Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, N7_Trainer είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ, μόλις το έκανα!

Και για την προηγούμενη ερώτησή μου, οποίος ίσως το δει και έχει την ίδια απορία, επικοινώνησα με την frog και μου είπαν ότι κάθε μήνα θα ανανεώνονται αυτόματα τα απεριόριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας για ένα χρόνο. 

Φίλε μου στέλνοντας απλά WIFICALL στο 1333 μέσω SMS ,στην "Κατάσταση εγγραφής IMS" πλέον τι εμφανίζει? Καταχωρημένο? Έκανες κάτι άλλο,κάποια άλλη ρύθμιση, εκτός από αυτό το sms?

Επεξ/σία από ultrahd
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ultrahd είπε

Φίλε μου στέλνοντας απλά WIFICALL στο 1333 μέσω SMS ,στην "Κατάσταση εγγραφής IMS" πλέον τι εμφανίζει? Καταχωρημένο? Έκανες κάτι άλλο,κάποια άλλη ρύθμιση, εκτός από αυτό το sms?

Εμφανίζει "Καταχωρήθηκε". Μετά το μήνυμα, μου ήρθε μήνυμα και έκανα επανεκκίνηση στο κινητό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, N7_Trainer είπε

Καλημέρα σε όλους! Πριν λίγες μέρες πήρα κι εγώ την sim με τα απεριόριστα data, ωστόσο στην εφαρμογή της frog γράφει ότι έχω απεριόριστα μέχρι τις 06/05/2025. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα για ένα χρόνο;

Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος, στη διαχείριση sim στις ρυθμίσεις, στην θέση της sim2 (που είναι αυτή της frog) γράφει "άγνωστος αριθμός". Σας το δείχνει κι εσάς; Γιατί ο αριθμός της άλλης sim εμφανίζεται κανονικά. 

Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε μου! Εμφανιζει καταχωρήθηκε λοιπόν. Επίσης,μετά το sms WIFICALL στο 1333 ,πλέον εμφανίζεται και ο αριθμός κανονικά?

Φαντάζομαι επίσης ότι θα έβαλες τη sim σε κινητό πιστοποιημένο 5G από cosmote.

Επεξ/σία από ultrahd
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε μου! Εμφανιζει καταχωρήθηκε λοιπόν. Επίσης,μετά το sms WIFICALL στο 1333 ,πλέον εμφανίζεται και ο αριθμός κανονικά?

Φαντάζομαι επίσης ότι θα έβαλες τη sim σε κινητό πιστοποιημένο 5G από cosmote.

Ναι και στα δύο! Ξέχασα να αναφέρω ότι στο ίδιο SMS έγραφε να ενεργοποιήσω τις κλήσεις μέσω WiFi, το οποίο όμως στην περίπτωσή μου το βρήκα ήδη ενεργοποιημένο όταν πήγα να το επιλέξω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται ισχύει προσφορά για απεριόριστα δεδομένα στα € 144

βέβαια τώρα υπάρχει μάχη...99 ευρώ nova ή 144 ευρώ cosmote με καλύτερο δίκτυο...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, glamor είπε

βέβαια τώρα υπάρχει μάχη...99 ευρώ nova ή 144 ευρώ cosmote με καλύτερο δίκτυο...

Και 99€ Nova σε όλη την Ελλάδα ενώ για το Frog πρέπει να μένεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή αλλιώς να κάνεις εξουσιοδότηση σε κάποιο συγγενή φίλο κλπ κλπ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioannischr είπε

144 ειναι απαραδεκτη τιμη 100 ισως

Αν ξέρεις άλλον να μου δώσει κάτι καλύτερο και χωρίς περιορισμούς για το σπίτι με 12€ το μήνα, ενημέρωσε. 
IMG_2885.jpeg.225dbc93c11c43192ed5ceec924a0169.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, ioannischr said:

Απαράδεκτη τιμή τα 12€ τον μήνα ; 
Υπερχει κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή με ίδιες ταχύτητες/καλυψη ; Γιατί αν μου πεις νόβα καλύτερα να γυρίσω στην dial εποχή.

Επισης έχει και πακέτο με 144 και όλα απεριόριστα , όχι μόνο δεδομένα 

• Like 3
Δημοσ.
5 hours ago, glamor said:

Εξαρτάται πού μένεις…

Εγώ έχω COSMOTE. Πιάνει καλά μέσα στο σπίτι μόνο νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. 18:00-23:00 συνήθως δεν μπαίνει καν στο ίντερνετ.

Δοκιμασα τη Nova και την είδα ότι ναι μεν είναι πιο αργή από την COSMOTE στα καλά της, αλλά είναι πολύ πιο σταθερή. Έπιανα μέχρι και μέσα στο μπάνιο. Οκευ, 8 Mbps, αλλά στην COSMOTE την ίδια στιγμή έπιανα 0.2 Mbps.

Ο καθένας ας δοκιμάσει και τους 3 να δει ποιος τον βολεύει. Συνήθως όντως η COSMOTE έχει καλύτερη κάλυψη. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ioannischr είπε

μιλαμε για 12 ευρω τον μηνα, πραγματικα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ιντερνετ. Μια απλη VDSL 50αρα την χρεώνουν διπλάσια.  Και αν εχεις και πραγματικο 5G.... μπορεις να βλεπεις και 800mbit down... χωρις κανενα extra κοστος.

Το θεωρω χάρισμα. Sorry.

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, oletiras said:

πραγματικα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ιντερνετ.

αυτο το ειχα ξεχασει εντωμεταξυ. η νοβα εχει ενα τραγικο οριο ορθης χρησης

• Like 2
Δημοσ.
Στις 12/5/2025 στις 2:08 ΜΜ, George6633 είπε

Και 99€ Nova σε όλη την Ελλάδα ενώ για το Frog πρέπει να μένεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή αλλιώς να κάνεις εξουσιοδότηση σε κάποιο συγγενή φίλο κλπ κλπ 

Δέχονται εξουσιοδότηση στην Frog;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...