Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Railyy είπε

Υπάρχει κάπου διαθέσιμη λίστα όλων των προϊόντων στα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το voucher; Ξέρει κανείς;

Προϊόντα προστίθενται καθημερινά. Μπορείτε να ανατρέξετε με βάση την περιγραφή/barcode στις λίστες ΕΔΩ.

Υπάρχει η δυνατότητα λήψης σε csv, excel, pdf.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια ερώτηση ρε παιδες, υπάρχει κάποιος εύκολος τροπος να βρούμε ποιος προμηθευτής πουλάει ενα συγκεκριμένο προιόν?
Ψάχνω για το TS-262-4G της QNAP και δεν παιζει στους Big 4

edit: το βρήκα στη Cosmodata αλλά κατόπιν παραγγελίας, ψαχνω και αλλου

Επεξ/σία από peterinio
Δημοσ.

Παρήγγειλα τη πρώτη μέρα που βγήκε η επιταγή, σήμερα με πήραν απο Κωτοοβολο οτι μου το φερνουν. Ένα iPad M4 Pro 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, gpapava είπε

Η λίστα αυτή εντωμεταξύ έχει λινκς από τις επίσημες ιστοσελίδες των εταιριών. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε λινκ από τα καταστήματα που είναι στο μητρώο;

Όχι, γιατί αν υπάρχει ένα αντικείμενο στο μητρώο, τότε όποιος πωλητής το πουλάει και βρίσκεται στο μητρώο προμηθευτών, οφείλει να το έχει διαθέσιμο για αγορά με εξαργύρωση επιταγής. Εκτός βέβαια αν είναι άλλος ο σειριακός αριθμός του προϊόντος (χώρα διαφορετικής προέλευσης κλπ)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gockinbussy είπε

Όχι, γιατί αν υπάρχει ένα αντικείμενο στο μητρώο, τότε όποιος πωλητής το πουλάει και βρίσκεται στο μητρώο προμηθευτών, οφείλει να το έχει διαθέσιμο για αγορά με εξαργύρωση επιταγής. Εκτός βέβαια αν είναι άλλος ο σειριακός αριθμός του προϊόντος (χώρα διαφορετικής προέλευσης κλπ)

Δηλαδή εάν υπάρχει ένα προϊόν στην λίστα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και σε κάποιο κατάστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gpapava είπε

Δηλαδή εάν υπάρχει ένα προϊόν στην λίστα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και σε κάποιο κατάστημα;

Αν κάποιος πωλητής-προμηθευτής που συμμετέχει στο πρόγραμμα παρέχει το προϊόν με τον ακριβή σειριακό αριθμό που υπάρχει στη λίστα, τότε πρέπει να μας το διαθέσει προς αγορά με εξαργύρωση επιταγής.

Αν δεν το έχει δεν τον αναγκάζει κανείς να το φέρει.

Και ναι, αν υπάρχει στη λίστα, κάποιος το έβαλε εκεί και προφανώς το πουλάει.

Υπάρχουν στη διαύγεια όλες οι αιτήσεις και καταθέσεις των προϊόντων και από ποιόν προμηθευτή έγιναν.

Επεξ/σία από gockinbussy
Δημοσ.

Κατάφερε κανείς να αποφύγει την πληρωμή ΦΠΑ online; Ο λογιστής μου είπε ότι τον παίρνουν όλοι οι πελάτες του τηλέφωνο για το ίδιο πράγμα και ότι οι πλατφόρμες online δεν αναγνωρίζουν τον αριθμό ταυτότητας, οπότε είναι καλύτερο να πας από κατάστημα. (Για οσους έχουν εγγραφεί στο 39α)

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, gockinbussy είπε

Αν κάποιος πωλητής-προμηθευτής που συμμετέχει στο πρόγραμμα παρέχει το προϊόν με τον ακριβή σειριακό αριθμό που υπάρχει στη λίστα, τότε πρέπει να μας το διαθέσει προς αγορά με εξαργύρωση επιταγής.

Αν δεν το έχει δεν τον αναγκάζει κανείς να το φέρει.

Και ναι, αν υπάρχει στη λίστα, κάποιος το έβαλε εκεί και προφανώς το πουλάει.

Υπάρχουν στη διαύγεια όλες οι αιτήσεις και καταθέσεις των προϊόντων και από ποιόν προμηθευτή έγιναν.

Μπορείς να μοιραστείς λινκ από διαύγεια να δω ποιος κατέθεσε το συγκεκριμένο προϊόν; Αν το έχεις πρόχειρο εννοώ. Ευχαριστώ

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Railyy είπε

Κατάφερε κανείς να αποφύγει την πληρωμή ΦΠΑ online; Ο λογιστής μου είπε ότι τον παίρνουν όλοι οι πελάτες του τηλέφωνο για το ίδιο πράγμα και ότι οι πλατφόρμες online δεν αναγνωρίζουν τον αριθμό ταυτότητας, οπότε είναι καλύτερο να πας από κατάστημα. (Για οσους έχουν εγγραφεί στο 39α)

Χθες στο public,για αγορά laptop δούλεψε κανονικά πάντως.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gpapava είπε

Μπορείς να μοιραστείς λινκ από διαύγεια να δω ποιος κατέθεσε το συγκεκριμένο προϊόν; Αν το έχεις πρόχειρο εννοώ. Ευχαριστώ

Δεν είναι τόσο εύκολο γιατί δεν έχω ασχοληθεί ( δεν είμαι προμηθευτής ), αλλά έχω φτιάξει ένα σκριπτάκι που έφερνε όλα τα διαθέσιμα κατατεθημένα προϊόντα με τους κωδικούς των προμηθευτών, από PDFs της διαύγειας. Το έχω στο πατρικό μου όμως που θα πάω το ΣΚ. Πες μου ποιός κωδικός σε ενδιαφέρει και θα ψάξω να δω αν τον έχω εύκαιρο.

Δημοσ.
3 minutes ago, gockinbussy said:

Δεν είναι τόσο εύκολο γιατί δεν έχω ασχοληθεί ( δεν είμαι προμηθευτής ), αλλά έχω φτιάξει ένα σκριπτάκι που έφερνε όλα τα διαθέσιμα κατατεθημένα προϊόντα με τους κωδικούς των προμηθευτών, από PDFs της διαύγειας. Το έχω στο πατρικό μου όμως που θα πάω το ΣΚ. Πες μου ποιός κωδικός σε ενδιαφέρει και θα ψάξω να δω αν τον έχω εύκαιρο.

Αν μπορείς να βρεις το TS-262-4G θα σου ήμουν υπόχρεος, προς το παρόν το έχω βρει μόνο απο Cosmodata τυχαία, και δεν το έχουν σε στοκ...

Κωδικός: 168845

Όνομα: TS-262-4G

Κωδικός: A.06.06

Κατασκευαστής: QNAP

EAN: EAN-4711103082294

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, peterinio είπε

Αν μπορείς να βρεις το TS-262-4G θα σου ήμουν υπόχρεος, προς το παρόν το έχω βρει μόνο απο Cosmodata τυχαία, και δεν το έχουν σε στοκ...

Κωδικός: 168845

Όνομα: TS-262-4G

Κωδικός: A.06.06

Κατασκευαστής: QNAP

EAN: EAN-4711103082294

https://www.netconnect.gr/1S4QNP-TS-262-4G

Αυτο το μαγαζί τον έχει, πάρε  τηλέφωνο να δεις διαθεσιμότητα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Αγορά χθες από public, MacBook Air M3 με αποφορολόγηση. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σχετικά γρήγορα. Την πρώτη μέρα γινόταν τουρλουμπούκι. Μια κοπέλα που προμηθεύτηκε ακριβώς το ίδιο κάνοντας τη διαδικασία online από το eshop του public, κατά την παραλαβή του προϊόντος αντιμετώπισε πρόβλημα και ξανα έκανε τη διαδικασία εντός του καταστήματος. Να ενημερώσω όσους δεν γνωρίζουν ότι η πληρωμή πρέπει να γίνει με Iris ή χρεωστική και όχι μετρητά.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...