Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Hatebreeder13 είπε

Χθες εγω ενώ ταλαιπωρήθηκα αρκετά προσπαθώντας να ρίξω παραγγελία στον Κωτσόβολο και δεν έβγαζα άκρη με τίποτα (τη μία τηλεφωνικά μου έλεγαν ότι το σύστημα με τα vouchers έχει πρόβλημα, την άλλη από κοντά στο κατάστημα παρότι το προϊόν φαινόταν διαθέσιμο μου έλεγαν πως δεν μπορώ να το παραγγείλω γιατί είναι μόνο για παραλαβή από Θεσσαλονίκη), τελικά, κατά τις 2 τα ξημερώματα είπα να ξαναδοκιμάσω και τελος καλο! Εμφανίστηκε διαθεσιμο, το voucher εγκρίθηκε άμεσα και εριξα αμέσως την παραγγελία. Το πιο τρελό είναι πως ενω έλεγε πως θα το παραλάβω αύριο, το πηρα στα χερια μου πριν λιγο 😳 

Αυτό που δεν κατάλαβα, και θα ήθελα βοήθεια από όσους πήραν από Κωτσόβολο, είναι αν παρέλαβε κανείς το εκπτωτικό κουπόνι 20%, γιατί εγώ δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση.

Σχετικά με το 20% εγώ τους έστειλα μήνυμα στο messenger και μου άνοιξαν τίκετ με το αίτημα μου. Μου ήρθε και η επιβεβαίωση στο Viber. Λογικά θα το πάρουμε κανονικά. 

• Like 1
  • Απαντ. 860
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όλη η διαδικασία με τα publuc πηγε αριστα.Δινεις στοιχεια,δινεις αριθμό voucher.Πληρωνεις μεσω email που σου έρχεται όλο το πόσο πλην voucher και σου επιστρέφουν σε 5 με 10 εργάσιμες μέρες τη διαφορά στο IBAN του λογαριασμού σου.Δεν ξέρω τι παίζει με τα άλλα καταστήματα.

Δημοσ.

Προχώρησα και εγώ σε online παραγγελια  από το public στις 4 τα ξημερώματα 😅.

Ολα τα βήματα κύλησαν ομαλά. Έκανα καλάθι με 3 προϊόντα, έκδοση κωδικού voucher, έκδοση τιμολογίου και αφαίρεσε το ΦΠΑ στο καλάθι για ένα ταμπλετ,  δέσμευση voucher, επελεξα παραλαβή από το κατάστημα και πλήρωσα με κάρτα το υπόλοιπο ποσό.
Για να δουμε αν θα τελειώσει καλά όλο αυτό. Δεν έχω καταλάβει με τον φπα τι παίζει με άλλους που το πλήρωσαν μέσα στο voucher ή αν πρέπει να πληρώσω κάτι ακόμα και εγώ. Θα δείξει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αξίζει αυτό ή θα βγει μετά κανα καλύτερο μετά που δεν θα μπορούμε να πάρουμε γιατί πήραμε αυτό; 

• Haha 1
Δημοσ.

στο you δοκιμασα να παρω ενα ταμπλετ αξιας  658,89 ευρω + antivarius 10 ευρω και το ποσο που θα πρεπει να δωσο απο την τσεπη μου ο υπαλληλος μου το εβγαλε στα 180 ευρω. τι 90 % επιδοτηση ειναι αυτη ? επισης εχει και ενα κουτακι αν δικαιουμε απαλλαγη φπα το βαζω και με εγκρινει. Ερωτηση : τοσα θα πρεπει να δωσο (180)  ? Συμφερει να απαλλαγω απο τον φπα ?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, anthipitza είπε

στο you δοκιμασα να παρω ενα ταμπλετ αξιας  658,89 ευρω + antivarius 10 ευρω και το ποσο που θα πρεπει να δωσο απο την τσεπη μου ο υπαλληλος μου το εβγαλε στα 180 ευρω. τι 90 % επιδοτηση ειναι αυτη ? επισης εχει και ενα κουτακι αν δικαιουμε απαλλαγη φπα το βαζω και με εγκρινει. Ερωτηση : τοσα θα πρεπει να δωσο (180)  ? Συμφερει να απαλλαγω απο τον φπα ?

Αν βάλεις ένα ταμπλετ, που μπορείς να κάνεις αποφορολόγηση και κοστίζει 999€ τότε εσύ θα πληρώσεις απο την τσέπη σου 175€. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geotrvs είπε

Αν βάλεις ένα ταμπλετ, που μπορείς να κάνεις αποφορολόγηση και κοστίζει 999€ τότε εσύ θα πληρώσεις απο την τσέπη σου 175€. 

175 για ταμπλετ των 1000 το καταλαβαινω αλλα 175 για ταμπλετ 668 ευρω ??

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, anthipitza είπε

175 για ταμπλετ των 1000 το καταλαβαινω αλλα 175 για ταμπλετ 668 ευρω ??

Ουσιαστικά σου επιδοτεί το 90% της καθαρής αξίας που εσένα στα 658€ είναι 530€ χωρίς ΦΠΑ... Οπότε σου δίνει το 90% των 530€ που είναι 477€ και έτσι πληρώνεις την διαφορά μέχρι τα 658€. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Σχετικά με το 20% εγώ τους έστειλα μήνυμα στο messenger και μου άνοιξαν τίκετ με το αίτημα μου. Μου ήρθε και η επιβεβαίωση στο Viber. Λογικά θα το πάρουμε κανονικά. 

Μου το έστειλαν το 20% πριν λίγο μέσω Viber. 

Δημοσ.

Σου ήρθε μόλις έκανες αγορά ή αργότερα ;  γιατί εγώ την έκανα την αγορά σήμερα το απόγευμα αλλά δεν έχει έρθει κάτι.

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα Ipad Pro 13 256, πλήρωσα 651 στα Public. 2 ώρες πεδευομασταν να περάσει το κουπόνι, είχαν πελαγώσει και οι υπάλληλοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα στο μητρώο ότι μπήκε το τάμπλετ Xiaomi Pad 7 Pro. Στα καταστήματα ακόμα τίποτα. Να περιμένω ή θα είναι χάσιμο χρόνου; 
Επίσης έχω κάνει παραγγελία από public και μου έχει δεσμεύσει την επιταγή, μπορούν να μου την αποδεσμεύσουν;

Επεξ/σία από kSiS
  • Like 1
Δημοσ.

Τα Apple MacBook M4 Air, είναι πλέον διαθέσιμα στο πρόγραμμα.

Πάντως, εγώ είμαι της άποψης να μην τρέχετε του σκοτωμού μήπως δεν παραμείνει στοκ...

πχ, εμένα με ενδιέφερε φουλ το Xiaomi Pad 7 Pro, ευτυχώς δεν βιάστηκα.

Screenshot_20250410-074308.Firefox.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kSiS είπε

Είδα στο μητρώο ότι μπήκε το τάμπλετ Xiaomi Pad 7 Pro. Στα καταστήματα ακόμα τίποτα. Να περιμένω ή θα είναι χάσιμο χρόνου; 
Επίσης έχω κάνει παραγγελία από public και μου έχει δεσμεύσει την επιταγή, μπορούν να μου την αποδεσμεύσουν;

Καλημέρα, φυσικά και μπορούν.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάπου διαθέσιμη λίστα όλων των προϊόντων στα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το voucher; Ξέρει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...