. Στην ουρά θα κολλήσουμε; Εγώ που θέλω να πάρω εξειδικευμένο πρόγραμμα σχεδίου και ο προμηθευτής είναι άρρωστος, τι να πω; :Ρ 2
temeteron Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Από την στιγμή έκδοσης της επιταγής μέχρι να την εξαργυρώσουμε έχουμε κάποιο περιθώριο στις ημέρες ;
shodan Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 21 λεπτά πριν, temeteron είπε Από την στιγμή έκδοσης της επιταγής μέχρι να την εξαργυρώσουμε έχουμε κάποιο περιθώριο στις ημέρες ; Αναφορά σε κείμενο «Οι εγκεκριμένοι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιούν αγορές σύμφωνα με τις ακόλουθες προθεσμίες: o Έκδοση και δέσμευση επιταγών από προμηθευτές, από την Τρίτη 8 Απριλίου 2025 έως το Σάββατο 3 Μαΐου 2025. o Εξαργύρωση επιταγών (υπό την προϋπόθεση ότι η αντίστοιχη δέσμευση έχει πραγματοποιηθεί εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος) έως το Σάββατο 17 Μαΐου 2025. o Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης vouchers, ορίζεται το Σάββατο 31 Μαΐου 2025.» 2
tcirpo Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Παιδιά, διαβάζω τα μηνύματά σας και πραγματικά απορώ με το πόσο ανοργάνωτοι ήταν, για μια ακόμη φορά, όλοι τους. Εμένα η παραγγελία έγινε κανονικά με τον κωδικό OTP — μου είπαν κιόλας πως έχουν εξαντληθεί τα περισσότερα προϊόντα της Apple μέχρι τα 1000 ευρώ και ότι με το ζόρι θα προλάβουν να βρουν κάποιο για να μου το στείλουν. Παραπάνω εδώ διάβασα ότι ο Κωτσόβολος έδωσε παράταση 14 ημέρες. Γνωστός μου μίλησε μαζί τους και του είπαν ότι τρέχει κανονικά και εξαντλούνται τα προϊόντα, αλλά από το site τους δεν προχωράει τίποτα. Τελικά, τι συμβαίνει ρε παιδιά; Θα μας πει κάποιος; Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Εγώ την πέρασα την παραγγελία από το Plaisio και απλά περιμένω να μου πουν το ΟΚ, αν και μου είπαν ότι δεν υπάρχει stock — παρόλο που στο iPad που πήρα φαίνεται ότι υπάρχει... Τι να πω... Μία ώρα μετά την παραγγελία, και ακόμα δείχνει διαθεσιμότητα. Μου φαίνεται ότι όσοι πήγαν από εκεί εξυπηρετήθηκαν κανονικά, κι εμείς που προσπαθούμε να την κάνουμε από το website θα πάρουμε μια τρίχα στο τέλος.
JoannisV Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Επιτρέπεται να πάρω 2 συσκευές (από το μητρώο Α06 - ίδιες ή και όχι) αν και οι δύο συνοδεύονται από κάποιο ψηφιακό προϊόν/υπηρεσία; Είχα την εντύπωση ό,τι κάπου πήρε το μάτι μου πως μπορείς να πάρεις μόνο μία συσκευή από την Α06, μπορεί να το μπερδέυω.
tcirpo Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 3 λεπτά πριν, JoannisV είπε Επιτρέπεται να πάρω 2 συσκευές (από το μητρώο Α06 - ίδιες ή και όχι) αν και οι δύο συνοδεύονται από κάποιο ψηφιακό προϊόν/υπηρεσία; Είχα την εντύπωση ό,τι κάπου πήρε το μάτι μου πως μπορείς να πάρεις μόνο μία συσκευή από την Α06, μπορεί να το μπερδέυω. Ρώτησα σε 2 καταστήματα (Κότσοβολο και Πλαίσιο) κανένας τους δεν ήξερε. Εγώ πήρα 2 tablet , περιμένω να μου την στείλουν κίολας θεωρητικά αν βρούνε στοκ απο τι μου είπε στο τηλ , δεν μου είπε κάτι για ότι είναι 2 Tablet στο τηλέφωνο που μίλησα.
JoannisV Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tcirpo είπε Ρώτησα σε 2 καταστήματα (Κότσοβολο και Πλαίσιο) κανένας τους δεν ήξερε. Εγώ πήρα 2 tablet , περιμένω να μου την στείλουν κίολας θεωρητικά αν βρούνε στοκ απο τι μου είπε στο τηλ , δεν μου είπε κάτι για ότι είναι 2 Tablet στο τηλέφωνο που μίλησα. Είδα και τον συμφορουμίτη πιο πάνω που έκανε και αυτός το ίδιο και μου έβαλε ιδέες γιατί και εγώ tablet θέλω και βγαίνει περίπου στο μισό της επιδότησης, οπότε το άλλο μισό θα πάει χαμένο. Ρωτάω ωστόσο γιατί μπορεί το πρόγραμμα να μην το επιτρέπει αλλά να μην είναι περασμένος ο όρος αυτός στο σύστημα του καταστήματος 🤷♂️ Επεξ/σία 8 Απριλίου από JoannisV
Burlador Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Οκ στο κωτσοβολο δουλευει, μολις πηρα απο χανια ενα macbook Επεξ/σία 8 Απριλίου από Burlador 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα