sovco Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Μόλις γύρισα απά Κωτσόβολο. Δεν τα κατάφερε το "σύστημα" να περάσει το voucher και είπαμε να του δώσουμε 1-2 μέρες μήπως αναθεωρήσει. 3
Billator Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, franklawl είπε Εδώ τι έχουμε? Μπήκαν και τα Μ4 στο κόλπο? Η ειναί λάθος? https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/321990-apple-macbook-air-13-m4-8-core-16gb-256gb-10-core-gpu-sky-blue-zonealarm-extreme-security *Edit : Μάλλον κάνουν λάθος και δεν ξέρουν τι βάζουν Οι πάροχοι μπορούν να προσθέτουν προϊόντα κατά την περίοδο της δέσμευσης. Άρα λογικό να εμφανιστούν και νέα προϊόντα. Πάντως από you.gr (δίνει και 25% στην επόμενη αγορά) λειτουργεί κανονικά το σύστημα ολοκλήρωσα την διαδικασία κανονικά. Επεξ/σία 8 Απριλίου από Billator 1
arxontas2323 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 27 λεπτά πριν, dis83 είπε MacBook AIR M4 θα μπουν σε 2 μέρες... Και εγω που κάλεσα αυτό έμαθα!!
dis83 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 4 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Και εγω που κάλεσα αυτό έμαθα!! Είχα το PRO M4 στο καλάθι όταν κάλεσα να βεβαιωθώ για τη διαθεσιμότητα και να κάνω την παραγγελία και μου το είπε μόνος του γιατί νόμισε ότι προσπαθούσα να αγοράσω AIR Μ4... Με έβαλε πάλι σε σκέψεις...
mrlefteris Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 🤷🏼♂️ Επεξ/σία 9 Απριλίου από mrlefteris
Sherlock_7 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, Billator είπε Οι πάροχοι μπορούν να προσθέτουν προϊόντα κατά την περίοδο της δέσμευσης. Άρα λογικό να εμφανιστούν και νέα προϊόντα. Πάντως από you.gr (δίνει και 25% στην επόμενη αγορά) λειτουργεί κανονικά το σύστημα ολοκλήρωσα την διαδικασία κανονικά. Σε φυσικό κατάστημα you με έγραψε στα φρύδια του ο υπεύθυνος. Εκτός του ότι ήταν αγενέστατος είπε ότι δεν ασχολείται με αυτά. Ηράκλειο Κρήτης. 2
yanc Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 ώρες πριν, dimus1985 είπε Μολις εγινε και η εξαργυρωση και θα φυγει και το λαπτοπ αμεσα. Ολα καλα. Αψογη η lenovo. Απο e-lenovo αγορασες; Σε πηραν αυτοι ή τους καλεσες εσυ; Ρωταω γιατι την εκανα χθες την παραγγελια και σημερα το πρωι που μιλησα δυο φορες ο ενας μου ειπε οτι πρεπει να τους παρω εγω να δωσω τον κωδικο επιταγης και οταν το εκανα ο δευτερος μου ειπε οτι παιρνουν αυτοι τηλεφωνο για την εξαργυρωση...
Billator Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Σε φυσικό κατάστημα you με έγραψε στα φρύδια του ο υπεύθυνος. Εκτός του ότι ήταν αγενέστατος είπε ότι δεν ασχολείται με αυτά. Ηράκλειο Κρήτης. Από όσο ξέρω αυτά είναι "Franchise points", δηλαδή απλά σημεία παραλαβής, δεν έχουν σχέση με το you.gr (ίσως έχουν και κάποια εμπορική σχέση τύπου προμηθευτή / πελάτη εκτός του ότι είναι σημεία παραλαβής / επιστροφής). Λογικό να μην ασχοληθεί γιατί θα έπρεπε να μπει ο ίδιος ως πάροχος. Το να κάτσει να εξυπηρετήσει για να βγάλει λεφτά άλλος δύσκολο, στην Ελλάδα ζεις, αλλά μπορούσε να σε ενημερώσει παρά να στο "παίξει" έξυπνος. Μπες στο site τους και προχώρα είναι πολύ απλό αν σε ενδιαφέρει αγορά από το you. Επεξ/σία 8 Απριλίου από Billator
badasszoro Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 λεπτά πριν, yanc είπε Απο e-lenovo αγορασες; Σε πηραν αυτοι ή τους καλεσες εσυ; Ρωταω γιατι την εκανα χθες την παραγγελια και σημερα το πρωι που μιλησα δυο φορες ο ενας μου ειπε οτι πρεπει να τους παρω εγω να δωσω τον κωδικο επιταγης και οταν το εκανα ο δευτερος μου ειπε οτι παιρνουν αυτοι τηλεφωνο για την εξαργυρωση... Μόλις έκανα το ίδιο που περιγράφεις. Με πήραν το πρωί, τους πήρα για τον κωδικό. Και απόγευμα με κάλεσαν αυτοί για το otp 1
Sherlock_7 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Billator είπε Από όσο ξέρω αυτά είναι "Franchise points", δηλαδή απλά σημεία παραλαβής, δεν έχουν σχέση με το you.gr (ίσως έχουν και κάποια εμπορική σχέση τύπου προμηθευτή / πελάτη εκτός του ότι είναι σημεία παραλαβής / επιστροφής). Λογικό να μην ασχοληθεί γιατί θα έπρεπε να μπει ο ίδιος ως πάροχος. Το να κάτσει να εξυπηρετήσει για να βγάλει λεφτά άλλος δύσκολο, στην Ελλάδα ζεις, αλλά μπορούσε να σε ενημερώσει παρά να στο "παίξει" έξυπνος. Μπες στο site τους και προχώρα είναι πολύ απλό αν σε ενδιαφέρει αγορά από το you. Το πήρα από Κωτσόβολο. MacBook Air M3 16/256 Επεξ/σία 8 Απριλίου από Sherlock_7
dimus1985 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 35 λεπτά πριν, yanc είπε Απο e-lenovo αγορασες; Σε πηραν αυτοι ή τους καλεσες εσυ; Ρωταω γιατι την εκανα χθες την παραγγελια και σημερα το πρωι που μιλησα δυο φορες ο ενας μου ειπε οτι πρεπει να τους παρω εγω να δωσω τον κωδικο επιταγης και οταν το εκανα ο δευτερος μου ειπε οτι παιρνουν αυτοι τηλεφωνο για την εξαργυρωση... Απο e-lenovo ναι. Ειχα κανει προ-παραγγελια. Με πηραν σημερα και μου ειπαν οτι ανοιξε η φορμα.Τους εδωσα το 8ψηφιο voucher και μετα με ξαναπηραν για το OTP. 1
Kostasspil Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Κι εγώ πλήρωσα το φπα και μου είπε όταν πάω να παραλάβω να του πάω ένα ΙΒΑΝ για να μου το γυρίσουν πίσω. Φοροαπαλλαγη δε γινόταν διότι δεν είμαι εγγεγραμμένος στο 39α(νομίζω έτσι λέγεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα