bill2015 Δημοσ. χθες στις 12:59 μμ Δημοσ. χθες στις 12:59 μμ 40 λεπτά πριν, shodan είπε 2ου κύκλου. Έκδοση από Δευτέρα 16/06 Σε ευχαριστώ για την απάντηση
shodan Δημοσ. χθες στις 01:06 μμ Δημοσ. χθες στις 01:06 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Μπορεί κάποιος να πάρει 2 laptop; Ναι, μπορεί. Επεξ/σία χθες στις 01:07 μμ από shodan 1
mitsos2321 Δημοσ. χθες στις 04:46 μμ Δημοσ. χθες στις 04:46 μμ Εγώ δεν κατάλαβα και εμένα μου ήρθε mail ότι εγκρίθηκε άρα μπορώ από Δευτέρα να εκδώσω επιταγή?
mitsos2321 Δημοσ. χθες στις 07:12 μμ Δημοσ. χθες στις 07:12 μμ Παιζει καμία προσφορά όπως ειδα σε προηγούμενα μυνηματα ότι έδιναν δώρο επιταγές κάποια καταστήματα??
ErnestoChe99 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους!✌🏻 Μου ήρθε και εμένα μύνημα ότι εγκρίθηκα και μπορώ να εκδώσω κουπόνι στις 16/6. Επειδή είμαι λίγο άσχετος και έχω θολώσει...υπάρχει κάποιος γνωστής αν το έχει ψάξει να μου δώσει τα φώτα του και την συμβουλη του ποιο είναι το πιο value for money windows λαπτοπ που να αξίζει τον κόπο για να εξαργυρώσω όλο το ποσό του κουπονιού και να δώσω μάξιμουμ 100€ - 150€ από την τσέπη μου? Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων όποιον μπει στο κόπο να απαντήσει. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από ErnestoChe99
omokas Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Μέχρι ποια κατάταξη είσαστε εσείς που σας ενημέρωσαν αν επιτρέπεται ? Εγώ ειμαι 182059 αλλά είναι στο 72053 η τελευταία εγκεκριμένη αίτηση χρηματοδότησης Αλλά μήπως αυτά είναι τα παλαιά στατιστικά γιατί εδώ βλέπω πως λέει όσοι εγκρίθηκαν και δεν υπήρχε προϋπολογισμός θα το πάρουν https://digitalsme.gov.gr/ενεργοποίηση-του-2ου-κύκλου-αγορών-στο/ Ισχύει η καταλαβαίνω κάτι λάθος ? Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από omokas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα