Fioto Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έλεγε 20% της αγοράς για να πάρεις και καλά ότι άλλο θες. Ακουγόταν ότι θα εντάσσονται κάποιες κατηγορίες, αλλά αυτοί λένε 20% για περιφερειακά όπως ποντίκια, μελάνια κτλπ πράγματα που δεν έχουν στην πραγματικότητα αξία μεγαλύτερης των 50Ε.. Επεξ/σία 17 Απριλίου από Fioto 1
sport_billys Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Και ο Γερμανός μπήκε στο παιχνίδι με 30% δωροεπιταγή για επόμενη αγορά διπλάσιας αγοράς εκτός από apple και playstation Επεξ/σία 17 Απριλίου από sport_billys
count ian Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 'Hρθε η ώρα να πούμε Καλή Ανάσταση ακόμα κ σε αυτούς που εχουν γεμίσει τις αγγελίες με σφραγισμένα macbook από το πρόγραμμα! 2
Kostasspil Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Αναμενόμενο ήταν εδώ που τα λέμε. Για την ιστορία, την Παρασκευή μου επιστράφηκε το ΦΠΑ από τα Public και μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα θα εκδοθεί και το κουπόνι 20% μου είπαν
tonyz21 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Στις 19/4/2025 στις 10:32 ΜΜ, count ian είπε 'Hρθε η ώρα να πούμε Καλή Ανάσταση ακόμα κ σε αυτούς που εχουν γεμίσει τις αγγελίες με σφραγισμένα macbook από το πρόγραμμα! Μην ξεχνάμε και τα iPad που φύτρωσαν και ανοίχτηκαν για έλεγχο. Μεγάλη η χάρη τους! 1
Haldol Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Καλημέρα παιδιά. Έχετε βρει πουθενά έγχρωμο laser A3 που να εντάσσεται στο πρόγραμμα; Δε μ' απασχολεί αν είναι εκτυπωτής, ή πολυμηχάνημα.
salvador_ Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 19/4/2025 στις 10:32 ΜΜ, count ian είπε 'Hρθε η ώρα να πούμε Καλή Ανάσταση ακόμα κ σε αυτούς που εχουν γεμίσει τις αγγελίες με σφραγισμένα macbook από το πρόγραμμα! Σας χάλασε που τα βρίσκετε σε τιμές χώμα δηλαδή 2 1
sovco Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 1:15 ΜΜ, sovco είπε Ένα update κι από εμένα, μετά απο 3 μέρες σκληρής πάλης με τα συστήματα του Κωτσόβολου για αγορά M3/13"/16GB/256GB/8-core στα 1099, σήμερα μπήκα στο istorm.gr και το παρήγγειλα online, στην ίδια τιμή, με αποφορολόγηση κανονικά, με το voucher κανονικά, και πληρωτέο ποσό 256,29. Η διαδικασία κύλησε τόσο ομαλά που πραγματικά δεν έχω λόγια. Μπράβο απλά στους υπεύθυνους του store της istorm. Και 12 μέρες μετά με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι το προϊόν δεν υπάρχει (ενώ ακόμα δείχνει διαθέσιμο στο site) και προχωρήσαμε σε ακύρωση της παραγγελίας. Βιάστηκα να δώσω τα εύσημα
taku Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, sovco είπε Και 12 μέρες μετά με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι το προϊόν δεν υπάρχει (ενώ ακόμα δείχνει διαθέσιμο στο site) και προχωρήσαμε σε ακύρωση της παραγγελίας. Βιάστηκα να δώσω τα εύσημα Πήγα ακριβώς στην ίδια επιλογή, με τα ίδια λεφτά από public. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν παίζει να έρθει σε silver για να μην έχω θέμα με δαχτυλιές και τα σχετικά, αφού πήρα αρνητική απάντηση είπα στην κοπέλα που με εξυπηρετούσε ότι οκ δεν πειράζει θα πάω στην αμέσως επόμενη επιλογή, στο starlight, και μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να κάνω την διαδικασία τηλεφωνικά για να το δεσμεύσει αμέσως επειδή ήταν το τελευταίο. Όταν ολοκλήρωσα την παραγγελία μου ήρθε ένα e-mail να πληρώσω τα υπόλοιπα και μετά με ενημέρωσαν πως καλώς εχόντων των πραγμάτων Παρασκευή θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή. Να σημειωθεί ότι ξανά μπήκα στο προϊόν μετά την ολοκλήρωση της αγοράς και το δείχνει όντως εξαντλημένο οπότε φαντάζομαι ενημερώνουν τα αποθέματα αμέσως και δεν θα έχεις αντίστοιχο θέμα. Στο space gray έχει "τελευταία τεμάχια" και στο πιο δύσκολο midnight "άμεσα διαθέσιμο". Τέλος, όπως ενημερώθηκα, η δωροεπιταγή του public είναι 20% επί του πληρωτέου ποσού, δηλαδή αφαιρείς ΦΠΑ (αν δικαιούσαι), αφαιρείς το voucher και ότι μένει επί 20% το οποίο μπορείς να το αξιοποιήσεις σε μελλοντικές αγορές διπλάσιας αξίας με εξαίρεση τα προϊόντα Apple, Sony Playstation, Samsung S25 Series, Dyson. Από την παρούσα Ενέργεια ρητά εξαιρούνται τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Public Partners». (όπως αναφέρει εδώ/2η παράγραφος). Στην 6η παράγραφο αναφέρει επίσης ότι οι Δωροεπιταγές θα αποσταλούν στις 20/05/2025. Οι Δωροεπιταγές είναι άυλης μορφής και δύνανται να εξαργυρωθούν αποκλειστικά κατά το χρονικό διάστημα από 21/05/2025 έως και 31/07/2025. Καλό είναι να διαβάσετε όλους τους όρους για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Προσωπικά, την πιο τίμια "επιστροφή" θεωρώ την έχει το public. Ο Κωτσόβολος σου λέει 20% έκπτωση σε επόμενη παραγγελία ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ που με μια γρήγορη ματιά δεν αξίζουν. Το δε Πλαίσιο 10% επί του πληρωτέου ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Ο Γερμανός δεν είχε MacBook στο πρόγραμμα και το you είχε μόνο τα πιο τσιμπημένα macbook οπότε δεν είδα τι παίζει με την επιστροφή σε αυτά τα καταστήματα. Θα επανέλθω όταν θα έχω νεότερα με την παραγγελία. Επεξ/σία 23 Απριλίου από taku
gockinbussy Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 12/4/2025 στις 4:22 ΠΜ, gockinbussy είπε Σου απάντησα και στο προσωπικό μήνυμα που μου έστειλες, από Κυριακή και έπειτα θα μπορέσω να σε βοηθήσω. Αλλά βασικά, επειδή δεν ξέρω αν μπορέσω, αν έχεις υπομονή, πήγαινε στο site της «Διαύγειας» και κάνε ό,τι μπορέσεις με τις σύνθετες αναζητήσεις. Τα παρακάτω τα βρήκα με αναζήτηση για «Απόφαση επί Πρακτικού - Εισήγησης της Γνωμοδοτικής Επιτροπής» και φορέα την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ» https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9Λ16469Η4Σ-Υ2Χ Δες κάτω κάτω εκεί που λέει «Συνημμένα έγγραφα», έχει ένα PDF με τα προϊόντα που αποδέχτηκαν στο σχετικό πρακτικό. Βέβαια, αν δεις στην ακριβώς τελευταία απόφαση πρακτικού για τα προϊόντα που είναι η https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΜΔΧ469Η4Σ-ΕΝΛ και μάλλον βρίσκεται και το M4 Air εδώ μιάς και την ίδια ημέρα οι προμηθευτές το παρουσιάσαν στα site τους, δεν ψήθηκαν να παραθέσουν το PDF με τα προϊόντα. Οπότε είναι και λίγο θέμα τύχης αν βρεις/βρείτε αυτό που ψάχνεις/τε. Στην καλύτερη περίπτωση απλά θα δείτε ποιός προμηθευτής δήλωσε τα προϊόντα στο πρόγραμμα. Συν ότι παίζει να μην έχει ( πλέον ) απόθεμα, οπότε rip. Και επίσης, δε λέει κάπου ποιοί άλλοι είναι που παρέχουν αυτά τα προϊόντα. Αυτό υποτίθεται θα το βρούμε εμείς. Λοιπόν, έλα! Σας θυμήθηκα! Ανέβασα εδώ τις λίστες: https://gitea.com/gockinbussy/diavgeia-PDFs-to-TSV-messy Εάν βρείτε το προϊόν, κοιτάξτε καλού κακού αν είναι στη λίστα με τα εγκεκριμένα στο σχετικό pdf ( το βρίσκετε στην Διαύγεια ), γιατί το botάκι έχει φέρει και αυτά που απορρίφθηκαν... 1
laxanoulis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, salvador_ είπε Σας χάλασε που τα βρίσκετε σε τιμές χώμα δηλαδή Κάποιοι όμως έχασαν την ευκαιρία να αγοράσουν πράγματα που πραγματικά τους χρειάζονται στις επιχειρήσεις τους... Ας το σκεφτούμε και αυτό. Επεξ/σία 24 Απριλίου από laxanoulis 2
tonyz21 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 19 ώρες πριν, salvador_ είπε Σας χάλασε που τα βρίσκετε σε τιμές χώμα δηλαδή Μάλλον άλλες τιμές βλέπω εγώ. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, τα πουλάνε σε ΠΛΤ - 50€. Οπότε και πήραν τα χρήματα απο κάποιον που μπορεί όντως να χρειάζονταν μία αναβάθμιση και προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν ακραία και να βγάλουν απο τη μύγα ξύγκι πουλώντας σε ακραίες τιμές. Αν με ρωτάς, ζητάς το τιμολόγιο για "αποδεικτικό" και κάνεις επι τόπου καταγγελία. Call me petty αλλα το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο ότι μοιράζει το κράτος λεφτά και δεν ελέγχει που πάνε. 2
salvador_ Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 10 ώρες πριν, tonyz21 είπε Μάλλον άλλες τιμές βλέπω εγώ. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, τα πουλάνε σε ΠΛΤ - 50€. Οπότε και πήραν τα χρήματα απο κάποιον που μπορεί όντως να χρειάζονταν μία αναβάθμιση και προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν ακραία και να βγάλουν απο τη μύγα ξύγκι πουλώντας σε ακραίες τιμές. Αν με ρωτάς, ζητάς το τιμολόγιο για "αποδεικτικό" και κάνεις επι τόπου καταγγελία. Call me petty αλλα το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο ότι μοιράζει το κράτος λεφτά και δεν ελέγχει που πάνε. εγω βλεπω κατι 150 αρια κατω που ειδες τις ακραιες τιμες;; ακομη και 50 ευρω κατω ειναι 50 ευρω κατω. εαν ηταν 200 ευρω δεν θα ελεγες κατι για καταγγελιες και οτι μοιραζει το κρατος λεφτα οπου να ναι. τα voucher τα πηραν κυριως νεοι επιχειρηματιες αρα πιο πολυ αναγκη θα τα εχουν απο εναν που εχει αποκτησει πελατια και εχει χρονια επιχειρηση . με την λογικη σου , εαν παρεις επιδοτηση για οικ. συσκευες και πουλησεις το πλυντηριο κερδοσκοπεις , η εαν παρεις επιδοτηση κανεις ανακαινιση στο σπιτι και μετα το πουλησεις , εισαι παρανομος.. no comment παντως αναρωτιεμαι ποιος τελικα θα ειναι Ο παρανομος , εχοντας στην κατοχη του τιμολογιο ενος ελ.επαγγελματια 2 2
count ian Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 21 λεπτά πριν, salvador_ είπε εγω βλεπω κατι 150 αρια κατω που ειδες τις ακραιες τιμες;; ακομη και 50 ευρω κατω ειναι 50 ευρω κατω. εαν ηταν 200 ευρω δεν θα ελεγες κατι για καταγγελιες και οτι μοιραζει το κρατος λεφτα οπου να ναι. τα voucher τα πηραν κυριως νεοι επιχειρηματιες αρα πιο πολυ αναγκη θα τα εχουν απο εναν που εχει αποκτησει πελατια και εχει χρονια επιχειρηση . με την λογικη σου , εαν παρεις επιδοτηση για οικ. συσκευες και πουλησεις το πλυντηριο κερδοσκοπεις , η εαν παρεις επιδοτηση κανεις ανακαινιση στο σπιτι και μετα το πουλησεις , εισαι παρανομος.. no comment παντως αναρωτιεμαι ποιος τελικα θα ειναι Ο παρανομος , εχοντας στην κατοχη του τιμολογιο ενος ελ.επαγγελματια Κρίμα τον Dali.
salvador_ Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 24 λεπτά πριν, count ian είπε Κρίμα τον Dali. Ναι ήσασταν και φιλαράκια και ξέρεις τις απόψεις του.. 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα