Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Κι εγώ πλήρωσα το φπα και μου είπε όταν πάω να παραλάβω να του πάω ένα ΙΒΑΝ για να μου το γυρίσουν πίσω. Φοροαπαλλαγη δε γινόταν διότι δεν είμαι εγγεγραμμένος στο 39α(νομίζω έτσι λέγεται)

να πεις τον λογιστη σου να το κανει αυτο. να σε περασει.

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα στο Public ενώ όλα πήγαιναν ρολόι στο τέλος στην πληρωμή μέσω Viva Payments μου δείχνει αυτό εδώ και 5 λεπτά. Τι να κάνω... Αν κλείσω τη σελίδα φοβάμαι μήπως χάσω το voucher.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-08 232454.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tcirpo είπε

Ωπ για πες παραπάνω , αυτό σε πιο κατάστημα έγινε; γιατί και εγώ δεν είμαι σε καθεστώς ΦΠΑ και πλήρωσα όλο το ΦΠΑ.

3 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Σε Public. Μου είπαν ότι θα χρειαστούν ένα ΙΒΑΝ και την τρέχουσα εικόνα της επιχείρησης μέσα από το my aadee

Ελπίζω όντως να επιστραφεί γιατί δε με έψησε το 250ρι πρωί πρωί

1 ώρα πριν, tcirpo είπε

Thank you! Θα μιλήσω με το Πλαίσιο αύριο να τους το αναφέρω γιατί έδωσα και εγώ κάπου στα 200 ΦΠΑ.

Ο ΦΠΑ αρχικα

Γιατι να σας επιστρεψει το καταστημα τον ΦΠΑ? Οντως, τα καταστηματα εχουν μια εφαρμογη που μπορουν να δουν αμεσα αν ενα ΑΦΜ δικαιουται φοροαπαλλαγη. Αν δεν δικαιουσαι, στο τελος της οικονομικης σου περιοδου θα εχεις εκπτωση απο τον ΦΠΑ που θα πρεπει να αποδοσεις.

1 ώρα πριν, acostas13 είπε

Γιατι ειδα το "μεγιστη επιλεξιμη δαπανη ανα δικαιουχο 700 ευρω." Αυτο τι σκατα ειναι?

Γιατι το προγραμμα επιδοτει το 90% της καθαρης αξιας, μεχρι 700 ευρω αυτης. Μπορεις να αγορασεις κατι που κοστιζει 124 ευρω, και να επιδοτησει μονο τα 90 ευρω (100 καθαρης αξιας). Οποτε σε μια αγορα 1240 ευρω, με 1000 ευρω καθαρης αξιας, θα επιδοτησει μονο τα 630 (το μεγιστο).

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι τωρα εχουμε δωρα:

1. you.gr: 25% Κουπονι για διπλασιας αξιας αντικειμενα

2. Κωτσοβολος: 20% Κουπονι για οποιαδηποτε αξια σε Καρέκλες-Γραφεία, Περιφερειακά και Αξεσουάρ υπολογιστών, Οθόνες υπολογιστών, Antivirus, Software, Αναλώσιμα και Χαρτί εκτυπωτών, Μέσα αποθήκευσης, Αξεσουάρ Tablet , true wireless και σταθερά τηλέφωνα. Εξαιρέσεις APPLE, Samsung , άυλα προιόντα.

3. public: 20% Κουπονι για διπλας αξιας αντικειμενα

4. plaisio: δωροεπιταγη που φτανει το 100% του κουπονιου (90€ μαξ για κατηγορια 4)

εχουμε αλλα;

Επεξεργασια:
Το public κουπονι ισχυει μονο για προιοντα που συμμετεχουν παλι στο ψηφιακα εργαλεια.

Επεξ/σία από MosquitoTerminator
  • Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, MosquitoTerminator είπε

Μεχρι τωρα εχουμε δωρα:

1. you.gr: 25% Κουπονι για διπλασιας αξιας αντικειμενα

2. Κωτσοβολος: 20% Κουπονι για οποιαδηποτε αξια σε Καρέκλες-Γραφεία, Περιφερειακά και Αξεσουάρ υπολογιστών, Οθόνες υπολογιστών, Antivirus, Software, Αναλώσιμα και Χαρτί εκτυπωτών, Μέσα αποθήκευσης, Αξεσουάρ Tablet , true wireless και σταθερά τηλέφωνα. Εξαιρέσεις APPLE, Samsung , άυλα προιόντα.

3. public: 20% Κουπονι για διπλας αξιας αντικειμενα

4. plaisio: δωροεπιταγη που φτανει το 100% του κουπονιου (90€ μαξ για κατηγορια 4)

εχουμε αλλα;

Για τα (1) και (3) θέλει υποσημείωση πως αφορούν το ΠΛΗΡΩΤΕΟ ποσό μετά την αφαίρεση voucher και της αποφορολόγησης προφανώς.

Συνεπώς για μια αγορά 1000+ΦΠΑ, το πληρωτέο για την κατηγορία 4 θα είναι 270 και η δωροεπιταγή 54 ευρώ στα Public και 67.5 στο You.gr

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έκανα προσπάθεια απο Κωτσόβολο και συνεχίζει να μην δουλεύει. Αν έχει κάποιος νεότερα  ας γράψει για το πότε σκοπεύουν να το φτιάξουν.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, sovco είπε

Για τα (1) και (3) θέλει υποσημείωση πως αφορούν το ΠΛΗΡΩΤΕΟ ποσό μετά την αφαίρεση voucher και της αποφορολόγησης προφανώς.

Συνεπώς για μια αγορά 1000+ΦΠΑ, το πληρωτέο για την κατηγορία 4 θα είναι 270 και η δωροεπιταγή 54 ευρώ στα Public και 67.5 στο You.gr

Ακριβώς κλαιν μαιν.

Δημοσ.

Επίσης, αν και μικρή προσφορά, για κάποιον που  κοιτάει συγκεκριμένα για Lenovo, στο e-lenovo βλέπω πως σε αρκετές συσκευές οι τιμές είναι 10-20€ χαμηλότερες και σου δίνει δώρο antivirus αντί να το πληρώσεις (συνήθως 10€).

Μικρή προσφορά αλλά αν κάποιος αποφασίσει να πάρει 5-6 tablet (αφού φαίνεται πως σε αφήνει κανονικά) κέρδιζει τα 60€ των antivirus :P

Δημοσ.
1 hour ago, georgep800 said:

Καλημέρα,

Έκανα προσπάθεια απο Κωτσόβολο και συνεχίζει να μην δουλεύει. Αν έχει κάποιος νεότερα  ας γράψει για το πότε σκοπεύουν να το φτιάξουν.

Έλεος!! Ακομα?? Είμαι κυριολεκτικά 2 ώρες σε αναμονή για να μιλήσω μαζί τους

Δημοσ.

Εκανα αγορα απο public.

Εγινε πρωτα η αφαιρεση του ΦΠΑ λογω 39α και μετα τα 630€. Ολα πηγαν καλα. Εξεδωσα ενα κουπονι 630€ ακριβως το οποιο και χρησιμοποιησα. Το public δινει δωρο ενα €0.01 antivirus για να πληροι τα κριτηρια οποτε δε το χρεωνομαστε. Ολα ευκολα, χωρις κολληματα και βρισκεται στο σταδιο "Σε επεξεργασία".

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Plugissius είπε

Μίλησε κανείς με Lenovo ? Δεν μπορώ να πιάσω γραμμή με τίποτα 

Τι χρειάζεσαι? Και εγω απο εκει σκέφτομαι να παρω

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω σκοπό να αγοράσω έναν υπολογιστή από το praxi και μου έστειλαν σε email αφού τους ρώτησα για τον τρόπο πληρωμής ότι λόγω της φύσης της πληρωμής επειδή γίνεται τηλεφωνικά ότι θα γίνει με τραπεζική κατάθεση. Πιστεύετε είναι safe? Γιατί είναι καλό κατάστημα γενικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες εγω ενώ ταλαιπωρήθηκα αρκετά προσπαθώντας να ρίξω παραγγελία στον Κωτσόβολο και δεν έβγαζα άκρη με τίποτα (τη μία τηλεφωνικά μου έλεγαν ότι το σύστημα με τα vouchers έχει πρόβλημα, την άλλη από κοντά στο κατάστημα παρότι το προϊόν φαινόταν διαθέσιμο μου έλεγαν πως δεν μπορώ να το παραγγείλω γιατί είναι μόνο για παραλαβή από Θεσσαλονίκη), τελικά, κατά τις 2 τα ξημερώματα είπα να ξαναδοκιμάσω και τελος καλο! Εμφανίστηκε διαθεσιμο, το voucher εγκρίθηκε άμεσα και εριξα αμέσως την παραγγελία. Το πιο τρελό είναι πως ενω έλεγε πως θα το παραλάβω αύριο, το πηρα στα χερια μου πριν λιγο 😳 

Αυτό που δεν κατάλαβα, και θα ήθελα βοήθεια από όσους πήραν από Κωτσόβολο, είναι αν παρέλαβε κανείς το εκπτωτικό κουπόνι 20%, γιατί εγώ δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση.

Επεξ/σία από Hatebreeder13
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IliasTerzis είπε

Καλημέρα.

Έχω σκοπό να αγοράσω έναν υπολογιστή από το praxi και μου έστειλαν σε email αφού τους ρώτησα για τον τρόπο πληρωμής ότι λόγω της φύσης της πληρωμής επειδή γίνεται τηλεφωνικά ότι θα γίνει με τραπεζική κατάθεση. Πιστεύετε είναι safe? Γιατί είναι καλό κατάστημα γενικά.

Μήπως ξέρει κάποιος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...