Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 minutes ago, ALXIOA said:

[...] Τι παιρνουμε ειναι το ζητουμενο..! [...]

Αν μπεις στο site κάποιου καταστήματος έχουν τα προϊόντα, προσφέρουν και κάποια πακέτα για να σε πιάσει το Voucher 

• Like 1
  • Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Αν μπεις στο site κάποιου καταστήματος έχουν τα προϊόντα, προσφέρουν και κάποια πακέτα για να σε πιάσει το Voucher 

Τα ξερω ναι. τα εχω δει.. Εννοουσα οτι δεν εχω αποφασισει ακομα τι θελω να παρω.😁

• Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

γνωρίζει κάποιος εάν μπορεί να γίνει αγορά με το voucher σε συνδιασμό με έκδοση τιμολογίου 39α για αποφυγή του ΦΠΑ;

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/6/2025 στις 1:02 ΜΜ, omokas είπε

Μέχρι ποια κατάταξη είσαστε εσείς που σας ενημέρωσαν αν επιτρέπεται ? 

Εγώ ειμαι 182059 αλλά είναι στο 72053 η τελευταία εγκεκριμένη αίτηση χρηματοδότησης 

Αλλά μήπως αυτά είναι τα παλαιά στατιστικά γιατί εδώ βλέπω πως λέει όσοι εγκρίθηκαν και δεν υπήρχε προϋπολογισμός θα το πάρουν 

https://digitalsme.gov.gr/ενεργοποίηση-του-2ου-κύκλου-αγορών-στο/

Ισχύει η καταλαβαίνω κάτι λάθος ?

Η παλιά κατάταξη νομίζω πήγαινε μέχρι το 6κατι χιλιάδες. Οπότε το 72 είναι του Β κύκλου 

1 ώρα πριν, DISFOK είπε

Καλησπέρα,

γνωρίζει κάποιος εάν μπορεί να γίνει αγορά με το voucher σε συνδιασμό με έκδοση τιμολογίου 39α για αποφυγή του ΦΠΑ;

Ευχαριστώ 

Μα, δεν έχεις και άλλη επιλογή αν πας στις 4 κατηγορίες του 39α. Όπως και να έχει, το voucher σου προσφέρει έκπτωση στην καθαρή αξία των αγορών, και άρα ναι, γίνεται χρήση του voucher μαζί με 39α

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά αν θέλουμε να αγοράσουμε παραπάνω από ένα προϊόν πρέπει να βγάλουμε και αντίστοιχα μία επιταγή για το καθένα; Ή αν είναι από το ίδιο κατάστημα βγάζουμε μία;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, zio10 είπε

Αν κατάλαβα σωστά αν θέλουμε να αγοράσουμε παραπάνω από ένα προϊόν πρέπει να βγάλουμε και αντίστοιχα μία επιταγή για το καθένα; Ή αν είναι από το ίδιο κατάστημα βγάζουμε μία;

Αν θες να αγοράσεις από το ίδιο κατάστημα περισσότερα του ενός προϊόντα σε μια παραγγελία μπορείς να εκδόσεις ένα voucher. Αν θες από διαφορετικά κατάστημα, ή και από το ίδιο αλλά σε διαφορετικές παραγγελίες, θα χρειαστείς να επιμερίσεις το ποσό σου σε περισσότερα voucher

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχει προχωρήσει σε κανέναν η διαδικασία; Ολοκλήρωσα την παραγγελία χθες το πρωί.
Το κατάστημα είναι στη φάση "Αναμονή Εξαργύρωσης Voucher". Πόσο μπορεί να πάρει αυτό το βήμα;

2025-06-17_14-32.jpeg

Δημοσ.

Αρα παιδιά όποιος πρόλαβε και έκανε αίτηση τον κύριο είδε?....

Πλέον δεν γίνονται νέες αιτήσεις?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sinaola είπε

Αρα παιδιά όποιος πρόλαβε και έκανε αίτηση τον κύριο είδε?....

Πλέον δεν γίνονται νέες αιτήσεις?

Ναι τέλος...

Στο προηγούμενο κύκλο θυμάται κανείς αν αλλάξανε τα προϊόντα ή ότι ανακοινωθεί εξαρχής αυτό είναι τέλος?

Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς εξαργύρωση στο voucher για να ελέγξω το εξής;

Μου ήρθε μύνημα ότι εξαργυρώθηκε επιταγή που είχα εκδόσει σε ηλεκτρονική παραγγελία (έγινε τιμολόγηση και προφανώς ξεκινάει η αποστολή του προιόντος).

Βλέπω όμως το εξής παράδοξο σχετικά με την ημερομηνία του τιμολογίου:

image.png.fdefce0e2abe601ae88317726e87aad6.png

Δημοσ.
6 hours ago, popopo said:

Έχει κάνει κανείς εξαργύρωση στο voucher για να ελέγξω το εξής;

Μου ήρθε μύνημα ότι εξαργυρώθηκε επιταγή που είχα εκδόσει σε ηλεκτρονική παραγγελία (έγινε τιμολόγηση και προφανώς ξεκινάει η αποστολή του προιόντος).

Βλέπω όμως το εξής παράδοξο σχετικά με την ημερομηνία του τιμολογίου:

image.png.fdefce0e2abe601ae88317726e87aad6.png

Τελικά έχει τιμολογηθεί σωστά αλλά στην πλατφόρμα των voucher φαίνεται λάθος ημερομηνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...