Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 05:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:39 μμ 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Είναι ένα ευχάριστο μπάχαλο. Βλέπεται μέν, αλλά έχει τεράστιο θέμα με ιστορία/χαρακτήρες/πλοκή/ρυθμό/συνοχή. Πράγματα απλά συμβαίνουν/πετάγονται στην οθόνη. Α, κλασσική ταινία DC τα τελευταία πόσα χρόνια, δηλαδή. Αν είναι ευχάριστο, τουλάχιστον, μπάχαλο, κάτι παλεύεται.
antitoxikos Δημοσ. Κυριακή στις 06:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:52 μμ Την είδα στο κινηματογράφο και τη θεωρώ κακή ταινία και τα στάνταρ μου για αυτού του είδους ταινιών είναι αρκετά χαμηλά. Προσπαθούν να δημιουργήσουν πάλι το DCU έχοντας αποτύχει ήδη μια φορά και ενώ το superhero genre είναι ήδη κορεσμένο ύστερα από τις τόσες πολλές ταινίες της τελευταίας δεκαπενταετίας. Δεν είμαι αισιόδοξος για αυτή την προσπάθεια της DC. 1
panther_512 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:04 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:04 πμ (επεξεργασμένο) Την είδα εχθές το βράδυ. Πήγα με ανοιχτό μυαλό, δεκτικός σε κάτι νέο. Όπως το είχα καταλάβει από τα trailers, η ταινία έχει πάρα πολλές ομοιότητες με τα Guardians of the Galaxy. Ίδια vibes, χρωματική παλλέτα, φωτεινότητα, χαζούλικο χιούμορ, χαζούλιδες ήρωες, χνουδωτά ζωάκια σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αρκετός αυτοσαρκασμός. Πάρα πολύ πλούσια δράση. Είναι κόμικ. Μου άρεσε πολύ. Πράγματα που μου έμειναν μετά το τέλος της ταινίας: Καταπληκτικός Lex Luthor, εκνευριστικός σκύλος, ο Mr Terrific και οι μπάλες του, η μπίμπο, το μαλλί του Green Lantern. Και ο υπόλοιπος Green Lantern 🤣 Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:12 πμ από panther_512 3
Fulgore Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Πράγματα που μου έμειναν μετά το τέλος της ταινίας: Καταπληκτικός Lex Luthor, εκνευριστικός σκύλος, ο Mr Terrific και οι μπάλες του, η μπίμπο, το μαλλί του Green Lantern. Και ο υπόλοιπος Green Lantern 🤣 Οπως γράφτηκε και πιο πίσω(και δεν άρεσε και στον Joe), όταν βλέπεις ταινία Superman και σου ξεχωρίζουν οι 2ροι χαρακτήρες με πολύ λιγότερο χρόνο στην οθόνη, παρά ο Superman Ευτυχώς που δεν ανέφερες και τον χαρακτήρα στο τέλος(μιας και ανέφερες τον σκύλο) 1
panther_512 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 μμ Just now, Fulgore said: Οπως γράφτηκε και πιο πίσω(και δεν άρεσε και στον Joe), όταν βλέπεις ταινία Superman και σου ξεχωρίζουν οι 2ροι χαρακτήρες με πολύ λιγότερο χρόνο στην οθόνη, παρά ο Superman Ευτυχώς που δεν ανέφερες και τον χαρακτήρα στο τέλος(μιας και ανέφερες τον σκύλο) Δεν θέλω να σποιλάρω 😁 Από τη στιγμή που τον Σούπερμαν τον τρώμε στην μάπα σχεδόν ασταμάτητα από τη δεκαετία του 70 μέχρι σήμερα, είναι λογικό νέες ενδιαφέρουσες παρουσίες να σου τραβήξουν το μάτι, όπως η φιλενάδα του Λέξ ή η συνάδελφος της Λόις. Πάντως μου άρεσε πολύ. Σε βαθμό που σκέφτομαι να ξαναπάω για να το δεί και η 7χρονη κόρη μου. Η ταινία έχει μόνο μία σκηνή που δεν είναι καθόλου kids friendly.
chrisde Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 μμ (επεξεργασμένο) Η ταινία θα έπρεπε να λέγεται Guardians of the Superman. Δεν είναι κακή σαν ταινία, οι ερμηνείες και οι ηθοποιοί είναι μια χαρά, απλά δεν είναι ταινία για τον Superman, πιο πολύ για παρωδία του μου έμοιαζε με τόσο και καλά χιουμοράκι. Η συνταγή αυτή μπορεί να ταίριαζε μια χαρά για το σύμπαν και τους χαρακτήρες του GoG, αλλά για Superman ούτε καν. Άσε που δεν είχε το screentime που θα έπρεπε και από αυτό την περισσότερη ώρα έτρωγε ξύλο... Αν ήμουν φαν του όπως ο AJ θα εκνευριζόμουν και εγώ, τώρα απλά κλάιν, το ξεχνάμε και πάμε για άλλα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:43 μμ από chrisde 2
jpaokx Δημοσ. Τετάρτη στις 12:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:25 πμ (επεξεργασμένο) Το είδα και εγώ. Πολύ κόμικ ταινία. Απλότητες με κανένα βάθος στην ιστορία ή τα περνούσε γρήγορα. Έχει σκηνικά που θα μπορούσαν να εισάγουν μια καταπληκτική ιστορία αλλά στα έβαλε έτοιμα να τα φας αμασητα. Ο κεντρικός χαρακτήρας προσπάθησε να υποστηρίξει τον ρόλο αλλά μάλλον έχει να κάνει με τη παραγωγή που αυτή ήταν που δεν υποστήριξε τον ρόλο. Σε άλλα θέματα, ωραίοι οι Mr Terrific, Green Laternt, Lex luthor (και οι κακοι του). Πολύ μιεχ όλοι οι υπόλοιποι. Ένα 6.5/10 από μένα. Γενικά με διασκέδασε η ταινία αλλά πολλά πράγματα ήταν απλά χαζά. Edit: α και φυσικά αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν αυτό! Όχι πως αλλάζει κάτι στην ιστορία αλλά πολύ ξενερα Spoiler Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:21 πμ από jpaokx 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 πμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 πμ 42 λεπτά πριν, jpaokx είπε Edit: α και φυσικά αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν αυτό! Όχι πως αλλάζει κάτι στην ιστορία αλλά πολύ ξενερα Απόκρυψη περιεχομένων Spoiler Οι Kryptonians είναι Saiyans / Viltrumites πια. 1
Fulgore Δημοσ. Τετάρτη στις 03:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:04 μμ 14 ώρες πριν, jpaokx είπε Edit: α και φυσικά αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν αυτό! Όχι πως αλλάζει κάτι στην ιστορία αλλά πολύ ξενερα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτό ήταν όντως fail. Spoiler Και γιατί ο κόσμος επι τόπου το πίστεψε, και για την ξαδέρφη του που δείχνει στο τέλος. Αυτή που υποτίθεται γνωρίζει τι ρόλο βάραγε ο πατέρας του, και που δεν της λέει τπτ για το σχετικό μνμ. Ευρώπη πάντως διαβάζω ότι δεν τα πήγε καθόλου καλά σε πωλήσεις η ταινία
mike299 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:13 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:13 πμ 10 hours ago, Fulgore said: Hide contents Ευρώπη πάντως διαβάζω ότι δεν τα πήγε καθόλου καλά σε πωλήσεις η ταινία Γενικά το worldwide πλην ΗΠΑ είναι πολύ μέτριο
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 πμ Στις 14/7/2025 στις 10:04 ΠΜ, panther_512 είπε Όπως το είχα καταλάβει από τα trailers, η ταινία έχει πάρα πολλές ομοιότητες με τα Guardians of the Galaxy. Ίδια vibes, χρωματική παλλέτα, φωτεινότητα, χαζούλικο χιούμορ, χαζούλιδες ήρωες, χνουδωτά ζωάκια σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αρκετός αυτοσαρκασμός. Πάρα πολύ πλούσια δράση. Είναι κόμικ. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Πέμπτη στις 06:26 μμ Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 06:26 μμ Ξεκίνησε το marketing για το spin-off Spoiler https://cosmicbook.news/supergirl-2026-poster-milly-alcock-james-gunn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα