zen3gr Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Καλημέρα σας, διαβάζω αυτό στο σάιτ του προγράμματος: Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ Β΄- Κύκλος #1 Υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης δικαιούχων: Από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2024 έως και την Παρασκευή 03 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 17:00. Οι εγκεκριμένοι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιούν αγορές σύμφωνα με τις ακόλουθες προθεσμίες: Έκδοση και δέσμευση επιταγών από προμηθευτές, από την Τρίτη 8 Απριλίου 2025 έως την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025. Εξαργύρωση επιταγών (υπό την προϋπόθεση ότι η αντίστοιχη δέσμευση έχει πραγματοποιηθεί εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος) έως την Τετάρτη 21 Μαΐου 2025. Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης vouchers, ορίζεται την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2025. Έχω δεσμεύσει το ποσό της επιταγής αλλά σε όποιο από τα μεγάλα καταστήματα και να μπω στην κατηγορία Ψηφιακά Εργαλεία μου λέει ότι δεν υπάρχει πλέον η σελίδα. Μέχρι την Τετάρτη 21/5 δεν μπορώ να αγοράσω με το voucher;
shodan Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Καλημέρα. Όταν λες έχεις δεσμεύσει; Σε κάποιο κατάστημα υποθέτω. Όχι απλά να προχώρησες σε έκδοση της επιταγής.. Αν το είχες δεσμεύσει σε κάποιο κατάστημα μέχρι 07/05 ναι τότε μπορείς να αγοράσεις/εξαργυρώσεις το αργότερο μέχρι 21/05. 2
gockinbussy Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση που έκανες πριν τις 2025-05-07 την παραγγελία και έχει δεσμεύσει πάροχος ψηφιακών λύσεων το κουπόνι και τελευταία στιγμή ( πχ, τωρα ) σου πει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για την παραγγελία σου, τι γίνεται; Φαντάζομαι θα πρέπει να το αναφέρεις άμεσα στο helpdesk του προγράμματος, αλλά έχει κάποιος/α άλλος/η αντίστοιχη εμπειρία; Επεξ/σία 17 Μαϊου από gockinbussy
nikosaek2121 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Σήμερα είναι να δώσει τις δώροεπιταγές το Public. Έχει λάβει κάποιος κάτι μέχρι στιγμής ;
iCyd Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Στις 20/5/2025 στις 2:53 ΜΜ, nikosaek2121 είπε Σήμερα είναι να δώσει τις δώροεπιταγές το Public. Έχει λάβει κάποιος κάτι μέχρι στιγμής ; Ούτε σήμερα υπάρχει κάτι νεότερο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
gianniz_k Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 17/5/2025 στις 5:22 ΜΜ, gockinbussy είπε Σε περίπτωση που έκανες πριν τις 2025-05-07 την παραγγελία και έχει δεσμεύσει πάροχος ψηφιακών λύσεων το κουπόνι και τελευταία στιγμή ( πχ, τωρα ) σου πει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για την παραγγελία σου, τι γίνεται; Φαντάζομαι θα πρέπει να το αναφέρεις άμεσα στο helpdesk του προγράμματος, αλλά έχει κάποιος/α άλλος/η αντίστοιχη εμπειρία; Μπορεί να δώσει αντιπρόταση αλλά πρέπει να γίνει άμεσα, μην χάνεις χρόνο σήμερα με το helpdesk του προγράμματος Επεξ/σία 21 Μαϊου από gianniz_k
popopo Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Ενώ ήμουν εκτός, σήμερα έλαβα μήνυμα ότι εντάχθηκε η αίτησή μου. Επειδή βλέπω διαφημίσεις ότι ξεκινάει ο 2ος κλυκλος στις 16/6, έχω μπερδευτεί. Η δικη΄μου αίτηση θεωρείται του 1ου κύκλου ή του 2ου; Τι πρέπει να κάνω τώρα; Έκδοση κουπονιού και επιλογή προιόντος από κάποιο κατάστημα;
bill2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Καλημέρα Μου ήρθε απάντηση ότι μπορώ να χρηματοδοτηθεί η αίτηση μου πατάω έκδοση και διαχείριση επιπάγων αλλά δεν μου βγάζει κάτι
Malama Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Και εμένα μου ήρθε πριν λίγο, για να δούμε, σαν ψέμα φαίνεται 😂
mad1kas Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Καλημέρα σας. Μου ήρθε και εμένα email ξαφνικά, χωρίς να έχω ιδέα ότι υπάρχει 2ος κύκλος. Πώς προχωράμε στην εξαργύρωση; Έχω αποπροσανατολιστεί μέσα στο gov. Ευχαριστώ πολύ!
shodan Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, popopo είπε Ενώ ήμουν εκτός, σήμερα έλαβα μήνυμα ότι εντάχθηκε η αίτησή μου. Επειδή βλέπω διαφημίσεις ότι ξεκινάει ο 2ος κλυκλος στις 16/6, έχω μπερδευτεί. Η δικη΄μου αίτηση θεωρείται του 1ου κύκλου ή του 2ου; Τι πρέπει να κάνω τώρα; Έκδοση κουπονιού και επιλογή προιόντος από κάποιο κατάστημα; 2ου κύκλου. Έκδοση από Δευτέρα 16/06 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Καλημέρα Μου ήρθε απάντηση ότι μπορώ να χρηματοδοτηθεί η αίτηση μου πατάω έκδοση και διαχείριση επιπάγων αλλά δεν μου βγάζει κάτι Έκδοση από Δευτέρα 16/06 21 λεπτά πριν, mad1kas είπε Καλημέρα σας. Μου ήρθε και εμένα email ξαφνικά, χωρίς να έχω ιδέα ότι υπάρχει 2ος κύκλος. Πώς προχωράμε στην εξαργύρωση; Έχω αποπροσανατολιστεί μέσα στο gov. Ευχαριστώ πολύ! Έκδοση από Δευτέρα 16/06 μέσω της ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ. Παραθέτω την ανακοίνωση: Σας ενημερώνουμε ότι εκκινεί ο 2 ος Κύκλος Αγορών στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ Β’». Ο νέος κύκλος θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης με αριθ. 26986/28-11-2024, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Οι δικαιούχοι του νέου κύκλου πρόκειται να καθοριστούν με την έκδοση σχετικής Απόφασης Ένταξης (Τροποποίηση Απόφασης Ένταξης του Προγράμματος) η οποία θα αφορά σε ήδη υποβεβλημένες Αιτήσεις Χρηματοδότησης κατά τον Κύκλο #1, οι οποίες ορίσθηκαν ως «Επιλαχούσες» στην υπ’ αρ. πρωτ. 7426/05-04-2025 Απόφαση Οριστικής Κατάταξης του Κύκλου #1 και δύναται να χρηματοδοτηθούν βάσει του αδιάθετου προϋπολογισμού που προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της περιόδου αγορών του Κύκλου #1. Ο 2ος Κύκλος Αγορών θα αφορά: την Κατηγορία Δικαιούχων #3 (Πληγείσες Περιοχές) και την Κατηγορία Δικαιούχων #4 (Γενική Κατηγορία ΜΜΕ). Προθεσμίες πραγματοποίησης αγορών εγκεκριμένων δικαιούχων: Έκδοση και δέσμευση επιταγών από προμηθευτές: Από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025 έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025. Εξαργύρωση επιταγών (εφόσον η δέσμευση έχει πραγματοποιηθεί εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος): Έως την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2025. Λήξη μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για κατ’ εξαίρεση εξαργυρώσεις vouchers: Παρασκευή 8 Αυγούστου 2025. 1 1
Malama Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Από ότι διαβασα και κατάλαβα μεμομένα κομμάτια για υπολογιστή δεν μπορούμε να εξαργυρώσουμε. Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα