Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να μου λύσει κάποιες απορίες? Το όνομα μου είναι στη τελικη λιστα για voucher.

Θέλω να πάρω ένα windows laptop για τη δουλειά μου. Ποια ακριβώς είναι η διαδικασία? Πρέπει να παω πχ στο πλαίσιο να διαλέξω ποιο θέλω και να προχωρήσω την διαδικασία εκεί? Πρέπει πρώτα να εκδώσω το voucher? Και αποθέματα θα υπάρχουν ή πρέπει να παω σήμερα κιόλας?

Επεξ/σία από acostas13
  • Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, acostas13 είπε

Μπορεί κάποιος να με λύσει κάποιες απορίες? Το όνομα μου είναι στη τελικη λιστα για voucher.

Θέλω να πάρω ένα windows laptop για τη δουλειά μου. Ποια ακριβώς είναι η διαδικασία? Πρέπει να παω πχ στο πλαίσιο να διαλέξω ποιο θέλω και να προχωρήσω την διαδικασία εκεί? Πρέπει πρώτα να εκδώσω το voucher? Και αποθέματα θα υπάρχουν ή πρέπει να παω σήμερα κιόλας?

Αρχικά θα πρέπει να εκδόσεις το voucher αλλά για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να ξέρεις τι θα αγοράσεις για να βάλεις το αντιστοιχο ποσό. Οπότε το πρώτο βήμα είναι να βρεις τι θα πάρεις. Μπορείς να ολοκληρώσεις την όλη διαδικασία μέσω ιντερνετ, δεν χρειάζεται να πας στο κατάστημα εκτος αν το θέλεις βέβαια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blanka είπε

Αυτό που μουτζούρωσα είναι ο κωδικός που ζητάνε τα καταστήματα για την εξαργύρωση;

image.png.9f0252009850f6342e4cd50f70eb5ddc.png

σωστά, μόλις το βάλουν στο σύστημά τους θα σου έρθει sms με pin για επιβεβαίωση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω εξαργύρωση στο Κοτσώβολο τηλεφωνικά δεν έρχεται το OTP μου είπανε έχει πρόβλημα το υπουργείο λένε.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bwaaah είπε

Αρχικά θα πρέπει να εκδόσεις το voucher αλλά για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να ξέρεις τι θα αγοράσεις για να βάλεις το αντιστοιχο ποσό. Οπότε το πρώτο βήμα είναι να βρεις τι θα πάρεις. Μπορείς να ολοκληρώσεις την όλη διαδικασία μέσω ιντερνετ, δεν χρειάζεται να πας στο κατάστημα εκτος αν το θέλεις βέβαια.

Άρα για να καταλάβω πρέπει να βρω το λάπτοπ που θέλω με την τιμή πώλησης του. Αν πχ το λάπτοπ κάνει 1500 ευρώ θα πρέπει αυτό το ποσό να γράψω στο voucher?

Δημοσ.
8 minutes ago, temeteron said:

Προσπάθησα να κάνω εξαργύρωση στο Κοτσώβολο τηλεφωνικά δεν έρχεται το OTP μου είπανε έχει πρόβλημα το υπουργείο λένε.

Εάν δεν έκανες εσύ την αίτηση και την έκανε ο λογιστής, είναι πολύ πιθανό να έχει βάλει το κινητό του. Στην πλατφόρμα, πηγαίνεις επάνω δεξία στο όνομα σου και το συμπληρώνεις εκ νέου..! 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, acostas13 είπε

Άρα για να καταλάβω πρέπει να βρω το λάπτοπ που θέλω με την τιμή πώλησης του. Αν πχ το λάπτοπ κάνει 1500 ευρώ θα πρέπει αυτό το ποσό να γράψω στο voucher?

αν το 1500 είναι με φπα κάνεις (1500/1,24)*0,9. βγαίνει 1000κάτι. αν είσαι στη 4η κατηγορία που δικαιούσε εώς 630ε τότε βάζεις το μέγιστο 630ε και θα πληρώσεις τα υπόλοιπα 870ε.

30 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

Εάν θέλουμε να πάρουμε 3 tablet πρέπει να εκδώσουμε 3 επιταγές? Στο site του Κωτσόβολου έτσι φαίνεται

image.png.336731d84faf6ac1486f5dc2573cbc68.png

νομίζω ναι με το αντίστιχο ποσό για το κάθε προιόν.

Επεξ/σία από bwaaah
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι κάποιος που έχει εκδόσει διαφορετικές επιταγές για διαφορετικά καταστήματα;
Δηλαδή μια επιταγή πλαίσιο 300€ για ταμπλετ, μια επιταγή για κωτσο 200€ πολυμηχανημα και μια επιταγή 100€ public για κάτι άλλο;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Burlador είπε

air m3 16gb 512gb

Με τιμολόγιο (προφανώς) ; 

Μπορείς να μας επιβεβαιώσεις τελικά τι πλήρωσες ; 

Δημοσ.

Εκανα παραγγελια στην lenovo εγραψαν και το νουμερο του voucher αλλα περιμενουν μου ειπαν να ανοιξει η πλατφορμα του υπουργειου για εξαργυρωση.Θα με ξαναπαρουν. Οποτε αναμονη...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...