apostolispd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Σίγουρα ενδέχεται να τη βγάλεις και φτηνότερα, αλλά πλέον η κολώνα δεν είναι ζημιά αξία αναφοράς (πριν 15 χρόνια η αντικατάσταση με καινούρια πλησίαζε το χιλιάρικο κι από τότε έμεινε η φοβία). Πιο πολλά έχω δώσει σε αντλίες βενζίνης - 3 μέχρι τώρα...
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, apostolispd είπε Πιο πολλά έχω δώσει σε αντλίες βενζίνης - 3 μέχρι τώρα... υγραέριο ? αν φορά σύστημα χωρίς παράλληλο ψεκασμό ας τη βγάλεις off (με αυτοματισμό φυσικά, όχι χειροκίνητα μιας και είναι επικίνδυνο)
apostolispd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, korakios είπε υγραέριο ? αν φορά σύστημα χωρίς παράλληλο ψεκασμό ας τη βγάλεις off (με αυτοματισμό φυσικά, όχι χειροκίνητα μιας και είναι επικίνδυνο) Η μία,η 3η, ναι, φουλαριζα βενζίνη και δεν την έκαιγε ποτέ. Άλλες 2 από νοθευμένα καύσιμα πριν βάλω το αέριο. Όχι,είμαι με παράλληλο οπότε δεν παίζει απενεργοποίηση. Πλέον είναι σχεδόν αποκλειστικής χρήσης της γυναίκας (=λίγα χλμ),οπότε δεν θα το πείραζα καθολου. Για να είμαι και στο πνεύμα του θέματος, προφανώς κι εγώ ψηφίζω Panda, 1.2 με επιλογή την προσθήκη υγραερίου αν χρειαστεί μελλοντικά. Κάποιος έγραψε νωρίτερα ότι δεν είναι αυτοκίνητο για γυναίκες - η δική μου πάντως μετά από 3 χρόνια που το οδηγάει δεν το αλλάζει (το προηγούμενο της ήταν Citroen C2, σαφώς πιο "φιλικό" στο γυναικείο μάτι). 1
GiorgosT Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, korakios είπε υγραέριο ? αν φορά σύστημα χωρίς παράλληλο ψεκασμό ας τη βγάλεις off (με αυτοματισμό φυσικά, όχι χειροκίνητα μιας και είναι επικίνδυνο) Το ίδιο έκανα και εγώ στο Stilo, μετά τη 2η αντλία που χάλασε. Κάναμε μια πατέντα, να κόβει την αντλία όταν δουλεύει με LPG και τα τελευταία 8+ χρόνια, κανένα πρόβλημα. Σκυλί μαύρο ο 1.2 FIRE, αν και λίγος για τέτοιο σκάφος. Είμαι πλέον στις 440.000χλμ εκ των οποίων τα 300.000+ με αέριο και δε μου καίει ούτε σταγόνα λάδι. Τα μόνα προβλήματα που είχα ποτέ ήταν από το κιτ LPG και κάτι ψιλολόγια ηλεκτρολογικά, τα οποία λύνονται εύκολα. 2
Vasilisxd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 17/12/2024 at 19:46, TikiTaka23 said: Σμαρτ το αποκλείουμε λόγω ανύπαρκτης οδηγικης ασφάλειας. Μαλλον για τα πρωτα που ανεφερες κοιταμε Το Smart 451 είναι το ίδιο ασφαλές με Nissan Micra K13 και Audi A2 που έγραψε συμφορουμίτης. Το κατασκευάζει η Mercedes-Benz εάν αυτό λέει κάτι. Είναι αυτόματο, έχει ηλιοροφη, είναι γουστόζικο, είναι οικονομικό, έχει φθηνά ανταλλακτικά και χωράει παντού στο παρκάρισμα. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από Vasilisxd
skritikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Το Smart 451 είναι το ίδιο ασφαλές με Nissan Micra K13 και Audi A2 που έγραψε συμφορουμίτης. Το κατασκευάζει η Mercedes-Benz εάν αυτό λέει κάτι. Είναι αυτόματο, έχει ηλιοροφη, είναι γουστόζικο, είναι οικονομικό, έχει φθηνά ανταλλακτικά και χωράει παντού στο παρκάρισμα. Νομίζω πως δεν είναι ακριβώς ίδιας χρονιάς/συγκρίσιμα τα test. Για αυτό το Smart είναι 1 σελίδα και το Micra 4. Ίσως και να κάνω λάθος όμως.
tzotzo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Ειχα yaris του 2009 καινουριο, αυτα παιζουν γυρω στα 7 αν δεν κανω λαθος. Θα δυσκολευτεις να βρεις καποιο σε καλη κατασταση απο κομματι εσωτερικων πλαστικων, τρακαρισματων κλπ. Ο κινητηρας αυτος ειναι πραγματικα αθανατος και δεν καιει σταλα λαδι. Δεν θα το έλεγα οικονομικο ομως απο πλευρας καταναλωσης. το μοντελο του 2010 ρουφαει λαδι σαν σαυρα. Εχω αλλαξει τρια εταιρικα i20. Δεν ειναι μικρο για αμαξι πολης. Ενα απο τα τρια μου εκανε διακοπες στο γκαζι και στο άλλο αλλαξα τρεις φορες δισκοπλακες τακακια, και μια φορα ολο τον αξονα. Υπερθερμενονταν τα φρενα σε σημειο να γινεται επικινδυνο. Και τα τρια πετρελαιο. Απ ολα τα αυτοκινητα που ειχα στην κατοχη μου το πιο αδιαφορο. Δεν θα το προτεινα σε κανεναν. Ειχα Panda του 2017 καινουριο πετρελαιο. Απιθανο αυτοκινητο για το κοστος και το μεγεθος του. Τα εσωτερικα πλαστικα του πιο decent απο του yaris. Επειδη εχει χιλιοφορεθει απο εταιρειες leasing, θα το εψαχνα απο χιλιες μεριες και ειδικα για γυρισμενα χιλιομετρα. ειχα 208 μακραν το καλυτερο οδηγικα , κρατηματα φρενα ανεση. Πολυ ωραιο αυτοκινητο. Προβλημα ως συνηθως με την αντλια adblue. Δεν ξερω αν φτανει το budget του ts ομως, και τι ζημιες βγαζει η βενζινα. Απο τα αλλα που αναφερθηκαν εχω οδηγησει κατα κορον νοικιαρικα σε νησι, τα micra που κοιταει ο TS, C1,108,Aygo και το 500. Το 500ρακι τολμω να πω πως εχει χειροτερα πλαστικα απο το Panda, και γενικα ειναι λιγότερο "αμαξι" απο το panda. Ειναι και πιο άβολο σε θεμα χώρων. Το micra ειναι απο τα χειροτερα που εχω οδηγησει. Πολυ κακη αισθηση στο τιμονι και στο κιβωτιο. ψευτικο μεσα και εξω. Κλασσικη αξία τα C1, 108, Aygo. Απλα αρκετα σπαρτιατικα γενικως. 3 1
dtk-386 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Στις 20/12/2024 στις 7:49 ΜΜ, Vasilisxd είπε Το Smart 451 είναι το ίδιο ασφαλές με Nissan Micra K13 και Audi A2 που έγραψε συμφορουμίτης. Το κατασκευάζει η Mercedes-Benz εάν αυτό λέει κάτι. Είναι αυτόματο, έχει ηλιοροφη, είναι γουστόζικο, είναι οικονομικό, έχει φθηνά ανταλλακτικά και χωράει παντού στο παρκάρισμα. επίσης το αγαπάνε πολύ οι ρομα-ιοι.... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα